Hietalahden seurakuntakoti

Kolmikerroksinen tiilinen kerrostalo.

Pitkäkatu 77, 65100 Vaasa

044 480 8424 (vahtimestari)

Hietalahdessa sijaitsevassa seurakuntahuoneistossa on kerhotilat ja seurakuntasali, jossa on istumapaikat 40 hengelle. Seurakuntakotitilassa on pieni keittiö. Seurakuntasali sopii erilaisiin pienimuotoisiin seurakunnan tilaisuuksiin, juhliin ja kokouksiin. Salissa on piano. Keittiöstä löytyy kahvikalusto 40 hengelle.

Tiloissamme on kokoontumisrajoituksia koronapandemian takia. Tilojen kokoontumisrajoitukset on koottu yhdelle sivulle.

Linkki verkkosivulle, jossa kokoontumisrajoitukset Vaasan seurakuntayhtymän tiloissa koronapandemian takia

Linkki Hietalahden seurakuntakodin pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tilavaraukset:

Hietalahden seurakuntakodin voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta.

Linkki Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuille
Linkki Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Linkki Vasa svenska församlingin verkkosivulle PastorskanslietLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntakoteja voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Linkki Vaasan seurakuntayhtymän sähköiseen tilavarauslomakkeeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
wc wc

Hietalahden perhekerho

Avoin perhekerho. jossa jaetaan lapsiarkea yhteisen tekemisen lomassa.

Askartelupyhäkoulu

Mielenkiintoisia raamatunkertomuksia ja askartelun iloa!
Tervetuloa koululaiset yksin, kaverin tai vanhemman kanssa sekä alle kouluikäiset vanhemman kanssa.
Kokoonnumme joka toinen viikko.

Lähetys- ja eläkeläispiiri

Piirissä pidetään lyhyt hartaus, keskustellaan eri aiheista, tutustutaan lähetystyöhön ja nautitaan päiväkahvit yhdessä.

Vauvamuskari Hietalahti

Tule mukaan opettelemaan lauluja, loruja, leikkejä sekä hiljentymään yhteiseen hartaushetkeen alle vuoden ikäisen vauvasi kanssa. Kahvihetkessä tutustumme toisiimme ja jaamme vauva-arkea.

Hietalahden perhekerho

Avoin perhekerho. jossa jaetaan lapsiarkea yhteisen tekemisen lomassa.