Tervetuloa mukaan!

Ruokailu eläkeläisille

Kaikille eläkeläisille avoin ruokailu torstaisin kello 11.30 isossa seurakuntasalissa, Koulukatu 28. Lounaan hinta on 7,50 €. Voi maksaa myös pankkikortilla.

Tiedustelut: Anne Kinnunen p. 044 4808269

Omaishoitajat

Toimintaa alueilla

Eläkeläisten piirit kokoavat seurakuntalaiset yhteen eri puolella kaupunkia. Ohjelmassa on mm. rupattelua ajankohtaisista asioista, vierailijoiden esityksiä, kahvihetki, hartaus ja hengellisiä lauluja. Piirit ovat kaikille avoimia ja niiden toimintaan voi tulla tutustumaan ilmoittautumatta. Diakonia- ja lähetyspiireissä voi halutessaan lahjoittaa varoja diakonia- ja lähetystyölle. Tarkemmat tiedot löydät tapahtumat-osiosta.

Keskikaupungin alue

• Hietalahden eläkeläisten piiri parillisen viikon keskiviikkona kello 13, Hietalahden seurakuntahuoneisto, Pitkäkatu 77.
  • Vuorikeskuksen Torstaituokio parillisen viíkon torstaina kello 13, Vuorikeskus Vuorikatu 2-4.
  • Eläkeläisten ruokailu torstaisin kello 11.30 Iso seurakuntasali, Koulukatu 28. Hinta on 7,50 €.
  • Vertaisryhmä omaishoitajille kuukauden ensimmäinen maanantai klo 13, SPR:n toimitila, Kauppapuistikko 26.

Palosaaren ja Gerbyn alue

• Palosaaren eläkeläisten piiri parillisen viikon tiistaina kello 13, Palosaaren seurakuntakeskus, Toivonkulma Kapteeninkatu 14.
  • Gerbyn eläkeläisten piiri parillisen viikon keskiviikkona kello 13, Gerbyn seurakuntakoti Mäntymaantie 3.

Huutoniemen ja Ristinummen alue

• Huutoniemen diakonia- ja palvelupiiri parillisen viikon maanantaina kello 9, Huutoniemen kirkko, Kuninkaantie 1.
  • Ristinummen diakoniapiiri parillisen viikon maanantaina kello 13, Ristinummen srk-keskus Kappelinmäentie 8.
  • Huutoniemen avoin aamupiiri keskiviikkoisin kello 9.30, Huutoniemen kirkko Kuninkaantie 1.
  • Äiti Teresa - piiri parillisen viikon maanantaina kello 18.30, Huutoniemen kirkon 1-kerroksessa nuorisotilassa, Kuninkaantie 1.