Ristinummen seurakuntakeskus

Kappelinmäentie 8 , 65370 Vaasa
044 480 8427 (vahtimestari-siivooja)

Tummanruskea tiilirakennus. Maassa lunta.

Ristinummen seurakuntakeskuksessa on kappeli sekä kerho-, nuoriso- ja diakoniavastaanottotilat. Kappelissa on istumapaikat 140 hengelle. Kappelissa on 12-äänikertaiset urut (Rigel-Orgelbaum) ja piano, äänentoistojärjestelmä induktiosilmukoineen.

Kappelin takaosassa on lastenpaikka joka on sisustettu pehmeällä matoilla, istuintyynyillä ja lasten kokoisilla tuoleilla, pöydällä ja alttarina toimivalla kaapilla. Siellä on leluja, kirjoja ja piirustustarvikkeita.

Kappelin yhteydessä on pieni keittiö kahviastiastoineen 80 henkilölle.

Tiloissamme on kokoontumisrajoituksia koronapandemian takia. Tilojen kokoontumisrajoitukset on koottu yhdelle sivulle.

Linkki verkkosivulle, jossa kokoontumisrajoitukset Vaasan seurakuntayhtymän tiloissa koronapandemian takia

Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Arkkitehtitoimisto A. Nurmisen suunnittelema Ristinummen seurakuntakeskus on valmistunut vuonna 1979. Sisätilat on peruskorjattu vuonna 2008.

Linkki Gerbyn seurakuntakodin pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tilavaraukset:

Ristinummen seurakuntakeskuksen voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta.

Linkki Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuille
Linkki Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Linkki Vasa svenska församlingin verkkosivulle PastorskanslietLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntakoteja voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Linkki Vaasan seurakuntayhtymän sähköiseen tilavarauslomakkeeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nummen olkkari PERUUTETTU

Diakoniaruokailun sijaan jaetaan ilmaisia mukaan otettavia ruoka-annoksia kello 12.

Ristinummen lähetyspiiri

Piisissä on lyhyt hartaus, jokin keskustelun aihe lähetystyöhön liittyen ja tistysti kahvihetki.

Ristinummen messu

Ristin luona paras paikka on.

Arabiankielinen jumalanpalvellus

Perhejumalanpalvelus, jonka toteuttamisesta vastaa pastori Stephanos Khalifa ja Vaasan sudanilaisten yhteisö.

Nummen olkkari PERUUTETTU

Nummen olkkari on peruutettu tammikuun 2022 ajalta koronapandemian takia.

Ristinummen lähetyspiiri

Lauluilta

On sydäntä lämmittävää laulaa yhdessä. Ristinummella aloitetaan yhteislaulutilaisuuksien sarja, joka alkaa eri aikakausien koululauluilla.

Arabiankielinen jumalanpalvellus