Vanhan Vaasan pappila

Pappilankatu 2 , 65380 Vaasa
044 480 8427 (vahtimestari-siivooja)

Keltainen puurakenteinen rakennus, jossa punainen peltikatto. Pihapiiri näkyy talon edessä.

Vanhan Vaasan pappila on vuonna 1803 rakennettu arvorakennu, jossa tehtiin laaja, entisöivä peruskorjaus vuonna 2009. Vanhan Vaasan pappila on Vaasan seurakuntayhtymän vanhin rakennus. Vanhan Vaasan pappilan juhlasali keittiöineen sekä kokoontumistilat sopivat seurakuntatilaisuuksien ja perhejuhlien järjestämiseen.

Juhlasali on mitoitettu 45 - 50 henkilölle, kokoustila 12 hengelle.

Tiloissamme on kokoontumisrajoituksia koronapandemian takia. Tilojen kokoontumisrajoitukset on koottu yhdelle sivulle.

Linkki verkkosivulle, jossa kokoontumisrajoitukset Vaasan seurakuntayhtymän tiloissa koronapandemian takia

Pappilassa on tarjoilu- ja jakelukeittiö. Ruoka- ja kahviastiasto on mitoitettu käyttökapasiteetin mukaan.

Pappilaan on esteetön kulku ja inva wc. Kiinteistössä on suojaisa ja turvallinen pihapiiri sekä pieni pysäköintialue.

Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Linkki Vanhan Vaasan pappilan pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tilavaraukset:

Vanhan Vaasan pappilan voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta.

Linkki Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuille
Linkki Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Linkki Vasa svenska församlingin verkkosivulle PastorskanslietLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Pappila voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Linkki Vaasan seurakuntayhtymän sähköiseen tilavarauslomakkeeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vanhan Vaasan messu pappilan puutarhassa

Vanhan Vaasan messu pappilan puutarhassa. Sadalle ensimmäiselle messukävijälle sateenvarjo/päivänvarjo. Keittoruokailu messun jälkeen.

Perheiden liikunta- ja luontokerho

Seuraa narua. Perheiden liikunta -ja luontokerho Vanhan Vaasan pappilassa.

Seurakuntaluotsi - koulutus

Tule mukaan uuteen suunnittelemaan Seurakuntaluotsi -toimintaa!
Seurakuntaluotsit ovat vapaaehtoisia, jotka auttavat ja opastavat osallistumaan seurakunnan toimintaan.

Isien ja lasten ilta

Isin ja lasten ilta, Pihasuunnistus