Tietoa vieraileville muusikoille ja konsertoijille

Seurakunnassamme järjestetään paljon konsertteja ja musiikkitilaisuuksia. Useimmiten konsertteja järjestetään Vaasan ja Huutoniemen kirkoissa. Voit tutustua tilohin täällä. Konserttien järjestämisestä ja varaamisesta vastaavat seurakuntamme kanttorit, tai joissain tapauksissa alueen vastaavat.

Vierailevia muusikoita pyydetään toimittamaan konsertista vastaavalle mm. CV, lyhyt kuvaus konsertista, ohjelma ja pressikuva hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään kuukautta ennen konserttia. Kun konsertti on seurakunnan omaa toimintaa, seurakunnan viestintätoimisto mainostaa konserttia seurakunnan viestintäkanavissa.

Tiloja voidaan vuokrata konserttitarkoituksiin myös ilman, että konserttia sisällytetään seurakunnan toimintaan. Tällöin tilaisuuden mainostaminen tapahtuu konsertoijan omien yhteyksien kautta. Varaukset tehdään Vaasan seurakuntayhtymän tilavarauksen kautta puhelimitse 044 480 8403 arkisin klo 9.30–11.30, sähköpostilla vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

kanttori
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Huutoniemen - Ristinummen alue

kanttori
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Lapsi- ja nuorisomusiikki

kanttori
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Keskikaupungin alue

seurakuntapastori

Keskikaupungin alueen vastaava pappi, lähetys

kappalainen
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Palosaaren - Gerbyn alueen vastaava pappi, kansainvälinen diakonia, ystävyysseurakunnat

kappalainen

Huutoniemen - Ristinummen alueen vastaava pappi, radio ja tv