Kuvassa äiti, isä ja lapsia

Lapsille ja lapsiperheille

”Perhe on ilo, perhe on pyhä, perhe on Jumalan salaisuus, Jumalan silmissä kaunis.” —Kirkkomuskari

Perhe on tärkeä! Seurakuntasi tarjoaa perheille monenlaisia mahdollisuuksia hiljentyä, touhuta, vahvistua, iloita ja osallistua yhdessä mm. perhekerhoihin, perhejumalanpalveluksiin, toimintailtoihin, puuhapäiviin ja perheleireille.

Toimintaa löytyy niin pikkulapsiperheille kuin kouluikäistenkin perheille. Tule mukaan!

Ajankohtaista

Varhaiskasvatuksen kerhoryhmät (Päiväkerho- ja Taaperokerho sekä Parkkikerhot) aloittavat toimintansa 1.2.2023.  Ryhmiin voi tiedustella vapaita paikkoja  johtavalta varhaiskasvatusohjaajalta Jaana Lyyski puh. 044 480 8250 jaana.lyyski@evl.fi.

Varhaiskasvatuksen perhekerhot (Tenavatuokiot, Muskarit, Perheiden liikunta- ja kuontokerho, Isien ja lasten illat)                  aloittavat toimintansa 9.1.2023.

ARKIAPU  Lapsityö tarjoaa lasten ulkoilua tai yksilöllisempää kerhoilua ja kohtaamista varten arkiapua torstaisin 2.2. alkaen. Sovitun ja räätälöidyn arkiavun voi varata klo 13-16 väliselle ajalle tarpeen mukaan. Arkiavun tarpeesta ilmoitetaan tekstiviestillä edellisenä  päivänä klo 12:een mennessä, tekstiviestillä ARIAPU puh. 044 480 8254/Reinilä. Ilmoittautumisen jälkeen lastenohjaaja ottaa yhteyttä ja sovitaan avun tarpeesta, huomioiden lapsen/lasten iät. Arkiavun kerhoilu ja ulkoilu tapahtuvat seurakunnan eri toimipisteissä.

johtava varhaiskasvatusohjaaja
Vaasanpuistikko 3 E