Piccoli Gaudium sonos ja Gaudium sonos -lapsikuorot

Kuorolaulua lapsille

Lapsikuorot Gaudium Sonos ja Piccoli Gaudium Sonos

Kuoroharrastus antaa lapselle mahdollisuuden opetella äänenkäyttöä, kokea laulamisen iloa, riemullista yhdessäoloa, sekä esiintymisiä.

Seurakunnassa on kaksi lapsikuoroa, ja harjoitukset pidetään samaan aikaan: Piccoli Gaudium Sonos -lapsikuoro on 4–7-vuotiaille ja Gaudium Sonos-lapsikuoro on 8–12-vuotiaille. Kuorot harjoittelevat Huutoniemen seurakuntakeskuksessa torstaisin klo 17 - 17.50.

Piccoli Gaudium Sonosta johtaa kanttori Johanna Välimäki, puh 044 4808232/ johanna.valimaki@evl.fi  ja Gaudium Sonosta johtaa kanttori Tuija Niemistö, puh 044 4808234/ tuija.niemisto@evl.fi .

Kuorossa lauletaan monelaisia lauluja, jotka koostuvat jonkin teeman tai tilaisuuden ympärille. Ohjelmistossa on niin hengellisiä kuin muunkin aihepiirin lauluja. Johanna ja Tuija ottavat mielellään vastaan lauluideoita! Voit tuoda mukanasi laulun, jota haluaisit laulaa kuorossa tai jonka haluaisit oppia.

Kuorolaiset esiintyvät useissa erilaisissa seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa, kuten messuavustuksissa, kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa ja yhteisissä suurkuorotapahtumissa.

Syksyn 2019 harjoituskausi alkaa torstaina 22.8.

Syyskauden esiintymiset ovat:

• su 29.9. klo 10 Vaasan kirkossa Mikkelinpäivän perhemessu