Ristinummen seurakuntakeskus

Tummanruskea tiilirakennus. Maassa lunta.

Kappelinmäentie 8, 65370 Vaasa

044 480 8427 (vahtimestari-siivooja)

Ristinummen seurakuntakeskuksessa on kappeli sekä kerho-, nuoriso- ja diakoniavastaanottotilat. Kappelissa on istumapaikat 140 hengelle. Kappelissa on 12-äänikertaiset urut (Rigel-Orgelbaum) ja piano, äänentoistojärjestelmä induktiosilmukoineen.

Kappelin takaosassa on lastenpaikka joka on sisustettu pehmeällä matoilla, istuintyynyillä ja lasten kokoisilla tuoleilla, pöydällä ja alttarina toimivalla kaapilla. Siellä on leluja, kirjoja ja piirustustarvikkeita.

Kappelin yhteydessä on pieni keittiö kahviastiastoineen 80 henkilölle.

Tiloissamme on kokoontumisrajoituksia koronapandemian takia. Tilojen kokoontumisrajoitukset on koottu yhdelle sivulle.

Linkki verkkosivulle, jossa kokoontumisrajoitukset Vaasan seurakuntayhtymän tiloissa koronapandemian takia

Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Arkkitehtitoimisto A. Nurmisen suunnittelema Ristinummen seurakuntakeskus on valmistunut vuonna 1979. Sisätilat on peruskorjattu vuonna 2008.

Linkki Gerbyn seurakuntakodin pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tilavaraukset:

Ristinummen seurakuntakeskuksen voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta.

Linkki Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuille
Linkki Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Linkki Vasa svenska församlingin verkkosivulle PastorskanslietLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntakoteja voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Linkki Vaasan seurakuntayhtymän sähköiseen tilavarauslomakkeeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Ristinummen lapsiperheiden olkkari

Lapsiperheiden Olkkari

Ristinummen lähetyspiiri

Piisissä on lyhyt hartaus, jokin keskustelun aihe lähetystyöhön liittyen ja tistysti kahvihetki.

Koululaulujen ilta

Tule laulamaan yhdessä lapsuudesta tuttuja lauluja..
Minkä "koululaulun" sinä toivoisit laulettavan? Lähetä toiveesi 30.9. mennessä Valtteri Tuomistolle puh. 050 403 3225. Toteutamme toiveita mahdollisuuksiemme mukaan.

Ristinummen messu

Lepopaikka ristin luona. Tervetuloa messuun!

Ristinummen lapsiperheiden olkkari

Lapsiperheiden Olkkari

Ristinummen lähetyspiiri

Seurakuntatapahtuma järjestäjänä Kansanlähetys ja Vaasan suomalainen seurakunta

Raamattuopetuksen "Uskossa uudistuminen" pitää Seppo Auranen. Mukana myös Leila Auranen, Markku Saari ja musiikissa Veljeskuoro.

Seurakuntatapahtuma järjestäjänä Kansanlähetys ja Vaasan suomalainen seurakunta

Mukana Mika Lehtinen ja Tarja Hakola, musiikissa Tien Kulkijat.