Nuoret juoksevat leirikeskuksen nurmikolla.

Isoskoulutus

Rippikoulun jälkeen voit osallistua kaksivuotiseen isoskoulutukseen. Isoskoulutus antaa valmiudet toimia isosena rippikoululeirillä sekä monissa muissa ryhmänohjaus- ja vastuutehtävissä. Isoskoulutuksessa tutustut moniin uusiin ihmisiin, opit uusia leikkejä, leiritaitoja ja vinkkejä positiivisen hengen luomiseen. Opit uutta itsestäsi, kotiseurakunnastasi, Jumalasta ja Raamatusta. Koulutus sisältää kokoontumisia kerran kuussa sekä leirejä, teemapäiviä ja osallistumista seurakunnan nuorten toimintaan. Isoskoulutus on maksuton, mutta leireistä peritään osallistumismaksu. Jo ensimmäisen isoskoulutusvuoden jälkeen voit hakea apuisoseksi kesän rippikoululeireille.

Isosten ilmoittautuminen rippileireille

Unohditko ilmoittautua isoksi tai apuisoksi? Kysele kevään aikana peruutuspaikkoja Sannalta!

Kevään isosleirit apuisosille

Kevään aikana on kaksi isoskoulutukseen kuuluvaa leiriä:

22.-24.3. Alskatissa ja 29.-31.3. Österissä.

Ilmoittaudu leirille 13.3. mennessä

Isosleirien ilmoittautuminen apuisosille

Valmistuvien isosten leiri

on isoskoulutuksen toista vuotta käyville Österhankmossa 3.-5.5. Ilmoittautuminen avautuu huhtikuussa!

Nuoret seisovat sydämenmuotoisessa ringissä.