Viisi tyttöä juoksee leirikeskuksen nurmikolla meren rannalla.

Isoskoulutus

Rippikoulun jälkeen voit osallistua kaksivuotiseen isoskoulutukseen. Isoskoulutus antaa valmiudet toimia isosena rippikoululeirillä sekä monissa muissa ryhmänohjaus- ja vastuutehtävissä. Isoskoulutuksessa tutustut moniin uusiin ihmisiin, opit uusia leikkejä, leiritaitoja ja vinkkejä positiivisen hengen luomiseen. Opit uutta itsestäsi, kotiseurakunnastasi, Jumalasta ja Raamatusta. Koulutus sisältää kokoontumisia kerran kuussa sekä leirejä, teemapäiviä ja osallistumista seurakunnan nuorten toimintaan. Isoskoulutus on maksuton, mutta leireistä peritään osallistumismaksu. Jo ensimmäisen isoskoulutusvuoden jälkeen voit hakea apuisoseksi kesän rippikoululeireille.

Isoskoulutuksen toinen vuosi

Isoskoulutus jatkuu syksyllä. Ensimmäisen vuoden mukana olleille lähetetään koulutuksen jatkosta tietoa elokuun lopulla.

Kolmisenkymmentä nuorta seisoo ulkona hiekkakentällä sydämenmuotoisessa ringissä.

Vaasanpuistikko 3 E, 3. krs
65100 Vaasa