Hietalahden seurakuntakoti

Pitkäkatu 77, 65100 Vaasa
044 480 8424 (vahtimestari)

Hietalahden seurakuntakoti

Hietalahdessa sijaitsevassa seurakuntahuoneistossa on kerhotilat ja seurakuntasali, jossa on istumapaikat 40 hengelle. Seurakuntakotitilassa on pieni keittiö. Seurakuntasali sopii erilaisiin pienimuotoisiin seurakunnan tilaisuuksiin, juhliin ja kokouksiin. Salissa on piano. Keittiöstä löytyy kahvikalusto 40 hengelle.

Tilavaraukset:

Suvilahden seurakuntakodin voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta: Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto ja pastorskansliet i Vasa svenska församling.

Seurakuntakotia voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9–11, 044 480 8403

sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi