Varhaiskasvatuksen tapahtumat syksy 2024

Taiteiden yö

Torstaina 15.8.Vaasan kirkon kirkkopuistossa lapsille ohjelmaa, mm. kankaan maalausta.

Lapsiperheiden luontopäivä

Vanhan Vaasan pappilassa lauantaina 7.9. klo 10-12.

Tervetuloa juhlimaan koko perheen voimin Suomen luontoa! Erilaisia toimintapisteitä, rastipolku, metsäretki, luonnonmateriaaliaskartelua ja muuta kivaa. Keittolounastarjoilu. Ilmoittautuminen on avoinna verkkosivuillamme: 12.8.-26.8.

Odottavien äitien aamupäivä

Vanhan Vaasan pappilassa lauantaina 26.10. klo 10-12.30.

Kutsumme erityisesti odottavia äitejä mukaan virkistymään ja rentoutumaan arjen keskellä. Ohjelmassa mm. musiikkia, erilaisia hemmottelu-/esittelypisteitä, askartelua sekä hiljentymistä. Brunssitarjoilu. Pieni tuotepakettiarvonta vauvaperheen tarpeisiin. Osallistumismaksu 5e, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ole yhteydessä tapahtuman ohjaajaan, mikäli sinulla on taloudellisia haasteita osallistumismaksun kanssa. Ilmoittaudu mukaan 30.9.-20.9. välisenä aikana verkkosivuillamme: www.vaasansuomalainenseurakunta.fi/ilmoittaudu.

Äitien ilta

Piristystä ja rentoutumista arjen keskellä pienten lasten äideille. Huutoniemen kirkossa keskiviikkona 6.11. klo 17.30-19.30. Iltapalatarjoilua. Tarkennamme ohjelman sisältöä lähempänä ajankohtaa. Ilmoittautuminen on avoinna verkkosivuillamme 21.10.-30.10. Vinkiksi: Tapahtuman kanssa samanaikaisesti järjestetään Isien ja lasten ilta Vanhan Vaasan pappilassa.

Isovanhemmat ja lapsenlapset

Lauantaina 5.10. Klo 10-12. Vanhan Vaasan pappilassa. Toiminnallista ohjelmaa sekä sisätiloissa että pihapiirissä. Omat piknik-eväät mukaan. Ilmoittautuminen on avoinna verkkosivuillamme: 9.9.-29.9.

Urkusatu lapsiperheille

Tule katsomaan, kuulemaan ja osallistumaan Urkusatuun. Lauantaina 14.9. klo 10 Huutoniemen kirkossa. Kaikille avoin tapahtuma!

Urkumusiikkia vauvoille

Kaunista, rauhallista urkumusiikkia, kauniita lastenvirsiä uusin sovituksin Palosaaren kirkossa 25.10. klo 13. Rauhallista keinuttelua, heijailua ja oleskelua kirkossa pienten vauvojen kanssa. Pieni kahvi-ja välipalatarjoilu.

Ilon kekkerit! Lasten juhla.

Lasten oikeuksien päivänä 20.11. Huutoniemen kirkossa. Erilaisia tapahtumia ja toimintapisteitä koko päivän ajan. Tarkennamme ohjelman sisältöä elokuussa 2024.

Perheleiri

Österhankmon leirikeskuksessa 14.-15.9. Leirin aloitus Huutoniemen kirkossa perheiden urkusadun merkeissä. Lähdemme kohti Österhankmoa noin klo 11, omin kyydein tai bussikuljetuksella. Leirin tarkempi ohjelma sekä leirille ilmoittautuminen hintatietoineen ym. tarkentuu elokuussa 2024.

Perhemessut

Perhekirkot ovat koko perheelle suunnattuja jumalanpalveluksia, joissa musiikki, saarna ja liturgia toteutetaan lapsiperheiden tarpeet huomioon ottaen. Perhemessuissa vietetään myös ehtoollista. Lapset ovat tervetulleita ehtoolliselle yhdessä aikuisen kanssa.

Vaasan kirkossa

• Mikkelinpäivän perhemessu sunnuntaina 29.9. klo 10.

Huutoniemen kirkossa

• Adventtisunnuntain perhemessu sunnuntaina 3.12. klo 10.

Retket

Seuraa ilmoittelua!