Nummen olkkari

Ei yksin, vaan yhdessä!

Nummen olkkari jää kesälomalle 25.5.2022 jälkeen. Nummen olkkari avoinna jälleen 5. syyskuuta lähtien.

Diakoniatyöntekijöille voi varata henkilökohtaisia tapaamisaikoja puhelimitse, sähköpostilla tai Yhteydenotto-lomakkeen kautta. Tulethan vastaanotolle vain terveenä! Nummen olkkarissa emme ota vastaan taloudellisen tuen hakemuksia emmekä käy henkilökohtaisia keskusteluja. Ruokakassijako kesällä diakoniatoimiston ovelta keskiviikkoisin kello 12-14 paitsi viikoilla 29 ja 30. Ristinummen diakoniatoimisto on kiinni 18.7. - 31.7.2022.

Nummen olkkari on kesätauolla, mutta voit osallistua esimerkiksi:

2.6. kello 16.45 Huutoniemi-Ristinummi alueen kesäretki Pyhiinvaeltajan kirkolle Köklottiin, kysy Minnalta vapaita paikkoja!

8.6. kello   18 messu Huutoniemen kirkon pihapiirissä Tuulien teitä-pyhiinvaelluspolulla

13.6. kello 13 opastettu Kävelykierros Kappelinmäen hautausmaalla, lähtö portilta Kappelinmäentie 167, oppaana Anneli Ketonen

24.6. kello 17 retki Orisbergin juhannusjuhlaan, lähtö Koulukatu 26, matka maksaa 10 euroa

28.6. - 28.7.  Kuninkaantien kesäkahvila tiistaisin ja torstaisin kello 17-19 Huutoniemen kirkon sisäpihalla, kahviraha diakoniatyölle, vaihtuvaa ohjelmaa

Nummen olkkarin kesäjuhla 25.5. 2022 kello 12-15

Alussa musiikkia kappelissa, kahvitus, ulkona grillimakkaraa, olkkarissa ilmainen onnenpyörä

Nummen olkkari kokoontuu Ristinummen seurakuntakeskuksen kerhotilassa. Kuvassa sohva, pöytä ja nojatuoleja.
Ristinummen seurakuntakeskuksen kerhotila, jossa Nummen olkkari toimii.
Ristinummen seurakuntakeskuksen avoin ulko-ovi. Ulkoseinässä risti.
Ristinummen seurakuntakeskus

Nummen olkkari on Ristinummen seurakuntakeskuksella.

Osoite on Kappelinmäentie 8, Vaasa.

Tiedustelut:  044 4808 268.