Hietalahden seurakuntakoti

Pitkäkatu 77 , 65100 Vaasa
044 480 8424 (vahtimestari)

Kolmikerroksinen tiilinen kerrostalo.

Hietalahdessa sijaitsevassa seurakuntahuoneistossa on kerhotilat ja seurakuntasali, jossa on istumapaikat 40 hengelle. Seurakuntakotitilassa on pieni keittiö. Seurakuntasali sopii erilaisiin pienimuotoisiin seurakunnan tilaisuuksiin, juhliin ja kokouksiin. Salissa on piano. Keittiöstä löytyy kahvikalusto 40 hengelle.

Tiloissamme on kokoontumisrajoituksia koronapandemian takia. Tilojen kokoontumisrajoitukset on koottu yhdelle sivulle.

Linkki verkkosivulle, jossa kokoontumisrajoitukset Vaasan seurakuntayhtymän tiloissa koronapandemian takia

Linkki Hietalahden seurakuntakodin pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tilavaraukset:

Hietalahden seurakuntakodin voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta.

Linkki Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuille
Linkki Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Linkki Vasa svenska församlingin verkkosivulle PastorskanslietLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntakoteja voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Linkki Vaasan seurakuntayhtymän sähköiseen tilavarauslomakkeeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lähetys- ja eläkeläispiiri

Kaikille lähetystyöstä kiinnostuneille ja juttukaveria kaipaaville.

Viittomakielisten lähetyspiiri

Viittomakielisten lähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa

Lähetys- ja eläkeläispiiri

Kaikille lähetystyöstä kiinnostuneille ja juttukaveria kaipaaville.