Lapsi tekemässä palapeliä

Päiväkerhot

"Myö se ollaan tämän kylän pienintä väkkee, meitä pittää olla paljon, jotta meidät näkkee." -Pikkuväen katrilli, Lasten virsi

Kaipaako lapsesi ikäistään seuraa ja lapsilähtöistä kivaa tekemistä? Taaperokerho on 2-3-vuotiaiden ikioma kerho. Isommille lapsille, 3-5-vuotiaille on myös päiväkerhoryhmä. Kerhopäivä pitää sisällään sopivasti vapaata ja ohjattua leikkiä. Toiminnallisessa tuokiossa on hartaushetken lisäksi aikaa kuulumisten vaihdolle ja musisoinnille. Kerhossa opetellaan myös tärkeitä taitoja yhdessä. Kerhopäivä voi pitää sisällään ulkoilua ja askartelua ym. kivaa puuhaa lasten toiveet huomioiden. Kerhoeväät on kiva pakata yhdessä reppuun mukaan. Kerhoryhmät kokoontuvat Huutoniemen seurakuntakeskuksessa ja Gerbyn seurakuntakodissa. Vapaita paikkoja voi tiedustella läpi kauden. 

Päiväkerhoryhmät toimintakaudella 2023-2024

Tiedustele vapaita paikkoja: paivi.keranen@evl.fi.

Huutoniemen päiväkerho on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille. Ryhmä kokoontuu 3 kertaa viikossa 3 tuntia (klo 9 - 12) kerrallaan Huutoniemen seurakuntakeskuksessa, Kuninkaantie 1. Kerhopäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. 

Huutoniemen Taaperopäiväkerho on tarkoitettu 2-3-vuotiaille lapsille. Lapsen tulee olla täyttänyt 2 vuotta aloittaessaan kerhossa. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa 2 tuntia kerrallaan (klo 9 - 11). Huutoniemen seurakuntakeskuksessa, Kuninkaantie 1. Kerhopäivät ovat tiistai ja torstai.                                                                                         

Gerbyn Taaperopäiväkerho on tarkoitettu 2-3-vuotiaille lapsille. Lapsen tulee olla täyttänyt 2 vuotta aloittaessaan kerhossa. Ryhmä kokoontuu kolme kertaa viikossa 2 tuntia kerrallaan (klo 9 - 11). Gerbyn seurakuntakodissa, Mäntymaantie 3. Kerhopäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. 

Kevätkausi alkaa viikolla 2, maanantaina 8.1.2024. Ei kerhoa viikolla 9 ja 13.

Parkkikerho

Lapsiparkki on paikka jonne voit tuoda 2–6-vuotiaan lapsen silloin, kun esim. tarvitset hetken omaa aikaa virkistyäksesi, hoitaaksesi asioita tai lapsesi kaipaa muiden lasten seuraa ja tekemistä. 

  • Tiistaisin klo 13-15.30 Huutoniemen seurakuntakeskuksessa Kuninkaantie 1. Ilmoittautuminen tekstiviestillä tiistaina klo 12:een mennessä puh. 044 480 8255 /Elina Korvola-Järvi.

Ilmoita lapsen nimi, ikä sekä huoltajan nimi. 
Pienet eväät voi haluteessaan ottaa mukaan.

Ei kerhoa viikolla 9 ja 13.