Sundomin pappila

Kuutsintie 6, 65410 Sundom
044 480 8468 (vahtimestari-siivooja)

Sundomin pappila

Arvokas pappilarakennus vuodelta 1877 on peruskorjattu alkuperäistyylin mukaisesti vuonna 1998–99 ja julkisivut vuonna 2011. Rakennuksen tyylikkäässä salitilan yhteydessä on keittiö ja kokous-/tarjoilutila. Pappilassa on myös ruotsalaisen seurakunnan diakonian vastaanottotilat. Juhlasalissa on istumapaikat 80 hengelle, piano ja äänentoistojärjestelmä.

Kiinteistön toiseen kerrokseen on toteutettu nuorisotilat. Pappilan kokoontumistilat sopivat erilaisten seurakuntatilaisuuksien ja perhejuhlien järjestämiseen. Kiinteistöön on esteetön pääsy ja inva wc –tilat. Pappilan pihapiirissä on erillinen lasten päiväkerhorakennus.

Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Pappilan läheisyydessä on pysäköintipaikka.

Tilavaraukset:

Sundomin pappilan voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta: Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto ja pastorskansliet i Vasa svenska församling.

Pappila voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9–11, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Kuutsintie 6, 65410 Sundom

Sundomin tenavatuokio

Tenavatuokio on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa lapset ja aikuiset toimivat yhdessä. Lastenohjaajien johdolla on hartaushetki, leikkiä, askartelua, vapaata yhdessäoloa. Seurakunta tarjoaa mehun ja kahvin muuten omat eväät. Tervetuloa vanhemmat, hoitajat ja isovanhemmat yhdessä lastenne kanssa.

Kuutsintie 6, 65410 Sundom

Sundomin tenavatuokio