Viisi tyttöä juoksee leirikeskuksen nurmikolla meren rannalla.

Isoskoulutus

Rippikoulun jälkeen voit osallistua kaksivuotiseen isoskoulutukseen. Isoskoulutus antaa valmiudet toimia isosena rippikoululeirillä sekä monissa muissa ryhmänohjaus- ja vastuutehtävissä. Isoskoulutuksessa tutustut moniin uusiin ihmisiin, opit uusia leikkejä, leiritaitoja ja vinkkejä positiivisen hengen luomiseen. Opit uutta itsestäsi, kotiseurakunnastasi, Jumalasta ja Raamatusta. Koulutus sisältää kokoontumisia kerran kuussa sekä leirejä, teemapäiviä ja osallistumista seurakunnan nuorten toimintaan. Isoskoulutus on maksuton, mutta leireistä peritään osallistumismaksu. Jo ensimmäisen isoskoulutusvuoden jälkeen voit hakea apuisoseksi kesän rippikoululeireille.

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen ja aloitusleirille

Isoskoulutuksen ensimmäinen tapaaminen on 15.9. Palosaaren kirkossa Nuorten messussa klo 16.

Alla olevasta linkistä voit ilmoittautua isoskoulutukseen. Samalla ilmoittaudutaan myös aloitusleirille, jonka voi valita joko 27.-29.9. tai 4.-6.10.

Isoskoulutuksen toinen vuosi

Isoskoulutus jatkuu syksyllä. Ensimmäisen vuoden mukana olleille lähetetään koulutuksen jatkosta tietoa elokuun lopulla. Kaikille isosille yhteinen aloitustapaaminen on 15.9. Palosaaren kirkossa Nuorten messussa. Ainakin osa kutsutaan paikalle jo klo 15 valmistelemaan messua, joka alkaa klo 16.

Toisen vuoden isosten ensimmäinen leiri on Österhankmossa 29.11.-1.12.2019.

Kolmisenkymmentä nuorta seisoo ulkona hiekkakentällä sydämenmuotoisessa ringissä.