Koululaisille

 

Tiedustele vapaita kerhopaikkoja varhaisnuorisotyöntekijöiltä.

Koululaisten toiminta on tarkoitettu 7–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Kerhot kokoontuvat eri puolilla kaupunkia viikottain.

Leirejä järjestetään viikonloppuisin, hiihtolomalla ja kesälomalla. Meillä on myös retkiä, perheiden toimintailtoja, 10-synttärit, konsertteja ja ura-autokisoja. Seuraa siis tapahtumakalenteriamme!

13–15-vuotiaat voivat osallistua ohjaajakoulutukseen ja toimia sen jälkeen apuna kerhoissa, tapahtumissa ja leireillä. 

Lisätietoa toiminnastamme saa myös seuraamalla facebooksivuamme Vaasan suomalainen seurakunta - lapset, koululaiset ja perheet. Seuraa myös Instagramissa: @vaasan_koululaiset

Kirkkopassi 7-14-vuotiaille

Otamme käyttöön kirkkopassin koululaisille 7-14-vuotiaille. Kirkkopassin tarkoitus on innostaa lapsia ja nuoria osallistumaan kirkossa pidettäviin tilaisuuksiin. Kirkkopasseja ja tarroja saa, kun osallistuu Palosaaren, Huutoniemen ja Vaasan kirkossa pidettäviin tilaisuuksiin. Passeja saa kirkkojen työntekijöiltä ja tarran saa passiin aina tilaisuuden lopuksi. Tarroja voi kerätä vuoden 2023 loppuun asti. Kerättyäsi 5 tarraa, saa valita palkinnon kirkkojen palkintolaatikosta. Kymmenen tarran jälkeen saa osallistua maksutta koululaisten yhden yön leirille tai valita lahjakortin. 

Kirkkopassin leikkisässä kuvituksessa seikkailevat söpöt eläinhahmot. Passin sisäaukeaman kuvituksessa on huomattavissa kirkkojemme yksityiskohtia. Kuvituksen kirkkopassiin on tehnyt graafikko Nina Lähdemaa. 

Nyt vain osallistumaan kirkoissa pidettäviin tilaisuuksiin ja tarroja keräämään. 

kirkkopassi
Kuva Huutoniemen kirkosta. Levitettynä makuualustoja sekä makuupusseja. Niiden päällä istuu lapsia.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Vaasanpuistikko 3 E, 3. krs
65100 Vaasa

Huutoniemen - Ristinummen alue. Varhaisnuoret

nuorisotyönohjaaja
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Palosaaren - Gerbyn alue. Varhaisnuoret

ma. nuorisotyönohjaaja

Keskikaupungin alue. Varhaisnuoret.