Me olemme kirkko -bannerikuva, graafisesti toteutettu tekstikuva.

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuoret aikuiset

Kirkko Vaasassa on myös nuorten aikuisten oma yhteisö. Toiminta on suunnattu erityisesti 18 - 35-vuotiaille. Tule mukaan säännölliseen toimintaan tai kehittämään jotakin aivan uutta. Olet lämpimästi tervetullut sellaisena kuin olet! Jos sinulla on ideoita tai kysyttävää, ole yhteydessä nuorten aikuisten pappiin, Almaan.

Opiskelijoiden ja henkilöstön tukena

Opiskelijoita varten työtä tekee Vaasan ammattikorkeakoulun ja Vaasan yliopiston oma pappi, Timo. Kun elämässä on vaikeaa tai jos muuten kaipaat keskustelukumppania, älä epäröi tulla Timon juttusille. Timoon voit ottaa yhteyttä puhelimella, sähköpostilla ja WhatsAppilla, mikäli tulee sellainen olo, että haluat puhaltaa ulos taakkoja tai jakaa iloja. Yhteystiedot löydät alla, ja Instagramista timokaukomaa.

Timon tavoittaa parhaiten arkipäivisin päiväsaikaan. Tapaamisen Timon kanssa voit järjestää joustavasti lähitapaamisenta tai etänä, esim. Teamsin tai Zoomin välityksellä.

 

Säännöllinen toiminta

Peli-illat, Säkkituolikirkot ja hartaushetket

SYKSY 2022

Nuoret aikuiset kokoontuvat torstaisin klo 18 Crossissa (os. Kauppapuistikko 4, käynti Kirjastonkujan puolelta). Vuoroviikoin ohjelmassa on peli-ilta ja rento sanajumalanpalvelus, Säkkituolikirkko tai nuorten aikuisten hartaushetki. Tule mukaan ja liity Facebook-ryhmään Nuoret aikuiset Vaasa tai nappaa seurantaan Instagramissa nuoriaiset_vaasa, josta saat ajankohtaista tietoa toiminnan sisällöstä kunakin viikkona! 

 

Yhteinen syyskauden suunnittelu torstaina 1.9. klo 18–20 Nuorisotila Crossin nuorten aikuisten tilassa (käynti Kirjastonkujan kautta). Tule mukaan suunnittelemaan nuorten aikuisten syksyä. Lähdetäänkö yhdessä retkelle? Mitä leirillä tehdään? Mitä muuta mukavaa keksimme yhdessä syyskaudelle? 

Säkkituolikirkot ja hartaushetket vuorottelevat parillisilla viikoilla torstaisin alkaen 8.9. klo 18–19 Nuorisotila Crossin nuorten aikuisten tilassa (käynti Kirjastonkujan kautta). 

Peli-illat parittomilla viikoilla torstaisin alkaen 15.9. klo 18–21 Nuorisotila Crossin nuorten aikuisten tilassa (käynti Kirjastonkujan kautta). Peli-iltaan voit tuoda mukanasi myös omia lautapelejä. 

 

Nuorten aikuisten sähly

Tiistaisin 6.9. alkaen klo 18.30 - 19.30. Hietalahden koulun liikuntasalissa, Ravikatu 9, ovi C. Olitpa kokenut pelaaja tai vasta-alkaja, tervetuloa mukaan! Voit pelata omalla mailalla tai lainata sen nuorilta aikuisilta pelin ajaksi. 

 

Leirit

KEVÄT 2023 Nuorten aikuisten leiri pe-su 10.–12.2.23 Österhankmon leirikeskuksessa. Ilmoittautumiset tammi-helmikuussa. Seuraa tiedotusta. 

 

Crossinki-illat

Opiskelijatyön ja nuorten aikuisten yhteiset Crossinki-illat kanssa. Sopivassa suhteessa rentoa yhdessäoloa, keskustelua, musiikkia ja hartautta. 

 

Syksy 2022

Ke 26.10. klo 18-20 Cross, Nuorten aikuisten tila. Käynti Kirjastonkadun puolelta.

To 24.11. klo 18-20 Cross. Käynti Kauppapuistikon puolelta.

 

Alpha Course for Young Adults

Food & fellowship, talk & discussion. On Tuesdays at 18.30 Cross young adults space (nuorten aikuisten tila), Kauppapuistikko 4 Vaasa.

Contacts Timo Kaukomaa tel. 044 480 8218 & Jessica Emaus tel. 044 480 8280.

 

Jumalanpalvelukset Vaasan kirkoissa

Joka sunnuntai Vaasan kirkoissa vietetään useita erilaisia jumalanpalveluksia. Tsekkaa oman lähikirkkosi messuajat! Olet tervetullut myös erityismessuihin, kuten Tuomasmessuun, jossa yhdistyvät arkiseen elämään liittyvät kysymykset ja rukoukset, vanhan kirkon traditiot sekä mukaansatempaavat tuomaslaulut.

 

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Koulukatu 26
65100 Vaasa

Korkeakoulut, monikulttuurisuustyö, Palosaaren - Gerbyn alue. IG @timokaukomaa, puhelinpäivystys ti-ke klo 13–15.

seurakuntapastori

Keskikaupungin alue, nuoret aikuiset, VAMIA, Vaasan herättäjäjuhlien 2024 pääsihteeri