Tapahtumat syksy 2022

Isien ja lasten illat

ti 6.9. Hauskat metsäolympialaiset Vanhan Vaasan pappilan lähimetsässä. Omat eväät.

ti 4.10. Toiminnallinen pihasuunnistus Vanhan Vaasan pappilassa. Iltapala.

ti 15.11. Yhdessä autoillen -ilta Huutoniemen seurakuntaksekuksessa, askarrellaan autoja, ajetaan pienoissähköautoilla ja potkuautoila. Iltapala

Ilmoittautumiset tekstiviestillä ko. viikon maanantaina klo 16:een mennessä puh. 044 480 8254/Reinilä.

Äitien hemmotteluaamupäivä

lauantaina 8.10. klo 10-12 Vanhan Vaasan pappilassa.                                                                                                                                    Virkistäydytään arjen keskellä. Tarjolla brunssi, hemmotteluja sekä hiljentymistä.                                                                                                Ilmoittautumien maanantaina 3.10 klo 12 mennessä puh. 044 480 8256/Häggblom

Isovanhemmat ja lapsenlapset

Kirkkoseikkailu lauantaina 19.11. klo 10-12 Palosaaren kirkossa.                                                                                                                        Piknik kirkossa.                                                                                                                                                                                                         Ilmoittaudu tekstiviestillä ko. viikon keskiviikkoon klo 16:een mennessä puh. 044 480 8254/Reinilä.

Leirit

Seuraa ilmoittelua!