Piccoli Gaudium sonos ja Gaudium sonos -lapsikuorot

Kuorolaulua lapsille

Lapsikuorot Gaudium Sonos ja Piccoli Gaudium Sonos

Kuoroharrastus antaa lapselle mahdollisuuden opetella äänenkäyttöä, kokea laulamisen iloa, riemullista yhdessäoloa sekä esiintymisiä. Gaudium Sonos –lapsikuorot harjoittelevat torstaisin Huutoniemen seurakuntakeskuksessa klo 17.00-17.50.

Syksystä 2020 seurakunnassa on kaksi lapsikuoroa.

• 4-6 vuotiaiden Piccoli Gaudium Sonos kanttori Johanna Välimäen johdolla
  • alakouluikäisten Gaudium Sonos ma. kanttori Raita Viljakaisen johdolla

Kuorossa lauletaan monenlaisia lauluja, jotka koostuvat jonkin teeman tai tilaisuuden ympärille. Ohjelmistossa on niin hengellisiä kuin muunkin aihepiirin lauluja. Johanna ja Raita ottavat mielellään vastaan lauluideoita! Voit tuoda mukanasi laulun, jota haluaisit laulaa kuorossa tai jonka haluaisit oppia.

Kuorolaiset esiintyvät useissa erilaisissa seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa, kuten messuavustuksissa, kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa ja yhteisissä suurkuorotapahtumissa.

Palosaaren - Gerbyn alue, Gaudium Sonos Piccoli, Tuomaskuoro