Lapset ja perheet

Lapsille ja lapsiperheille

”Perhe on ilo, perhe on pyhä, perhe on Jumalan salaisuus, Jumalan silmissä kaunis.” —Kirkkomuskari

Perhe on tärkeä! Seurakuntasi tarjoaa perheille monenlaisia mahdollisuuksia hiljentyä, touhuta, vahvistua, iloita ja osallistua yhdessä mm. perhekerhoihin, perhejumalanpalveluksiin, toimintailtoihin, puuhapäiviin ja perheleireille.

Toimintaa löytyy niin pikkulapsiperheille kuin kouluikäistenkin perheille. Tule mukaan!

Ajankohtaista

ILMOITTAUTUMINEN on käynnissä Päiväkerhoryhmiin sekä Taaperomuskareini ajalla: 14.3.-12.5.2022  www.vaasansuomalainenseurakunta.fi/tule-mukaan/Ilmoittaudu

ILMOITTAUTUMINEN on käynnissä Kesäkerhoihin Vanhan Vaasan pappilaan ja Gerbyn seurakuntakodille ajalla 14.3.-22.4.2022. www.vaasansuomalainenseurakunta.fi/tule-mukaan/Ilmoittaudu

UUTTA ARKIAPU  Lapsityö tarjoaa perheiden lapsille 1-5 -vuotiaat, lasten ulkoilua tai yksilöllisempää kerhoilua ja kohtaamista varten apua maanantaisin klo 13-16 välisenä aikana (ei viikoilla 5 ja 9). Arkiapu räätälöidään perheen tarpeen mukaan. Arkiapu varataan tekstiviestillä edellisen viikon perjantaihin klo 12:een mennessä puh. 044 48 08256 / Häggblom. Viestiin teksti: Varaan arkiapua + yhteystiedot. Tämän jälkeen lastenohjaaja ottaa yhteyttä ja sovitaan arkiavusta. Yksilöllisempi kohtaaminen, kerhoilu ja ulkoilu tapahtuvat seurakunnan toimipisteissä sovitusti.

lapsityönohjaaja
Vaasanpuistikko 3 E