Piccoli Gaudium sonos ja Gaudium sonos -lapsikuorot

Kuorolaulua lapsille

Lapsikuorot Gaudium Sonos ja Piccoli Gaudium Sonos

Kuoro on laulamisesta kiinnostuneille lapsille kiva harrastaus! Kuorossa saa nauttia iloisesta yhdessäolosta, laulamisen riemusta sekä opetella äänenkäyttöä ja esiintymistä. Gaudium Sonos –lapsikuorot harjoittelevat torstaisin Huutoniemen seurakuntakeskuksessa klo 17.00-17.45.

Seurakunnassa on kaksi lapsikuoroa.

• 4-6 vuotiaiden Piccoli Gaudium Sonos kanttori Johanna Välimäen johdolla
  • alakouluikäisten Gaudium Sonos ma. kanttori Jimi Järvisen johdolla

Kuorossa lauletaan monenlaisia lauluja, jotka koostuvat jonkin teeman tai tilaisuuden ympärille. Ohjelmistossa on niin hengellisiä kuin muunkin aihepiirin lauluja. Kuorojen johtajat ottavat mielellään vastaan lauluideoita! Voit tuoda mukanasi laulun, jota haluaisit laulaa kuorossa tai jonka haluaisit oppia.

Kuorolaiset esiintyvät useissa erilaisissa seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa, kuten messuavustuksissa, kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa ja yhteisissä suurkuorotapahtumissa.

Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa