Gerbyn seurakuntakoti

Mäntymaantie 3, 65280 Vaasa
044 480 8464 (vahtimestari)

Gerbyn seurakuntakoti

Monipuolinen seurakuntakoti tarjoaa tilat kirkollisille toimituksille ja kerhotoiminnalle sekä erilaisten tilaisuuksien järjestämiselle.

Salissa on istumapaikat 100 hengelle. Siellä on piano sekä äänentoistojärjestelmä. Kiinteistössä on myös jakelukeittiö, jossa kahvi- ja ruokailukalusto.

Kirkkosalin takaosassa on lastenpaikka joka on sisustettu pehmeällä matoilla, istuintyynyillä ja lasten kokoisilla tuoleilla, pöydällä ja alttarina toimivalla kaapilla. Siellä on leluja, kirjoja ja piirustustarvikkeita.

Paikoitusalue on seurakuntakodin yhteydessä. Liikuntaesteiset on huomioitu kiinteistössä. Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Gerbyn seurakuntakoti on Arkkitehtitoimisto Aitoaho & Viljasen suunnittelema ja valmistui vuonna 1992. Julkisivut on peruskorjattu vuosina 2011–2012.

Tilavaraukset:

Gerbyn seurakuntakodin voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta: Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto ja pastorskansliet i Vasa svenska församling.

Seurakuntakotia voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Mäntymaantie 3, 65280 Vaasa

Perhemessu

Messu, joka kutsuu lapsia ja perheitä.

Mäntymaantie 3, 65280 Vaasa

Tarinapyhäkoulu

Tervetuloa Raamatun tarinoiden äärelle!