Kuorolaulua aikuisille

Kuorolaulu on eri tavoin hyvää tekevä harrastus, jonka avulla on helppo ylläpitää musiikillista ja sosiaalista elämää. Tiedetään, että kuorossa laulamisella on myönteisiä terveysvaikutuksia ja lisäksi se ennaltaehkäisee muistihäiriöitä. Tule mukaan!

Kamarikuoro Canticum Maris

Canticum Maris harjoittelee toistaiseksi livestreamina kuoron Facebook-sivun kautta osoitteessa Kamarikuoro Canticum Maris | Facebook

Keväällä 2021 työn alla on Mozartin Requiem.

Canticum Maris etsii riveihinsä kokeneita kuorolaisia, jotka haluavat kehittyä laulajina, olla mukana toteuttamassa suuriakin kirkkomusiikkiteoksia ja samalla rikastuttaa Vaasan kirkon jumalanpalveluksia ja konserttielämää vaativammalla ohjelmistolla. Uusia laulajia otetaan mukaan syksyllä 2021.

Tiedustelut: Tarja Viitanen, tarja.viitanen@evl.fi

Sing the Joy

Sing the Joy on gospelkuoro, joka laulaa nuorekasta hengellistä musiikkia eri kielillä. Sing the Joy harjoittelee keskiviikkoisin klo 18–20 pääsääntöisin Vaasan kirkon tiloissa. Gospelkuoro on kaikille nuotinlukutaitoisille, stemmassa pysyville nuorille ja aikuisille. Tule gospelkuoroon, jossa lauletaan hengellistä maailman musiikkia eri kielillä. Koelauluun voi ilmoittautua kuoronjohtajalle ennen kauden alkua.

Johtaja ja yhdyshenkilö: Jimi Järvinen, jimi.jarvinen@evl.fi

Huutoniemen kirkkokuoro

Huutoniemen kirkkokuoro harjoittelee joka keskiviikko klo 18.30 Huutoniemen kirkossa.

Johtaja ja yhteyshenkilö: Lohikoski-Ojala Leena, leena.lohikoski-ojala@evl.fi

Tuomaskuoro

Kuoro on tarkoitettu sinulle uusi, vanha, kokenut, opetteleva laulaja! Harjoitukset ovat keskiviikkoisin noin kolme kertaa kuussa klo 16.30-17.30 Vaasan kirkon Kryptassa. Kuoro vastaa seurakunnan Tuomas- ja Taizé-messujen musiikista ja näin ollen harjoitukset tähtäävät aina seuraavaa messua varten. Tähän kuoroon voi sitoitua messu kerrallaan eli kaksi-kolme harjoituskertaa + messu tai koko kaudeksi.

Tervetuloa tekemään messumusiikkia!
Johtaja ja yhteyshenkilö: Johanna Välimäki, johanna.valimaki@evl.fi

Vaasan kirkkokuoro

Kuoroon ovat tervetulleita kaikki kuorolaulusta kiinnostuneet. Harjoitukset ovat joka keskiviikko klo 18 - 20 isossa seurakuntasalissa, Koulukatu 28. Vaasan kirkkokuoron tehtävänä on vahvistaa laulua Vaasan kirkon messuissa ja huolehtia keskikaupungin alueen kirkkomusiikin monipuolisuudesta jumalanpalveluselämässä. Kuoro tekee myös laitosvierailuja. Ohjelmisto koostuu hengellisestä musiikista.

Lisätietoja: johtava kanttori Leena Lohikoski-Ojala

Lottakuoro

Laulamisesta kiinnostuneille naisille. Kuoron ohjelmisto koostuu hengellisistä, isänmaallisista ja perinteisistä lauluista sekä sota-ajan iskelmistä.

Lisätietoja: johtava kanttori Leena Lohikoski-Ojala

Airut-kuoro

Airut-kuoro harjoittelee maanantaisin klo 17.30 Vaasan kirkon kryptassa. Kuoroon ovat tervetulleita kaikki kuorolaulusta ja musiikista kiinnostuneet. Kuoro osallistuu seurakunnassa järjestettäviin erilaisiin tilaisuuksiin, jossa kuorolla on musiikkivastuu, joko seurakunnan yhteisenä esilaulajana tai tuottaa laulua seurakunnalle. Ohjelmistossamme on etupäässä hiljaisuuden lauluja mutta myös ylistysmusiikkia sekä hebrealaisia lauluja. Vierailemme vankilassa, erilaisten seurakuntayhdistysten illoissa, erilaisten kutsuvierailijoiden tapahtumissa.

Seurakunnan bändit

Haluatko mukaan bändiin?

Ilmoittaudu mukaan, sitoudu, kysy tarkemmin!
Yhteyshenkilö: Jimi Järvinen, jimi.jarvinen@evl.fi

Puuttuuko bändiltäsi treenitilat?

Seurakunnalla on oma bändikämppä Huutoniemen seurakuntakeskuksessa. Bändikämpältä saa treenivuoroja hengellistä musiikkia soittavat nuoret ja nuoret aikuiset. Soittimia löytyy perusbändiä varten.
Yhteyshenkilö: vs. nuorisotyönohjaaja Lotta Fredman

Kamarikuoro Canticum Maris

Johtava kanttori, Huutoniemen - Ristinummen alue, Huutoniemen kirkkokuoro

Keskikaupungin alue