Tapahtumat ja retket

On hienoa olla täys kymppi!

Kutsumme vuosittain 10- vuotta täyttävät yhteiseen juhlaan juhlimaan täyskymppiä mukavan ohjelman ja herkuttelun merkeissä.  Juhlat ovat yleensä syksyisin ja kutsu lähetetään seurakunnan jäsenille postissa kotiin. Lisätietoja synttäreistä saa Kristiinalta puh. 044 480 8248.

Hiippakunnallinen koululaisten kevätretki Alahärmään ja Powerparkiin 4.5.

Osallistumme ensin Alahärmän kirkossa Virsvälkän konserttiin, jonka jälkeen ruokailemme Alahärmän seurakuntatalon pihalla.
Lounaan jälkeen siirrymme huvipuistoon. Retken hinta on riippuen rannekkeesta 40/30/10€. Hintaan sisältyy valittu ranneke, kuljetukset, lounas sekä ohjelma kirkossa.

Ilmoittaudu mukaan tästä  1.-15.4. välisenä aikana. Lisätietoja antaa Kristiina Brisk-Mosander p.044 480 8248 tai kristiina.brisk-mosander@evl.fi