Palosaaren seurakuntatalo

Kapteeninkatu 14–16, 65200 Vaasa
044 480 8464 (vahtimestari), 044 480 8465 (vahtimestari-siivooja)

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren seurakuntatalossa on kaksi seurakuntasalia, monipuoliset kerhotilat ja diakoniavastaanotto. Seurakuntasalit, jotka sijaitsevat toisessa kerroksessa soveltuvat seurakuntatilaisuuksien, kastejuhlien ja muiden perhejuhlien järjestämispaikaksi. Isossa salissa on 160 istumapaikkaa ja pienessä salissa 80 paikkaa. Salien välissä sijaitsee jakelukeittiö, josta löytyy kahvi- ja ruokailukalusto. Isossa salissa on flyygeli ja pienessä piano. Molemmissa saleissa on äänentoistojärjestelmä ja induktiosilmukka.

Pääsisäänkäyntiaulassa on hissi ja inva wc -tilat. Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Kirkon vieressä sijaitsevan seurakuntatalon on suunnitellut arkkitehti Sulo Kalliokoski vuonna 1968.

Tilavaraukset:

Palosaaren seurakuntatalon voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta: Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto ja pastorskansliet i Vasa svenska församling.

Seurakuntataloa voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9–11, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi