Kuorolaulua aikuisille

Kuorolaulu on eri tavoin hyvää tekevä harrastus, jonka avulla on helppo ylläpitää musiikillista ja sosiaalista elämää. Tiedetään, että kuorossa laulamisella on myönteisiä terveysvaikutuksia ja lisäksi se ennaltaehkäisee muistihäiriöitä. Tule mukaan!

Sing the Joy

Sing the Joy on gospelkuoro, joka laulaa nuorekasta hengellistä musiikkia eri kielillä. Sing the Joy harjoittelee keskiviikkoisin klo 18–20 pääsääntöisin Vaasan kirkon tiloissa. Gospelkuoro on kaikille nuotinlukutaitoisille, stemmassa pysyville nuorille ja aikuisille. Tule gospelkuoroon, jossa lauletaan hengellistä maailman musiikkia eri kielillä. Koelauluun voi ilmoittautua kuoronjohtajalle.
Johtaja ja yhdyshenkilö: Niemistö Tuija tuija.niemisto@evl.fi

Huutoniemen kirkkokuoro

Huutoniemen kirkkokuoro harjoittelee joka keskiviikko klo 18.30 Huutoniemen kirkossa.
Johtaja ja yhteyshenkilö: Lohikoski-Ojala Leena

Lottakuoro

Lottakuoro on tarkoitettu laulamisesta kiinnostuneille naisille. Harjoitukset ovat perjantaisin klo 17.30-19.00 isossa seurakuntasalissa, Koulukatu 28. Lottakuoron tarkoitus on muistuttaa henkisen maanpuolustustahdon tärkeydestä. Kaikkiin naisääniin kaivataan laulajia! Ohjelmisto koostuu hengellisistä, isänmaallisista ja perinteisistä lauluista sekä sota-ajan iskelmistä. Kuoro laulaa jumalanpalveluksissa sekä isänmaallisissa tilaisuuksissa. Kuoro johtaa yhteislaulua mm. Kotimaan lauluja -yhteislaulutilaisuudessa.
Johtaja ja yhteyshenkilö: Valtteri Tuomisto valtteri.tuomisto@evl.fi

Tuomaskuoro

Kuoro on tarkoitettu sinulle uusi, vanha, kokenut, opetteleva laulaja! Harjoitukset ovat keskiviikkoisin noin kolme kertaa kuussa klo 16.30-17.30 Vaasan kirkon Kryptassa. Kuoro vastaa seurakunnan Tuomas- ja Taizé-messujen musiikista ja näin ollen harjoitukset tähtäävät aina seuraavaa messua varten. Tähän kuoroon voi sitoitua messu kerrallaan eli kolme harjoituskertaa + messu tai koko kaudeksi. Kevään ensimmäinen kuoroharjoitus on ke 15.1.2020. 

Kevään 2020 messut:

  • 2.2. Tuomasmessu Palosaaren kirkossa
  • 1.3. Taizé-messu Vaasan kirkossa
  • 5.4. Tuomasmessu Vaasan kirkossa
  • 3.5. Tuomasmessu Vaasan kirkossa

Tervetuloa tekemään messumusiikkia!
Johtaja ja yhteyshenkilö: Johanna Välimäki johanna.valimaki@evl.fi    

Vaasan kirkkokuoro

Kuoroon ovat tervetulleita kaikki kuorolaulusta kiinnostuneet. Harjoitukset ovat joka keskiviikko  klo 18  - 20 isossa seurakuntasalissa, Koulukatu 28. Vaasan kirkkokuoron tehtävänä on vahvistaa laulua Vaasan kirkon messuissa ja huolehtia keskikaupungin alueen kirkkomusiikin monipuolisuudesta jumalanpalveluselämässä. Kuoro tekee myös laitosvierailuja. Ohjelmisto koostuu hengellisestä musiikista.
Johtaja ja yhteyshenkilö: Valtteri Tuomisto valtteri.tuomisto@evl.fi

Airut-kuoro

Airut-kuoro harjoittelee maanantaisin klo 17.30 Vaasan kirkon kryptassa. Kuoroon ovat tervetulleita kaikki kuorolaulusta ja musiikista kiinnostuneet. Kuoro osallistuu seurakunnassa järjestettäviin erilaisiin tilaisuuksiin, jossa kuorolla on musiikkivastuu, joko seurakunnan yhteisenä esilaulajana tai tuottaa laulua seurakunnalle. Ohjelmistossamme on etupäässä hiljaisuuden lauluja mutta myös ylistysmusiikkia sekä hebrealaisia lauluja. Vierailemme vankilassa, erilaisten seurakuntayhdistysten illoissa, erilaisten kutsuvierailijoiden tapahtumissa.

Seurakunnan bändit

Haluatko mukaan bändiin?

Ilmoittaudu mukaan, sitoudu, kysy tarkemmin!
Yhteyshenkilö: Niemistö Tuija

Puuttuuko bändiltäsi treenitilat?

Seurakunnalla on oma bändikämppä Huutoniemen seurakuntakeskuksessa. Bändikämpältä saa treenivuoroja hengellistä musiikkia soittavat nuoret ja nuoret aikuiset. Soittimia löytyy perusbändiä varten.
Yhteyshenkilö: Niemistö Tuija

kanttori
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Huutoniemen - Ristinummen alue

kanttori
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Lapsi- ja nuorisomusiikki

ma. kanttori
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Keskikaupungin alue

kanttori
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Keskikaupungin alue