Ristinummen seurakuntakeskus

Kappelinmäentie 8, 65370 Vaasa
044 480 8427 (vahtimestari-siivooja)

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen seurakuntakeskuksessa on kappeli sekä kerho-, nuoriso- ja diakoniavastaanottotilat. Kappelissa on istumapaikat 140 hengelle. Kappelissa on 12-äänikertaiset urut (Rigel-Orgelbaum) ja piano, äänentoistojärjestelmä induktiosilmukoineen.

Kappelin takaosassa on lastenpaikka joka on sisustettu pehmeällä matoilla, istuintyynyillä ja lasten kokoisilla tuoleilla, pöydällä ja alttarina toimivalla kaapilla. Siellä on leluja, kirjoja ja piirustustarvikkeita.

Kappelin yhteydessä on pieni keittiö kahviastiastoineen 80 henkilölle.

Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Arkkitehtitoimisto A. Nurmisen suunnittelema Ristinummen seurakuntakeskus on valmistunut vuonna 1979. Sisätilat on peruskorjattu vuonna 2008.

Tilavaraukset:

Ristinummen seurakuntakeskuksen voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta: Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto ja pastorskansliet i Vasa svenska församling.

Seurakuntakotia voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Kappelinmäentie 8, 65370 Vaasa

Nummen olkkari

Kaikille avoin olohuone, jossa voidaan keskustella ja ideoita muuta yhteistä tekemistä kahvikupin äärellä.

Kappelinmäentie 8, 65370 Vaasa

Pyhän aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa