Hietalahden seurakuntakoti

Pitkäkatu 77 , 65100 Vaasa
044 480 8424 (vahtimestari)

Kolmikerroksinen tiilinen kerrostalo.

Hietalahdessa sijaitsevassa seurakuntahuoneistossa on kerhotilat ja seurakuntasali, jossa on istumapaikat 40 hengelle. Seurakuntakotitilassa on pieni keittiö. Seurakuntasali sopii erilaisiin pienimuotoisiin seurakunnan tilaisuuksiin, juhliin ja kokouksiin. Salissa on piano. Keittiöstä löytyy kahvikalusto 40 hengelle.

Linkki Hietalahden seurakuntakodin pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)

Tilavaraukset:

Suvilahden seurakuntakodin voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta: Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto ja pastorskansliet i Vasa svenska församling.

Seurakuntakotia voidaan myös varata hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilasuuksia varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta. Tilavarauslomake on tilapäisesti poissa käytöstä.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Pitkäkatu 77, 65100 Vaasa

PERUTTU Hietalahden Tenavatuokio

Tenavatuokio lasten ja aikuisten yhteinen kerho

Pitkäkatu 77, 65100 Vaasa

PERUTTU: Lähetys- ja eläkeläispiiri

Piiri on avoin kaikille lähetys- ja diakoniatyöstä kiinnostuneille.