65100  Vaasa

Sovi aika puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenpitolomakkeella oman asuinalueesi diakoniatyöntekijän kanssa.

Klikkaa tästä diakonian sivuille.

Sanna Ala-Välkkilä

65100 Vaasa

Näkövammaistyö ja kuurojentyö. Vastaanotto ajanvarauksella: Vaasanpuistikko 3 E, 2. krs. Virkavapaalla 5.6.2022 asti.

Johanna Båtman

diakonissa
65100 Vaasa

Kotiranta, Vöyrinkaupunki, Keskikaupunki (pohjoinen), Metsäkallio, Böle, Suvilahti, Korkeamäki, Vanhasatama. Omaishoitajat. Vastaanotto ajanvarauksella: Vaasanpuistikko 3 E, 2.krs.

Hanna Ehrnrooth

diakoniajohtaja

Outi Gröndahl

ma. diakoni

Keskikaupungin alue ja Palosaaren - Gerbyn alue. Vastaanotto ajanvarauksella.

Minna Hirvilammi

diakonissa
Kappelinmäentie 8
65370 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammatyö. Vastaanotto ajanvarauksella: Ristinummen seurakuntakeskus Kappelinmäentie 8.

Erja Kahl-Huhtamäki

Vaasanpuistikko 3 E, 2. krs ja Ristinummen srk-keskus Kappelinmäentie 8

Päihde-, kriminaali-, ja katulähetystyö. Vastaanotto ajanvarauksella: Vaasanpuistikko 3 E, 2. krs ja Ristinummen seurakuntakeskus.

Päivi Kemell

Kapteeninkatu 14-16
65200 Vaasa

Palosaari, Vetokannas, Isolahti, Vikinga. Kirkon keskusteluapu. Vastaanotto ajanvarauksella: Palosaaren seurakuntakeskus, Kapteeninkatu 14–16, Toivonkulma.

Anne Kinnunen

diakoni

Gerby, Västervik, Pukinjärvi. Tansania-piiri. Lähimmäispalvelun kehittäminen. Vastaanotto ajanvarauksella: Palosaaren seurakuntakeskus / Toivonkulma Kapteeninkatu 14-16

Anna-Liisa Kiviaho-Leinonen

Seurakuntatyön erityispalvelut
lomalla 23.2.-6.3.2022
Kappelinmäentie 8
65370 Vaasa

Ristinummi, Vanha Vaasa, Haapaniemi, Pappilanmäki, Höstvesi, Runsor, Liisanlehto. Vastaanotto: Ristinummen seurakuntakeskus Kappelinmäentie 8. Varaa aika puhelimitse tai sähköpostilla! Nummen olkkari.

Marttina Rahja

projektisihteeri

Ruokapankki.

Tiina Vähämaa

Vaasanpuistikko 3 E, 2. kerros
65100 Vaasa

Keskikaupunki (etelä), Vaskiluoto, Hietalahti, Sundom, Suvilahti, Korkeamäki, Vanhasatama. Mielenterveystyö. Lähimmäispalvelun vertaistukiryhmä. Vastaanotto ajanvarauksella: Vaasanpuistikko 3 E, 2. krs.