Palosaaren seurakuntatalo

Kapteeninkatu 14–16 , 65200 Vaasa
044 480 8464 (vahtimestari), 044 480 8465 (vahtimestari-siivooja)

Tummanruskea tiilirakennus.

Palosaaren seurakuntatalossa on kaksi seurakuntasalia, monipuoliset kerhotilat ja diakoniavastaanotto. Seurakuntasalit, jotka sijaitsevat toisessa kerroksessa soveltuvat seurakuntatilaisuuksien, kastejuhlien ja muiden perhejuhlien järjestämispaikaksi. Isossa salissa on 110 istumapaikkaa ja pienessä salissa 60 paikkaa.

Tiloissamme on kokoontumisrajoituksia koronapandemian takia. Tilojen kokoontumisrajoitukset on koottu yhdelle sivulle.

Linkki verkkosivulle, jossa kokoontumisrajoitukset Vaasan seurakuntayhtymän tiloissa koronapandemian takia

Salien välissä sijaitsee jakelukeittiö, josta löytyy kahvi- ja ruokailukalusto. Isossa salissa on flyygeli ja pienessä piano. Molemmissa saleissa on äänentoistojärjestelmä ja induktiosilmukka.

Pääsisäänkäyntiaulassa on hissi ja inva wc -tilat. Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Kirkon vieressä sijaitsevan seurakuntatalon on suunnitellut arkkitehti Sulo Kalliokoski vuonna 1968.

Linkki Palosaaren seurakuntatalon pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)

Tilavaraukset:

Palosaaren seurakuntatalon voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta.

Linkki Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuille
Linkki Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuille
Linkki Vasa svenska församlingin verkkosivulle Pastorskansliet

Seurakuntataloa voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Linkki Vaasan seurakuntayhtymän sähköiseen tilavarauslomakkeeseen

Kapteeninkatu 14–16, 65200 Vaasa

Taaperomuskari

Taaperomuskari lasten ja aikuisten yhteinen kerho.

Kapteeninkatu 14–16, 65200 Vaasa

Palosaaren Tenavatuokio, ilmoittautuminen

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho