Nuoret juoksevat leirikeskuksen nurmikolla.

Isoskoulutus

Rippikoulun jälkeen voit osallistua kaksivuotiseen isoskoulutukseen. Isoskoulutus antaa valmiudet toimia isosena rippikoululeirillä sekä monissa muissa ryhmänohjaus- ja vastuutehtävissä. Isoskoulutuksessa tutustut moniin uusiin ihmisiin, opit uusia leikkejä, leiritaitoja ja vinkkejä positiivisen hengen luomiseen. Opit uutta itsestäsi, kotiseurakunnastasi, Jumalasta ja Raamatusta. Koulutus sisältää kokoontumisia kerran kuussa sekä leirejä, teemapäiviä ja osallistumista seurakunnan nuorten toimintaan. Isoskoulutus on maksuton, mutta leireistä peritään osallistumismaksu. Jo ensimmäisen isoskoulutusvuoden jälkeen voit hakea apuisoseksi kesän rippikoululeireille.

Isosten ilmoittautuminen rippileireille

Unohditko ilmoittautua isoksi tai apuisoksi? Kysele kevään aikana peruutuspaikkoja Sannalta!

Valmistuvien isosten leiri

on isoskoulutuksen toista vuotta käyville Österhankmossa 3.-5.5.

Tämän isoskoulutuksen huipennuksen ilmoittautuminen on nyt auki!

Ilmoittautuminen valmistuvien isosten leirille

Superisosleiri eli Riparin kertausharjoitukset

Superisosleiri eli Riparin kertausharjoitukset on tarkoitettu kaikille riparin käyneille ja erityisesti isoskoulutuksen käyneille. Ja aivan erityisesti leirille kutsutaan ns. "vanhoja isosia", jotka ovat tulossa ripareille vielä ensi kesänä isostelemaan. Tule leirille virittäytymään mahtavaan riparitunnelmaan!

Leirin tiedot + ilmoittautuminen

Nuoret seisovat sydämenmuotoisessa ringissä.