65100  Vaasa

Sovi aika puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenpitolomakkeella oman asuinalueesi diakoniatyöntekijän kanssa.

Klikkaa tästä diakonian sivuille.

Päivi Ahvenvaara

Kapteeninkatu 14-16
65200 Vaasa

Palosaari, Vetokannas, Isolahti, Vikinga. Vapaaehtoistyö. Vastaanotto ajanvarauksella: Palosaaren seurakuntakeskus, Kapteeninkatu 14–16, Toivonkulma.

Sanna Ala-Välkkilä

65100 Vaasa

Näkövammaistyö ja kuurojentyö. Vastaanotto ajanvarauksella: Vaasanpuistikko 3 E, 2. krs. Perjantaisin virkavapaalla.

Johanna Båtman

diakonissa
65100 Vaasa

Kotiranta, Vöyrinkaupunki, Keskikaupunki (pohjoinen), Metsäkallio, Böle, Suvilahti, Korkeamäki, Vanhasatama. Omaishoitajat. Vastaanotto ajanvarauksella: Vaasanpuistikko 3 E, 2.krs.

Hanna Ehrnrooth

ma. diakoniajohtaja

Minna Hirvilammi

ma. diakonissa
Kappelinmäentie 8
65370 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kirkon Keskusteluapu. Vastaanotto ajanvarauksella: Ristinummen seurakuntakeskus Kappelinmäentie 8.

Erja Kahl-Huhtamäki

Vaasanpuistikko 3 E, 2. krs ja Ristinummen srk-keskus Kappelinmäentie 8

Päihde-, kriminaali-, ja katulähetystyö. Vastaanotto ajanvarauksella: Vaasanpuistikko 3 E, 2. krs ja Ristinummen seurakuntakeskus.

Anna-Liisa Kiviaho-Leinonen

Kappelinmäentie 8
65370 Vaasa

Ristinummi, Vanha Vaasa, Haapaniemi, Pappilanmäki, Höstvesi, Runsor, Liisanlehto. Vastaanotto ajanvarauksella: Ristinummen seurakuntakeskus Kappelinmäentie 8. Virkavapaa 17.1.2021 asti.

Lassi Nahkuri

ma. diakoni
Kapteeninkatu 14-16
65200 Vaasa

Gerby, Västervik, Pukinjärvi. Kehitysvammatyö. Vastaanotto ajanvarauksella: Palosaaren seurakuntakeskus, Kapteeninkatu 14–16, Toivonkulma.

Marttina Rahja

projektisihteeri

Ruokapankki.

Tiina Vähämaa

Vaasanpuistikko 3 E, 2. kerros
65100 Vaasa

Keskikaupunki (etelä), Vaskiluoto, Hietalahti, Sundom, Suvilahti, Korkeamäki, Vanhasatama. Lähimmäispalvelu. Vastaanotto ajanvarauksella: Vaasanpuistikko 3 E, 2. krs.