Vaasan kirkon urkujen pillit.

Tietoa vieraileville muusikoille ja konsertoijille

Seurakunnassamme järjestetään paljon konsertteja ja musiikkitilaisuuksia. Useimmiten konsertteja järjestetään Vaasan, Huutoniemen ja Palosaaren kirkoissa. Voit tutustua tilohin täällä. Konserttien järjestämisestä ja varaamisesta vastaavat seurakuntamme kanttorit yhteistyössä alueiden vastaavien pappien kanssa, ota yhteyttä ensisijaisesti heihin. Katso kanttoreiden yhteystiedot >

Vierailevia muusikoita pyydetään toimittamaan konsertista vastaavalle työntekijälle mm. CV, lyhyt kuvaus konsertista, ohjelma ja pressikuva  hyvissä ajoin - viimeistään kuukautta ennen konserttia. Kun konsertti on seurakunnan omaa toimintaa, seurakunnan viestintätoimisto mainostaa konserttia seurakunnan viestintäkanavissa.

Tiloja voidaan vuokrata konserttitarkoituksiin myös ilman, että konsertti sisällytetään seurakunnan toimintaan. Tällöin tilaisuuden mainostaminen tapahtuu konsertoijan omien yhteyksien kautta.

Huutoniemen - Ristinummen alue

Lapsi- ja nuorisomusiikki

Keskikaupungin alue

Keskikaupungin alueen vastaava pappi, lähetys