Kuorolaulua aikuisille

Kuorolaulu on eri tavoin hyvää tekevä harrastus. Tutkimukset kertovat, että kuorolaulu pidentää ikää, tuo terveyttä, luo yhteisöllisyyttä ja tuottaa iloa. Kun oma ääni sulautuu kokonaisuuteen, syntyy vahva kokemus siitä, että yhdessä olemme enemmän kuin yksin. Kuorolaulu sopii kaikenikäisille.

Seurakunnassamme on erityyppisiä kuoroja, jotka ilomielin ottavat mukaansa uusia laulajia milloin vain. Aluksi voi tulla vaikka vain seuraamaan ja kuuntelemaan harjoituksia, eikä heti tarvitse olla täysinoppinut stemmalaulaja. Nuotinlukutaitoakaan ei kaikissa kuoroissa välttämättä vaadita.

Kamarikuoro Canticum Maris

Tule mukaan laulamaan upeita kirkkomusiikin suurteoksia!

Canticum Marisin laulajat ovat kokeneita kuorolaulajia, jotka haluavat kehittyä laulajina, olla mukana valmistelemassa suuriakin teoksia ja samalla rikastuttaa Vaasan kirkon jumalanpalveluksia ja konserttielämää vaativammalla ohjelmistolla.

su 23.4.2023 klo 18 Jerusalem - musiikkia Englannin katedraaleista ja osallistuminen Vaasan Kuorofestivaaleille ovat kevään 2023 päätapahtumamme. Syksyllä teemme konserttimatkan Ruotsiin.

su 5.2. klo 10 esiinnymme Huutoniemen kirkossa Yhteisvastuukeräyksen aloitusmessussa

su 21.5. klo 10 esiinnymme Vaasan kirkossa Kaatuneiden muistopäivän 2-kielisessä sanajumalanpalveluksessa

Kuorossamme on vielä paikka kahdelle tenorille ja kahdelle 2. bassolle. Ota yhteyttä tarja.viitanen@evl.fi

Kausi 2023 alkaa to 12.1. klo 18-20.30 Palosaaren srk-talo, iso sali

Johtaja ja yhteyshenkilö: Tarja Viitanen, tarja.viitanen@evl.fi

Sing the Joy

Sing the Joy on gospelkuoro, joka laulaa hengellistä rytmimusiikkia. Sing the Joy harjoittelee keskiviikkoisin klo 18–20 Palosaaren kirkossa / Vanhan Vaasan pappilassa. Gospelkuoro on kaikille nuotinlukutaitoisille, stemmassa pysyville nuorille ja aikuisille. Tule gospelkuoroon, jossa lauletaan hengellistä maailman musiikkia eri kielillä. Koelauluun voi ilmoittautua kuoronjohtajalle.

Kevätkausi alkaa 25.1.2023.

Kuoron oma konsertti "Elämäni hengellinen laulu - kuorolaisten tärkeitä lauluja elämästä" on ma 20.3. Vaasan siunauskappelissa ja se sisältyy Kirkkojen soiva viikko -tapahtumaan. Osallistumme keväällä myös mm. Hanna-Maria Heleniuksen johtamaan workshoppiin 14.4. ja Gospelia kaikille Vaasa -tapahtumaan 15.4..

Johtaja ja yhteyshenkilö: Sini Usmi, sini.usmi@evl.fi

Huutoniemen kirkkokuoro

Huutoniemen kirkkokuoro harjoittelee joka keskiviikko klo 18.30 Huutoniemen kirkossa. Kuoron ohjelmisto koostuu kolmi- ja neliäänisestä monipuolisesta hengellisestä musiikista. Kuoro laulaa pääasiassa Huutoniemen kirkon jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuorossa äänenkäyttö ja nuotinlukutaito kehittyvät.

Kuoron kevätkausi alkaa 11.1.2023.

Johtaja ja yhteyshenkilö: Valtteri Tuomisto, valtteri.tuomisto@evl.fi

Tuomaskuoro

Kuoro on tarkoitettu sinulle uusi, vanha, kokenut, opetteleva laulaja! Harjoitukset ovat keskiviikkoisin noin kolme kertaa kuussa klo 16.30-17.30 Vaasan kirkon Kryptassa. Kuoro vastaa seurakunnan Tuomas- ja Taizé-messujen musiikista ja näin ollen harjoitukset tähtäävät aina seuraavaa messua varten. Tähän kuoroon voi sitoitua messu kerrallaan eli kaksi-kolme harjoituskertaa + messu tai koko kaudeksi.

Tervetuloa tekemään messumusiikkia!

Kuoron kevätkausi alkaa 11.1.2023.
Johtaja ja yhteyshenkilö: Mari Renvall, mari.renvall@gmail.com

Vaasan kirkkokuoro

Vaasan kirkkokuoro vahvistaa ja monipuolistaa laulua Vaasan kirkon messuissa. Kuoro tekee myös laitosvierailuja. Ohjelma koostuu hengellisestä musiikista. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin Vaasan kirkon Kryptassa.

Johtaja ja yhteyshenkilö: Arto Ristolainen, arto.ristolainen@evl.fi

Seurakunnan bändit

Haluatko mukaan bändiin?

Ilmoittaudu mukaan, sitoudu, kysy tarkemmin!
Yhteyshenkilö: Sini Usmi, sini.usmi@evl.fi

Puuttuuko bändiltäsi treenitilat?

Seurakunnalla on oma bändikämppä Huutoniemen seurakuntakeskuksessa. Bändikämpältä saa treenivuoroja hengellistä musiikkia soittavat nuoret ja nuoret aikuiset. Soittimia löytyy perusbändiä varten.
Yhteyshenkilö: nuorisotyönohjaaja Tiia Tervonen

Sing the Joy jouluna 2022
Kamarikuoro Canticum Maris

Huutoniemen - Ristinummen alue, Huutoniemen kirkkokuoro, Tuomaskuoro