Pyhäkoulut

Soivat iloisesti kirkonkellot, pim-pam-pom pyhä on. Soivat iloisesti kirkonkellot, kun pyhäkoulu on!
—Kirkkomuskari

Pyhäkoulu on lasten ja perheiden oma kirkkohetki, jossa on mahdollisuus sekä touhuta että hiljentyä ja olla Taivaan Isän hoidossa yhdessä toisten kanssa. Raamatunkertomuksiin tutustutaan osallistuen yhdessä eri tavoin: kuuntelemalla, katselemalla, leikkimällä, laulamalla, liikkumalla, piirtämällä jne.

Pyhäkoulut ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita pyhäkouluun, alle 4-vuotias voi osallistua oman aikuisen kanssa.

Tervetuloa mukaan lapset ja vanhemmat, isovanhemmat, kummit!

Pyhäkoulujen esittely

Huutoniemen pyhäkoulu

Huutoniemen kirkossa kokoontuu pyhäkoulu sunnuntaisin messun aikana. Lapset osallistuvat messun alkuun ja siirtyvät alkuvirren ja -siunauksen jälkeen pyhäkoulunohjaajan johdolla pyhäkouluun. Messuun palataan ennen ehtoollista.

Arabiankielinen pyhäkoulu

Ristinummen seurakuntakeskuksessa sunnuntaisin.

Askartelupyhäkoulu

Mielenkiintoisia raamatunkertomuksia ja askartelun iloa! Askartelupyhäkoulussa tutustutaan raamatunkertomuksiin askartelun merkeissä. Tervetuloa kouluikäiset yksin, kaverin tai vanhemman kanssa sekä alle kouluikäiset vanhemman kanssa. Askartelupyhäkoulu kokoontuu Hietalahden seurakuntakodissa joka toisena keskiviikko-iltana.

Kirjepyhäkoulu

Jos et pääse osallistumaan varsinaisiin pyhäkouluihin, voit osallistua kirjepyhäkouluun! Saat kerran kuussa pyhäkoulupostia kotiisi. Kirjeistä löytyy mm. raamatunkertomus ja erilaisia tehtäviä. Silloin tällöin arvotaan pieniä pyhäkoulupalkintoja.
Ilmoittaudu mukaan tästä.

Vaasanpuistikko 3 E, 3. krs
65100 Vaasa

Pyhäkoulut, perhetyön koordinointi.

Haluatko pyhäkoulunohjaajaksi?

Pyhäkoulunohjaajiksi etsitään nuoria ja aikuisia ev.lut. seurakunnan jäseniä, jotka olisivat valmiita antamaan aikaansa lapsille 1–2 kertaa kuukaudessa. Pyhäkoulunohjaajat toimivat pääasiassa pareittain. 11–15-vuotiaana voi toimia apuohjaajana pyhäkoulussa. Tervetuloa mukaan!