Piccoli Gaudium sonos ja Gaudium sonos -lapsikuorot

Kuorolaulua lapsille

Lapsikuorot Gaudium sonos ja Piccoli Gaudium sonos

Kuoroharrastus antaa lapselle mahdollisuuden opetella äänenkäyttöä, kokea laulamisen iloa, esiintymisiä sekä riemullista yhdessäoloa.

Seurakunnassa on kaksi lastenkuoroa, ja harjoitukset pidetään samaan aikaan: Piccoli Gaudium sonos -lapsikuoro on 5–7-vuotiaille ja Gaudium sonos-lapsikuoro on 8–12-vuotiaille. Kuorot harjoittelevat Huutoniemen seurakuntakeskuksessa torstaisin klo 17 - 17.45.

Kuorolaiset esiintyvät useissa erilaisissa seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa, kuten messuavustuksissa, kauneimmat joululaulut -illoissa ja yhteisissä suurkuorotapahtumissa.

Kuorossa lauletaan monenlaisia lauluista, jotka koostuvat jonkin teeman tai tilaisuuden ympärille. Ohjelmistossa on niin hengellisiä kuin muunkin aihepiirin lauluja.

ma. kanttori
Vaasanpuistikko 3 E