Ristinummen seurakuntakeskus

Kappelinmäentie 8 , 65370 Vaasa
044 480 8427 (vahtimestari-siivooja)

Tummanruskea tiilirakennus. Maassa lunta.

Ristinummen seurakuntakeskuksessa on kappeli sekä kerho-, nuoriso- ja diakoniavastaanottotilat. Kappelissa on istumapaikat 140 hengelle. Kappelissa on 12-äänikertaiset urut (Rigel-Orgelbaum) ja piano, äänentoistojärjestelmä induktiosilmukoineen.

Kappelin takaosassa on lastenpaikka joka on sisustettu pehmeällä matoilla, istuintyynyillä ja lasten kokoisilla tuoleilla, pöydällä ja alttarina toimivalla kaapilla. Siellä on leluja, kirjoja ja piirustustarvikkeita.

Kappelin yhteydessä on pieni keittiö kahviastiastoineen 80 henkilölle.

Tiloissamme on kokoontumisrajoituksia koronapandemian takia. Tilojen kokoontumisrajoitukset on koottu yhdelle sivulle.

Linkki verkkosivulle, jossa kokoontumisrajoitukset Vaasan seurakuntayhtymän tiloissa koronapandemian takia

Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Arkkitehtitoimisto A. Nurmisen suunnittelema Ristinummen seurakuntakeskus on valmistunut vuonna 1979. Sisätilat on peruskorjattu vuonna 2008.

Linkki Gerbyn seurakuntakodin pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tilavaraukset:

Ristinummen seurakuntakeskuksen voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta.

Linkki Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuille
Linkki Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Linkki Vasa svenska församlingin verkkosivulle PastorskanslietLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntakoteja voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Linkki Vaasan seurakuntayhtymän sähköiseen tilavarauslomakkeeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kappelinmäentie 8, 65370 Vaasa

Ristinummen messu

Koti-ikävä voi yllättää, ja jos ei ole ikävä, niin ainakin tuntuu hyvältä ajatella, että koti on jossain. Mukana messun toteutuksessa Jimi Järvinen (kanttori), Maaria Perälä (liturgi) ja Jukka Bergström (musiikki ja keskustelusaarna). Suoratoisto Markku ja Wiljam. Voit osallistua messuun myös verkkokirkossa seurakunnan YouTube -kanavalla.

Kappelinmäentie 8, 65370 Vaasa

Ristinummen messu

Tule mukaan. Olemme yhdessä koolla Ristinummen kappelissa Jeesuksen nimessä.