Vanhan Vaasan pappila

Pappilankatu 2, 65380 Vaasa
044 480 8427 (vahtimestari-siivooja)

Vanhan Vaasan pappila

Vanhan Vaasan pappila on vuonna 1803 rakennettu arvorakennu, jossa tehtiin laaja, entisöivä peruskorjaus vuonna 2009. Vanhan Vaasan pappila on Vaasan seurakuntayhtymän vanhin rakennus. Vanhan Vaasan pappilan juhlasali keittiöineen sekä kokoontumistilat sopivat seurakuntatilaisuuksien ja perhejuhlien järjestämiseen.

Juhlasali on mitoitettu 45 - 50 henkilölle, kokoustila 12 hengelle. Pappilassa on tarjoilu- ja jakelukeittiö. Ruoka- ja kahviastiasto on mitoitettu käyttökapasiteetin mukaan.

Pappilaan on esteetön kulku ja inva wc. Kiinteistössä on suojaisa ja turvallinen pihapiiri sekä pieni pysäköintialue.

Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Linkki Vanhan Vaasan pappilan pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)

Tilavaraukset:

Vanhan Vaasan pappilan voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta: Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto ja pastorskansliet i Vasa svenska församling.

Pappila voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Pappilankatu 2, 65380 Vaasa

Tyttöjen kerho

7-12 -vuotiaiden tyttöjen kerho, jonka ohjelmassa on mm. leikkejä, kilpailuja, askartelua ja hartaushetki.