Nuorille

Seurakunnan yhteydessä nuorilla on mahdollisuus kasvaa kristittyinä ja ottaa vastuuta seurakunnan rakentamisesta. Nuorille on tarjolla erilaisia tapahtumia, leirejä, retkiä ja konsertteja säännöllisen viikkotoiminnan lisäksi.

Nuorisotila Cross

Säännöllistä toimintaa viikottain keskellä kaupunkia osoitteessa Kauppapuistikko 4! Katso lisää: Nuorisotila Cross. Crossissa järjestetään viikoittain toimintaa myös opiskelijoille ja nuorille aikuisille.

Nuortenleirit ja -retket

Nuortenleirit ovat rippikoulun käyneille nuorille tarkoitettuja viikonloppuleirejä, joita järjestetään seurakunnan omissa leirikeskuksissa. Nuortenleirille lähdetään pitämään hauskaa yhdessä muiden kanssa, hiljentymään hetkeksi elämän suurien kysymysten äärelle ja keräämään voimia arjessa jaksamiseen. Katso lisää: Leirit

Isoskoulutus

Rippikoulun jälkeen voit osallistua kaksivuotiseen isoskoulutukseen.  Katso lisää: Isoskoulutus