Päihteet ja riippuvuus

Alkoholin, huumeiden ja lääkkeiden väärinkäyttö ja muut riippuvuudet voivat hallitsemattomina aiheuttaa vaikeuksia jokapäiväiseen elämään niin perheiden, läheisten kuin yksityistenkin ihmisten jokapäiväisessä elämässä.

Seurakunnan päihdetyön tehtävänä on etsiä yhdessä sinun kanssasi tietä parempaan huomiseen. Ota rohkeasti yhteyttä päihdetyöntekijään Erja Kahl-Huhtamäkeen, puh. 044 480 8263, tai oman asuinalueesi diakoniatyöntekijään ja sovi tapaaminen. Toimintamme on luottamuksellista.

Vastaanottoajat ilman ajanvarausta: tiistaisin Diakoniatoimisto, Vaasanpuistikko 3 E, kello 9-11 ja perjantaisin Ristinummen seurakuntakeskus, Kappelinmäentie 8, kello 9-11.

Vangeille ja heidän läheisilleen:

KRIS Etelä-Pohjanmaa

Kriminaalihuollon tukisäätiö

Diakoniaruokailu

Saunaillat

Kuukauden ensimmäisenä maanantaina on päihteistä kuntoutuvien saunailta Alskathemmetin leirikeskuksessa. Lähtö yhteiskuljetuksella on kello 17 osoitteesta Koulukatu 26 pikkubussilla.

Ota mukaan pyyhe ja peseytymisvälineet. Ilta sisältää saunomista, hartauden ja iltapalan. Kokoontumiskerrat löytyvät tapahtumakalenterista.

Retket ja leirit

Kysy lisää diakoniatyöntekijältä.

Katulähetys

Katulähetyksen pyhäkoulu parillisten viikkojen maanantaina Crossissa klo 17-18, Kauppapuistikko 4.

Yhteyshenkilö Jouni Vainio puh. 050 360 2148.

diakoni
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Päihde- ja kriminaalityö, katulähetys. Vastaanotto: Vaasanpuistikko 3 E ti klo 9 - 11, Ristinummen srk-keskus pe klo 9 - 11.

Hyödyllisiä linkkejä

AA-ryhmä

NA-ryhmä

GA-ryhmä, Kapteeninkatu 14-16, to klo 18, p. 046-520 9369, s-posti gavaasa@gmail.com