Kuorolaulua aikuisille

Kuorolaulu on eri tavoin hyvää tekevä harrastus. Tutkimukset kertovat, että kuorolaulu pidentää ikää, tuo terveyttä, luo yhteisöllisyyttä ja tuottaa iloa. Kun oma ääni sulautuu kokonaisuuteen, syntyy vahva kokemus siitä, että yhdessä olemme enemmän kuin yksin. Kuorolaulu sopii kaikenikäisille.

Seurakunnassamme on erityyppisiä kuoroja, jotka ilomielin ottavat mukaansa uusia laulajia milloin vain. Aluksi voi tulla vaikka vain seuraamaan ja kuuntelemaan harjoituksia, eikä heti tarvitse olla täysinoppinut stemmalaulaja. Nuotinlukutaitoakaan ei kaikissa kuoroissa välttämättä vaadita.

Kamarikuoro Canticum Maris

Tule mukaan laulamaan upeita kirkkomusiikin suurteoksia! Canticum Maris etsii riveihinsä kokeneita kuorolaulajia, jotka haluavat kehittyä laulajina, olla mukana valmistelemassa suuriakin teoksia ja samalla rikastuttaa Vaasan kirkon jumalanpalveluksia ja konserttielämää vaativammalla ohjelmistolla.

Vielä on paikka kahdelle tenorille ja kahdelle 2. bassolle Ota yhteyttä tarja.viitanen@evl.fi

Canticum Maris harjoittelee torstaisin klo 18-20.30 Palosaaren kirkossa.

CM syksy 2022

la 29.10. klo 18 W.A.Mozart: Requiem CM ja Wasa Sinfonietta, Vaasan kirkko

su 30.10. klo 18 W.A.Mozart: Requiem CM ja Wasa Sinfonietta, Pietarsaaren kirkko

su 27.11. klo 10 1. adventtisunnuntain messu, Vaasan kirkko

to 8.12. klo 19 Suomalaisen musiikin konsertti yhdessä Vaasan oopperayhdistyksen kanssa, Vaasan kirkko

su 11.12. klo 19 Kauneimmat joululaulut, Vaasan kirkko

ma 26.12. klo 18 Kauneimmat joululaulut, Vaasan kirkko

Johtaja ja yhteyshenkilö: Tarja Viitanen, tarja.viitanen@evl.fi

Sing the Joy

Sing the Joy on gospelkuoro, joka laulaa hengellistä rytmimusiikkia. Sing the Joy harjoittelee keskiviikkoisin klo 18–20. Gospelkuoro on kaikille nuotinlukutaitoisille, stemmassa pysyville nuorille ja aikuisille. Tule gospelkuoroon, jossa lauletaan hengellistä maailman musiikkia eri kielillä. Koelauluun voi ilmoittautua kuoronjohtajalle ennen kauden alkua.

Johtaja ja yhteyshenkilö: Sini Usmi, sini.usmi@evl.fi

Huutoniemen kirkkokuoro

Huutoniemen kirkkokuoro harjoittelee joka keskiviikko klo 18.30 Huutoniemen kirkossa. Kuoron ohjelmisto koostuu kolmi- ja neliäänisestä monipuolisesta hengellisestä musiikista. Kuoro laulaa pääasiassa Huutoniemen kirkon jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuorossa äänenkäyttö ja nuotinlukutaito kehittyvät.

Kuoron syyskausi alkaa 31.8.2022.

Johtaja ja yhteyshenkilö: Valtteri Tuomisto, valtteri.tuomisto@evl.fi

Tuomaskuoro

Kuoro on tarkoitettu sinulle uusi, vanha, kokenut, opetteleva laulaja! Harjoitukset ovat keskiviikkoisin noin kolme kertaa kuussa klo 16.30-17.30 Vaasan kirkon Kryptassa. Kuoro vastaa seurakunnan Tuomas- ja Taizé-messujen musiikista ja näin ollen harjoitukset tähtäävät aina seuraavaa messua varten. Tähän kuoroon voi sitoitua messu kerrallaan eli kaksi-kolme harjoituskertaa + messu tai koko kaudeksi.

Tervetuloa tekemään messumusiikkia!

Kuoron syyskausi alkaa 24.8.2022.
Johtaja ja yhteyshenkilö: Valtteri Tuomisto, valtteri.tuomisto@evl.fi

Vaasan kirkkokuoro

Vaasan kirkkokuoro vahvistaa ja monipuolistaa laulua Vaasan kirkon messuissa. Kuoro tekee myös laitosvierailuja. Ohjelma koostuu hengellisestä musiikista. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin Vaasan kirkon Kryptassa.

Johtaja ja yhteyshenkilö: Arto Ristolainen, arto.ristolainen@evl.fi

Seurakunnan bändit

Haluatko mukaan bändiin?

Ilmoittaudu mukaan, sitoudu, kysy tarkemmin!
Yhteyshenkilö: Sini Usmi, sini.usmi@evl.fi

Puuttuuko bändiltäsi treenitilat?

Seurakunnalla on oma bändikämppä Huutoniemen seurakuntakeskuksessa. Bändikämpältä saa treenivuoroja hengellistä musiikkia soittavat nuoret ja nuoret aikuiset. Soittimia löytyy perusbändiä varten.
Yhteyshenkilö: nuorisotyönohjaaja Tiia Tervonen

Kamarikuoro Canticum Maris

vuosilomalla 31.10. saakka

kanttori