Lähetys ja kansainvälinen vastuu

Kristinuskon keskeisin sanoma on Jeesus, joka tuli sovittamaan koko maailman synnit ja joka kutsuu kaikkialla maailmassa jokaista matkaansa. Meitä kutsumaan mukaan kertomaan kaikille tästä armosta ja rakkaudesta. Samalla meitä rohkaistaan huolehtimaan ja välittämään toisistamme ja luomakunnasta.

Vaasan suomalainen seurakunta kiinnittyy kansainväliseen lähetystyöhön ja kansainväliseen vastuuseen sekä paikallistoiminan että lähetysjärjestöjen ja kehitysyhteistyöjärjestöjen kautta. Suomen evankelis-luterilainen kirkko toimii lähetystyön, kehitysyhteistyön ja katastrofiavun kautta.

Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Palosaaren - Gerbyn alueen vastaava pappi, kansainvälinen diakonia, ystävyysseurakunnat

Keskikaupungin alue, lähetys, erityismessut

diakonissa
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Keskikaupungin eteläosa, Hietalahti, Sundom, Vaskiluoto, Mielenterveystyö. Bungo-piiri. Vastaanotto: Vaasanpuistikko 3 E ke 9–11.