Vaasan kirkon krypta

Kirkkopuisto 1 , 65100 Vaasa
044 480 8460 (ylivahtimestari), 044 480 8461 (vahtimestari-siivooja)

Vaasan kirkko on avoinna ti–pe klo 13–15 sekä kirkkotilaisuuksien aikana. Kesällä kirkko toimii tiekirkkona, jolloin se on avoinna ti–pe klo 10–18.

Sali ilman ikkunoita, jossa on monta pöytää. Lattia on punainen tiililattia.

Krypta sijaitsee Vaasan kirkon kellarikerroksessa. Kryptan saliin mahtuu noin 100 henkilöä. Kryptan takaosassa on lastenpaikka joka on sisustettu pehmeällä matoilla, istuintyynyillä ja lasten kokoisilla tuoleilla, pöydällä ja alttarina toimivalla kaapilla. Siellä on leluja, kirjoja ja piirustustarvikkeita.

Linkki Vaasan kirkon pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiloissamme on kokoontumisrajoituksia koronapandemian takia. Tilojen kokoontumisrajoitukset on koottu yhdelle sivulle.

Linkki verkkosivulle, jossa kokoontumisrajoitukset Vaasan seurakuntayhtymän tiloissa koronapandemian takia

Tilavaraukset:

Vaasan kirkkon Kryptaa voi varata kasteita, vihkimisiä ja hautajaisia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta.

Linkki Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Linkki Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Linkki Vasa svenska församlingin verkkosivulle PastorskanslietLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkoa tai Kryptaa voidaan myös varata tilaisuuksia ja konsertteja varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Linkki Vaasan seurakuntayhtymän sähköiseen tilavarauslomakkeeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vaasan kirkko sijaitsee Kirkkopuistossa, jossa pysäköinti on sallittua ainoastaan inva-pysäköinti sille merkityllä alueelle, sekä huoltoajopysäköinti. Muu ajoneuvopysäköinti on kiellettyä