Pyhäkoulut

Soivat iloisesti kirkonkellot, pim-pam-pom pyhä on. Soivat iloisesti kirkonkellot, kun pyhäkoulu on!
—Kirkkomuskari

Pyhäkoulu on lasten ja perheiden oma kirkkohetki, jossa on mahdollisuus sekä touhuta että hiljentyä ja olla Taivaan Isän hoidossa yhdessä toisten kanssa. Raamatunkertomuksiin tutustutaan osallistuen yhdessä eri tavoin: kuuntelemalla, katselemalla, leikkimällä, laulamalla, liikkumalla, piirtämällä jne.

Pyhäkoulut ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita pyhäkouluun, alle 4-vuotias voi osallistua oman aikuisen kanssa.

Tervetuloa mukaan lapset ja vanhemmat, isovanhemmat, kummit!

Huutoniemen pyhäkoulu

Huutoniemen kirkossa kokoontuu pyhäkoulu, jossa lapset osallistuvat osan aikaa jumalanpalvelukseen ja ovat osan aikaa pyhäkoulussa.

Arabiankielinen pyhäkoulu

Ristinummen seurakuntakeskuksessa.

Tarinapyhäkoulu

Tarinapyhäkoulussa kokoonnutaan kuin leirinuotiolle kuuntelemaan kertomuksia Lasten Raamatusta. Mukana myös muita kertomuksia lapsille. Tarinapyhäkoulu kokoontuu Gerbyn seurakuntakodissa joka toinen maanantai-ilta.

Kirjepyhäkoulu

Jos et pääse osallistumaan varsinaisiin pyhäkouluihin, voit osallistua kirjepyhäkouluun! Saat joka toinen  viikko pyhäkoulupostia kotiisi. Kirjeistä löytyy mm. raamatunkertomus ja erilaisia tehtäviä. Silloin tällöin arvotaan pieniä pyhäkoulupalkintoja.
Ilmoittaudu mukaan tästä.

Vaasanpuistikko 3 E, 3. krs
65100 Vaasa

Pyhäkoulut, perhetyön koordinointi

Haluatko pyhäkoulunohjaajaksi?

Pyhäkoulunohjaajiksi etsitään nuoria ja aikuisia ev.lut. seurakunnan jäseniä, jotka olisivat valmiita antamaan aikaansa lapsille 1–2 kertaa kuukaudessa. Pyhäkoulunohjaajat toimivat pääasiassa pareittain. 11–15-vuotiaana voi toimia apuohjaajana pyhäkoulussa. Tervetuloa mukaan!