Vanhan Vaasan pappila

Pappilankatu 2 , 65380 Vaasa
044 480 8427 (vahtimestari-siivooja)

Keltainen puurakenteinen rakennus, jossa punainen peltikatto. Pihapiiri näkyy talon edessä.

Vanhan Vaasan pappila on vuonna 1803 rakennettu arvorakennu, jossa tehtiin laaja, entisöivä peruskorjaus vuonna 2009. Vanhan Vaasan pappila on Vaasan seurakuntayhtymän vanhin rakennus. Vanhan Vaasan pappilan juhlasali keittiöineen sekä kokoontumistilat sopivat seurakuntatilaisuuksien ja perhejuhlien järjestämiseen.

Juhlasali on mitoitettu 45 - 50 henkilölle, kokoustila 12 hengelle.

Tiloissamme on kokoontumisrajoituksia koronapandemian takia. Tilojen kokoontumisrajoitukset on koottu yhdelle sivulle.

Linkki verkkosivulle, jossa kokoontumisrajoitukset Vaasan seurakuntayhtymän tiloissa koronapandemian takia

Pappilassa on tarjoilu- ja jakelukeittiö. Ruoka- ja kahviastiasto on mitoitettu käyttökapasiteetin mukaan.

Pappilaan on esteetön kulku ja inva wc. Kiinteistössä on suojaisa ja turvallinen pihapiiri sekä pieni pysäköintialue.

Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Linkki Vanhan Vaasan pappilan pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)

Tilavaraukset:

Vanhan Vaasan pappilan voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta.

Linkki Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuille
Linkki Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuille
Linkki Vasa svenska församlingin verkkosivulle Pastorskansliet

Pappila voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Linkki Vaasan seurakuntayhtymän sähköiseen tilavarauslomakkeeseen

Pappilankatu 2, 65380 Vaasa

Liikunta ja luontokerho

Liikkuen, leikkien luontoon tutustuen.

Pappilankatu 2, 65380 Vaasa

Koululaisten kerho Pappilassa

Kerho alakouluikäisille Vanhan Vaasan pappilassa.