Vaasan kirkon krypta

Tilavaraukset:

Vaasan kirkon kryptaa voi varata kasteita, vihkimisiä ja hautajaisia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta.

Linkki Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuille
Linkki Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Linkki Vasa svenska församlingin verkkosivulle PastorskanslietLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkoa tai kryptaa voidaan myös varata tilaisuuksia ja konsertteja varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakuntayhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Linkki Vaasan seurakuntayhtymän sähköiseen tilavarauslomakkeeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Krypta sijaitsee Vaasan kirkon kellarikerroksessa. Kryptan saliin mahtuu noin 100 henkilöä. Kryptan takaosassa on lastenpaikka joka on sisustettu pehmeällä matoilla, istuintyynyillä ja lasten kokoisilla tuoleilla, pöydällä ja alttarina toimivalla kaapilla. Siellä on leluja, kirjoja ja piirustustarvikkeita.

Linkki Vaasan kirkon pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiloissamme noudatetaan ajankohtaisia terveysturvallisuusohjeita.

Linkki ohjeistussivulle.

Vaasan kirkko sijaitsee Kirkkopuistossa, jossa pysäköinti on sallittua ainoastaan inva-pysäköinnille merkityllä alueella sekä huoltoajopysäköinnille. Muu ajoneuvopysäköinti on kiellettyä

Vaasan kirkko on avoinna ti–pe klo 13–15 sekä kirkkotilaisuuksien aikana. Kesällä kirkko toimii tiekirkkona, jolloin se on avoinna ti–pe klo 9–17.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
wc wc

Kahden maan kansalaisena -juhla

Borssia ja sämpylöitä ukrainalaiseen tapaan, ukrainalaisten kuoro esiintyy.

Iltaehtoollinen ja hiljainen rukoushetki

Rukoushetki, joka kutsuu lepäämään hiljaisuudessa. Tällä kertaa vietämme lopuksi ehtoollista.