Nummen olkkari

Nummen olkkari on Ristinummen seurakuntakeskuksella oleva avoin kokoontumispaikka.

Nummen olkkari on avoinna 6.9.2021 lähtien joka viikko maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 12-15.

Tarjolla on maanantaina ja keskiviikkona kahvia ja pullaa, tiistaina on lisäksi ilmainen lounas kello 12.

Olkkarissa on vierailijoita ja vaihtuvaa ohjelmaa, paikalla on tavattavissa diakoniatyöntekijä.

Tilassa on nettipiste, joka on asiakkaiden käytettävissä olkkarin aukioloaikoina.

KELAn palveluneuvoja on tavattavissa parillisten viikkojen keskiviikkoina kello 12-15

eli  22. syyskuuta alkaen joka toinen keskiviikko Nummen olkkarissa.

Koronapandemiasta johtuen henkilömäärä seurakuntakeskuksen tiloissa on rajoitettu.

Yhdistetyssä kerho- ja päiväkerhotilassa voi olla enimmillään 16 henkilöä kerrallaan.

Seurakunnan tiloissa suositellaan maskin käyttöä, ota oma maski mukaan.

Suosittelemme maskin käyttöä sisätiloissa!

Ota oma maski mukaan!

Vierailijat

ma 13.9. Helena Nurmikoski, Vaasan kaupungin työllistämispalvelut ja TEO-hankkeesta kertomassa Nina Waxlax ja Pia Rinta-Kiikka

ti 14.9. lakimies Raija Kujanpää vierailee, voit kysyä neuvoa lakiasioissa tai velkojen hoidossa

ke 15.9. maahanmuuttajatyöntekijä Jessica Emaus on valitettavasti karanteenissa, eikä pääse tulemaan.  Ruokapankin projektisihteeri Marttina Rahja tavattavissa. Voit ilmoittautua Yhteisvastuukeräyksen vapaaehtoiseksi diakonissa Minna Hirvilammille!

ma 20.9. kello 13 tuolijumppaa vetäjänä Tatjana Asplund

ti 21.9. Lotta Fredman neuvoo suunnittelemiensa kirkkolapasien tekemistä

ke 22.9. Kelan palveluneuvoja paikalla klo 12-15

Maahanmuuttajatyöntekijä Jessica Emaus on paikalla seuraavina keskiviikkoina: 29.9. ja 13.10 ja 27.10. ja 10.11. ja 24.11.

Nummen olkkari kokoontuu Ristinummen seurakuntakeskuksen kerhotilassa. Kuvassa sohva, pöytä ja nojatuoleja.
Ristinummen seurakuntakeskuksen kerhotila, jossa Nummen olkkari toimii.
Ristinummen seurakuntakeskuksen avoin ulko-ovi. Ulkoseinässä risti.
Ristinummen seurakuntakeskus

Nummen olkkari on Ristinummen seurakuntakeskuksella,

osoite on Kappelinmäentie 8, Vaasa.

Tiedustelu:  044 4808 268.