Vaasan kirkon krypta

Kirkkopuisto 1 , 65100 Vaasa
044 480 8460 (ylivahtimestari), 044 480 8461 (vahtimestari-siivooja)

Vaasan kirkko on avoinna ti–pe klo 13–15 sekä kirkkotilaisuuksien aikana. Kesällä kirkko toimii tiekirkkona, jolloin se on avoinna ti–pe klo 9–17.

Sali ilman ikkunoita, jossa on monta pöytää. Lattia on punainen tiililattia.

Krypta sijaitsee Vaasan kirkon kellarikerroksessa. Kryptan saliin mahtuu noin 100 henkilöä. Kryptan takaosassa on lastenpaikka joka on sisustettu pehmeällä matoilla, istuintyynyillä ja lasten kokoisilla tuoleilla, pöydällä ja alttarina toimivalla kaapilla. Siellä on leluja, kirjoja ja piirustustarvikkeita.

Linkki Vaasan kirkon pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiloissamme noudatetaan ajankohtaisia terveysturvallisuusohjeita.

Linkki ohjeistussivulle.

Tilavaraukset:

Vaasan kirkon kryptaa voi varata kasteita, vihkimisiä ja hautajaisia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta.

Linkki Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuille
Linkki Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Linkki Vasa svenska församlingin verkkosivulle PastorskanslietLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkoa tai kryptaa voidaan myös varata tilaisuuksia ja konsertteja varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakuntayhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Linkki Vaasan seurakuntayhtymän sähköiseen tilavarauslomakkeeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vaasan kirkko sijaitsee Kirkkopuistossa, jossa pysäköinti on sallittua ainoastaan inva-pysäköinnille merkityllä alueella sekä huoltoajopysäköinnille. Muu ajoneuvopysäköinti on kiellettyä

Lastenhoitohuone

Kirkkopuisto 1, 65100 Vaasa

Cafe` Tansania

Kansainvälistä diakoniaa voit tehdä tulemalla kahville ja ostoksille Tansania-piirin kahvilaan
Vaasan kirkon kellaritilaan klo 17-21

Kahvila on osa Taiteiden yön ohjelmaa.

Kirkkopuisto 1, 65100 Vaasa

Hiljainen rukoushetki

Rukoushetki, joka kutsuu lepäämään hiljaisuudessa.