Piccoli Gaudium sonos ja Gaudium sonos -lapsikuorot

Kuorolaulua lapsille

Lapsikuorot Gaudium Sonos ja Piccoli Gaudium Sonos

Kuoroharrastus antaa lapselle mahdollisuuden opetella äänenkäyttöä, kokea laulamisen iloa, riemullista yhdessäoloa sekä esiintymisiä. Gaudium Sonos –lapsikuorot harjoittelevat torstaisin Huutoniemen seurakuntakeskuksessa.

Syksystä 2020 seurakunnassa on kaksi lapsikuoroa, Piccoli Gaudium Sonos (kaksi ryhmää) ja Gaudium Sonos, jotka harjoittelevat torstaisin Huutoniemen kirkossa.

• 4-6 vuotiaiden Piccoli Gaudium Sonos kanttori Johanna Välimäen johdolla klo 17.00-17.50
  • 7-9 vuotiaiden Piccoli Gaudium Sonos kanttori Tuija Niemistön johdolla klo 17.00-17.50
  • 10 vuotta täyttäneiden Gaudium Sonos kanttori Tuija Niemistön johdolla klo 17.50-19.00

Tuija Niemistö, puh 044 4808234 tuija.niemisto@evl.fi

Johanna Välimäki, puh 044 4808232  johanna.valimaki@evl.fi

Kuorossa lauletaan monenlaisia lauluja, jotka koostuvat jonkin teeman tai tilaisuuden ympärille. Ohjelmistossa on niin hengellisiä kuin muunkin aihepiirin lauluja. Johanna ja Tuija ottavat mielellään vastaan lauluideoita! Voit tuoda mukanasi laulun, jota haluaisit laulaa kuorossa tai jonka haluaisit oppia.

Kuorolaiset esiintyvät useissa erilaisissa seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa, kuten messuavustuksissa, kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa ja yhteisissä suurkuorotapahtumissa.

Syyskausi 2020 alkaa to 27.8.2020.