Sundomin kirkko

Sundomintie 73, 65410 Sundom
044 480 8468 (vahtimestari-siivooja)

Sundomin kirkko on avoinna aina tilaisuuksien aikana ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Keltainen puukirkko, jossa tummaruskea peltikatto

Sundomin kirkko on sundomilaisten pääkirkko ja vihki- ja kastekirkko. Kirkkoon kokoonnutaan jumalanpalveluksiin, konsertteihin ja kirkollisiin toimituksiin.

Puurakenteinen Oskar Bergin suunnittelema Sundomin kirkko valmistui vuonna 1929. Kirkon sisäpuolinen entisöintityö on suoritettu 2004 ja julkisivujen vuonna 2011.

Kirkkosalissa on istumapaikat 240 hengelle. Kirkossa on Allen Chancel CF-4 digitaaliururt sekä piano. Kirkkosalissa on äänentoistojärjestelmä miksereineen ja induktiosilmukka.

Kirkon takaosassa on lastenpaikka joka on sisustettu pehmeällä matoilla, istuintyynyillä ja lasten kokoisilla tuoleilla, pöydällä ja alttarina toimivalla kaapilla. Siellä on leluja, kirjoja ja piirustustarvikkeita.

Kirkossa on myös kokoontumissali ja keittiö astiastoineen sekä wc-tila.

Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Kirkkosaliin on esteetön pääsy pääovesta. Kirkolla on oma pysäköintialue. Inva-pysäköinti on järjestetty kirkon viereen.

Linkki Sundomin kirkon pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)

Tilavaraukset:

Sundomin kirkon voi varata kasteita, vihkimisiä ja hautajaisia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta: Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto ja pastorskansliet i Vasa svenska församling.

Kirkko voidaan myös varata tilaisuuksia ja konsertteja varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fii

Sundomintie 73, 65410 Sundom

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat Joululaulut tuo tänä vuonna toivoa heikoimmassa asemassa oleville lapsille.