Nummen olkkari

Nummen olkkari on Ristinummen seurakuntakeskuksella oleva avoin kokoontumispaikka.

Nummen olkkari on avoinna 6.9.2021 lähtien joka viikko maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 12-15.

Olkkarissa on vierailijoita ja vaihtuvaa ohjelmaa, paikalla on tavattavissa diakoniatyöntekijä.

Tilassa on nettipiste, joka on asiakkaiden käytettävissä olkkarin aukioloaikoina.

Tarjolla on kahvia ja kahvileipää.

Tiistaisin on lisäksi maksuton keittolounas kello 12.00 - 12.45.

Nummen olkkari on joululomalla 16.12.2021 - 9.1.2022. Katso tapahtumista Ristinummen seurakuntakeskuksen muu toiminta!

Seurakunnan tiloissa suositellaan maskin käyttöä, ota oma maski mukaan.

Suosittelemme maskin käyttöä sisätiloissa!

Ota oma maski mukaan!

Vierailijat

ke 24.11. Maahanmuuttajatyöntekijä Jessica Emaus. Hae havuja maljakkoon.

ma 29.11. Askarrellaan joulukortteja itselle. Tuolijumppaa vetää Anna-Liisa.

ti 30.11. Joulusomisteita kierrätysmateriaaleista. Koristellaan olkkari jouluiseksi. Tonttujumppaa ohjaa Minna.

ke 1.12. Diakoniatyöntekijä Maria Zuglian Vaasan ruotsalaisesta seurakunnasta ja Kelan palveluneuvoja paikalla.

ma 6.12. vietämme itsenäisyyspäivää kotona eli EI OLE NUMMEN OLKKARIA.

ti 7.12.  askarrellaan pieni joululahja kierrätysmateriaaleista.

ke 8.12.  vieraana pastori Jani Muikku ja maahanmuuttajatyöntekijä Jessica Emaus.

ma 13.12. Ristinummen Marttojen jouluista ohjelmaa, yhteislaulua ja jouluaskartelua

ti 14.12. joulupuurotarjoilu   ja jaetaan ruokakasseja ruokakassipassilla, vieraana pastori Tuija Storbacka.

RUUHKAN VÄLTTÄMISEKSI  TULE PUUROLLE JOKO TIISTAINA TAI KESKIVIIKKONA!

ke 15.12. joulupuurotarjoilu ja jaetaan ruokakasseja ruokakassipassilla, vieraana aluekappalainen Maaria Perälä.

Viimeinen ruokakassijako Ristinummella vuoden 2021 puolella!

RUUHKAN VÄLTTÄMISEKSI TULE PUUROLLE JOKO TIISTAINA TAI KESKIVIIKKONA!

NUMMEN OLKKARI JÄÄ JOULUTAUOLLE 15.12. jälkeen JA JATKAA TOIMINTAA maanantaina 10.1.2022.

Nummen olkkari kokoontuu Ristinummen seurakuntakeskuksen kerhotilassa. Kuvassa sohva, pöytä ja nojatuoleja.
Ristinummen seurakuntakeskuksen kerhotila, jossa Nummen olkkari toimii.
Ristinummen seurakuntakeskuksen avoin ulko-ovi. Ulkoseinässä risti.
Ristinummen seurakuntakeskus

Nummen olkkari on Ristinummen seurakuntakeskuksella.

Osoite on Kappelinmäentie 8, Vaasa.

Tiedustelut:  044 4808 268.