Diakonityöntekijä tavattavissa

Seurakunnan diakoniatyöntekijät ovat olemassa sinua varten. Apumme voi olla henkistä, hengellistä, sosiaalista tai taloudellista. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia.

Saat yhteyden diakoniatyöntekijään:
sähköpostilla  etunimi.sukunimi@evl.fi tai
soittamalla diakoniatyöntekijälle tai
jättämällä yhteydenottopyynnön lomakkeella
tai tulemalla lähimmälle vastaanotolle:

Keskikaupungin diakoniatoimisto Vaasanpuistikko 3 E, 2. krs
- vastaanotto tiistaisin klo 9-11 keskikaupungin ja Palosaari-Gerbyn alueiden asiakkaat

Koulukatu 26 A, pieni seurakuntasali
-  ruokassijako + aamupuuro ja kahvi tiistaisin klo 9-11.30. Saadaksesi kassin, sinun on täytynyt saada kassipassi diakoniatyöntekijän vastaanotolta.

Palosaaren diakoniatoimisto Toivonkulma Kapteeninkatu 14–16
kesä-heinä-elokuun ajan toimisto kiinni. Vastaanotot ja kassijako keskustassa.

Ristinummen seurakuntakeskus (sakasti) Kappelinmäentie 8.
- vastaanotto keskiviikkoisin klo 9-11 Ristinummen - Huutoniemen alueen asukkaat

Ristinummen seurakuntakeskuksen kerhotila
- ruokakassijako + aamupuuro ja kahvi keskiviikkoisin klo 9-11.30. Saadaksesi kassin, sinun on täytynyt saada kassipassi diakoniatyöntekijän vastaanotolta.

Ristinummen diakoniatoimisto, kuva ulkopuolelta, osoite Kappelinmäentie 8, Vaasa
Ristinummen diakoniatoimisto, osoite Kappelinmäentie 8, Vaasa.