Kuvassa äiti, isä ja lapsia

Lapsille ja lapsiperheille

”Perhe on ilo, perhe on pyhä, perhe on Jumalan salaisuus, Jumalan silmissä kaunis.” —Kirkkomuskari

Perhe on tärkeä! Seurakuntasi tarjoaa perheille monenlaisia mahdollisuuksia hiljentyä, touhuta, vahvistua, iloita ja osallistua yhdessä mm. perhekerhoihin, perhejumalanpalveluksiin, toimintailtoihin, puuhapäiviin ja perheleireille.

Toimintaa löytyy niin pikkulapsiperheille kuin kouluikäistenkin perheille. Tule mukaan!

Ajankohtaista

Päiväkerhoryhmiin sekä Taaperomuskareini voi tiedustella vapaita paikkoja lapsityönohjaaja Jaana Lyyski puh. 044 480 8250 jaana.lyyski@evl.fi. Toiminta alkaa viikolla 34.

UUTTA ARKIAPU  Lapsityö tarjoaa lasten ulkoilua tai yksilöllisempää kerhoilua ja kohtaamista varten arkiapua tiistaisin 23.8. alkaen. Sovitun ja räätälöidyn arkiavun voi varata klo 13-16 väliselle ajalle tarpeen mukaan. Arkiavun tarpeesta ilmoitetaan tekstiviestillä edellisen viikon perjantaina klo 12:een mennessä, tekstiviestillä ARIAPU puh. 044 480 8256/Häggblom. Ilmoittautumisen jälkeen lastenohjaaja ottaa yhteyttä ja sovitaan avun tarpeesta, huomioiden lapsen/lasten iät. Arkiavun kerhoilu ja ulkoilu tapahtuvat seurakunnan eri toimipisteissä.

UUTTA LAPSIPERHEIDEN OLKKARI
Ristinummen seurakuntakeskuksessa torstaisin 25.8.-8.12. klo 8.30-11.30 (ei 20.10). Lapsiperheiden olkkarissa voit tavata muista lapsiperheitä, lapset saavat leikkiä toisten lasten kanssa ja aikuiset vaihtaa ajatuksiaan. Monenlaista ohjelmaa lapille ja aikuisille yhdessä ja erikseen. Olkkarissa tarjolla aamupala klo 8.30-9.30. Tiedustelut: Sari Reiniä, puh. 044 480 8254 tai Monika Heinonen, puh. 044 480 8241.

johtava varhaiskasvatusohjaaja
Vaasanpuistikko 3 E