Me olemme kirkko -bannerikuva, graafisesti toteutettu tekstikuva.

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuoret aikuiset

Kirkko Vaasassa on myös nuorten aikuisten oma yhteisö. Toiminta on suunnattu erityisesti 18 - 35-vuotiaille. Tule mukaan säännölliseen toimintaan tai kehittämään jotakin aivan uutta. Olet lämpimästi tervetullut sellaisena kuin olet! Jos sinulla on ideoita tai kysyttävää, ole yhteydessä nuorten aikuisten pappiin.

Säännöllinen toiminta

Peli-illat, Säkkituolikirkot ja hartaushetket

SYKSY 2022

Nuoret aikuiset kokoontuvat torstaisin klo 18 Crossissa (os. Kauppapuistikko 4, käynti Kirjastonkujan puolelta). Vuoroviikoin ohjelmassa on peli-ilta ja rento sanajumalanpalvelus, Säkkituolikirkko tai nuorten aikuisten hartaushetki. Tule mukaan ja liity Facebook-ryhmään Nuoret aikuiset Vaasa tai nappaa seurantaan Instagramissa nuoriaiset_vaasa, josta saat ajankohtaista tietoa toiminnan sisällöstä kunakin viikkona! 

Yhteinen syyskauden suunnittelu torstaina 1.9. klo 18–20 Nuorisotila Crossin nuorten aikuisten tilassa (käynti Kirjastonkujan kautta). Tule mukaan suunnittelemaan nuorten aikuisten syksyä. Lähdetäänkö yhdessä retkelle? Mitä leirillä tehdään? Mitä muuta mukavaa keksimme yhdessä syyskaudelle? 

Säkkituolikirkot ja hartaushetket vuorottelevat parillisilla viikoilla torstaisin alkaen 8.9. klo 18–19 Nuorisotila Crossin nuorten aikuisten tilassa (käynti Kirjastonkujan kautta). 

Peli-illat parittomilla viikoilla torstaisin alkaen 15.9. klo 18–21 Nuorisotila Crossin nuorten aikuisten tilassa (käynti Kirjastonkujan kautta). Peli-iltaan voit tuoda mukanasi myös omia lautapelejä. 

Nuorten aikuisten sähly

Tiistaisin 6.9. alkaen klo 18.30 - 19.30. Hietalahden koulun liikuntasalissa, Ravikatu 9, ovi C. Olitpa kokenut pelaaja tai vasta-alkaja, tervetuloa mukaan! Voit pelata omalla mailalla tai lainata sen nuorilta aikuisilta pelin ajaksi. 

Leirit

KEVÄT 2023 Nuorten aikuisten leiri pe-su 10.–12.2.23 Österhankmon leirikeskuksessa. Ilmoittautumiset tammi-helmikuussa. Seuraa tiedotusta. 

Crossinki-illat

Opiskelijatyön ja nuorten aikuisten yhteiset Crossinki-illat kanssa. Sopivassa suhteessa rentoa yhdessäoloa, keskustelua, musiikkia ja hartautta. 

Syksy 2022

To 24.11. klo 18-20 Cross. Käynti Kauppapuistikon puolelta.

 

 

Korkeakoulupappi opiskelijoiden ja henkilöstön tukena

Kaipaatko kuuntelevaa korvaa? Voit tulla juttelemaan korkeakoulupapin kanssa eri elämäntilanteissa:

  • Elämänkysymysten ja hengellisten asioiden äärellä.
  • Ihmissuhteiden solmukohdissa.
  • Surun tai kriisin hetkellä.
  • Opiskelun tai työn raskaina hetkinä.
  • Jaksamisen kysymyksissä ja uupumuksen uhatessa.

Vaasan yliopiston ja Vaasan ammattikorkeakoulun korkeakoulupappi Alma Tuiskula on tavattavissa, jos kaipaat kuuntelijaa tai keskusteluapua. Voit tulla tapaamaan Almaa riippumatta uskonnollisesta tai hengellisestä taustastasi tai elämänkatsomuksestasi.

Alman vastaanottoaika on Vaasan yliopistolla tiistaisin klo 13–15 ja Vaasan ammattikorkeakoululla keskiviikkoisin klo 13–15.

 

 

Jumalanpalvelukset Vaasan kirkoissa

Joka sunnuntai Vaasan kirkoissa vietetään useita erilaisia jumalanpalveluksia. Tsekkaa oman lähikirkkosi messuajat! Olet tervetullut myös erityismessuihin, kuten Tuomasmessuun, jossa yhdistyvät arkiseen elämään liittyvät kysymykset ja rukoukset, vanhan kirkon traditiot sekä mukaansatempaavat tuomaslaulut.

Ota yhteyttä

seurakuntapastori

Korkeakoulut, maahanmuuttajat, Palosaaren - Gerbyn alue. Vaasan herättäjäjuhlien 2024 pääsihteeri.