Koulukatu 26-28

Koulukatu 26-28 , 65100 Vaasa
044 480 8425 (vahtimestari), 044 480 8424 (vahtimestari)

Kirkkoherranvirasto palvelee arkisin klo 9–15

Harmaa kivirakennus. Etulaidassa muutama pihlaja.

Koulukadun seurakuntakeskuksessa sijaitsee sekä Vaasan suomalaisen että ruotsalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastot. Kiinteistössä on myös seurakuntien keskeisimpien toimintamuotojen toimistot, taloustoimisto, kiinteistötoimisto, seurakuntasalit ja toimituskappeli.

Iso seurakuntasali

Isoa seurakuntasalia Koulukadulla 28 käytetään lähinnä seurakuntien omaa toimintaa varten. Salissa on flyygeli, äänentoistojärjestelmä, induktiosilmukka sekä videotykki. Tilassa on istumapaikat 140 hengelle. Salitilasta on yhteys valmistuskeittiöön. Liikuntaesteisten kulku isoon seurakuntasaliin tapahtuu Koulukadun 26 sisäpihan kautta.

Pieni seurakuntasali

Pieni seurakuntasali Koulukadulla 26 sopii muistotilaisuuksia ja tapahtumia varten. Tilassa on pieni tarjoilukeittiötila ja piano. Salissa on istumapaikat 40 hengelle.

Muut tilat

Koulukadun 28 kellarikerroksessa sijaitseva toimituskappelissa sopii vihkimisiä ja kasteita varten. Kappelissa on piano. Tilassa on istumapaikat 50 hengelle.

Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston pääsisäänkäynti on Koulukadulla 28. Virasto sijaitsee toisessa kerroksessa. Liikuntaesteiset pääsevät virastoon Koulukadun 26 B sisäänkäynnin kautta jossa on hissi. Ruotsalaisen seurakunnan virastoon pääsee sisäänkäynneistä Koulukadulla 26 A ja B. Virasto sijaitsee toisessa kerroksessa ja molemmissa portaikoissa on hissit.

Historia

Seurakuntakeskuksen vanha osa on rakennettu vuonna 1956. Rakennuksen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Harmia & Backman. Koulukadun uusi osa rakennettiin vuonna 1978 suunnittelijana Arkkitehtitoimisto A. Nurminen. Virastotalokiinteistökokonaisuus on peruskorjattu vuosina 1998 ja 2003.

Kiinteistöissä on kameravalvontajärjestelmä.

Linkki Koulukadun pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)

Tilavaraukset:

Pienen seurakuntasalin voi varata kastejuhlia ja muistotilaisuuksia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta: Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto ja pastorskansliet i Vasa svenska församling.

Induktiosilmukka
Inva-WC
wc
Wi-Fi
Esteetön kulku

Tapahtumat

to 1.10. klo 11.30

Koulukatu 26-28, 65100 Vaasa

Eläkeläisten ruokailu

Tervetuloa edulliselle lounaalle muiden eläkeläisten kanssa.
to 1.10. klo 17.00

Koulukatu 26-28, 65100 Vaasa

Pärnu-piiri

Piiri toimii ystävyysseurakuntamme ja inkerinsuomalaisten vanhusten tukemiseksi Pärnussa.
Tervetuloa mukaan Pärnu-piiriin!