Diakoniatyön järjestämä ruoka-apu

• Tiistaina klo 9.30 - 11 Palosaaren seurakuntatalolla
  • Keskiviikkona klo 9.30 - 11 pienessä seurakuntasalissa Koulukatu 26

Keittolounas

• Tiistaina klo 12 - 13 tai kunnes ruokaa riittää, Ristinummen seurakuntakeskuksella, Nummen Olkkarissa, Kappelinmäentie 8

Kahvitarjoilu

• Ma-ke klo 12 - 14.30 Nummen olkkarissa, Ristinummen seurakuntakeskus Kappelinmäentie 8.

Ruokakassijaot

• Keskikaupungin Virastotalon pienessä seurakuntasalissa keskiviikkoisin klo 9 - 11, Koulukatu 26 A.
  • Palosaaren seurakuntatalon Toivonkulmassa tiistaisin klo 9.30 - 11, Kapteeninkatu 14-16.
  • Ristinummen seurakuntakeskuksessa keskiviikkoisin klo 12 - 14, Kappelinmäentie 8.

Ruoka-apu on tilapäistä, maksutonta apua, ja se täydentää yhteiskunnan tarjoamia tukimuotoja väliaikaisena ratkaisuna.

Ruokapankin tuotteet ovat osaksi EU-ruokaa ja osaksi seurakuntayhtymän rahoittamaa. Tuotteet ovat peruselintarvikkeita.

Ruokapankin apua voi hakea seurakuntien (Vaasan suomalainen seurakunta, ruotsalainen seurakunta ja Vähänkyrön seurakunta) diakoniatyöntekijöiden vastaanotoilta. Asiakkaaksi hakeutuminen edellyttää henkilökohtaista tapaamista diakoniatyöntekijän kanssa. Ruokapankin apua voivat saada ne henkilöt tai kotitaloudet, joiden perustoimeentulo ei ole riittävä.

Ruokakassin saat alueittain kassinjakopisteistä ruokakassipassilla. Passin saat oman alueesi diakoniatyöntekijältä

Ristinummen seurakuntakeskus, kuva ulkopuolelta iltahämärässä, Kappelinmäentie 8, Vaasa
Ristinummen seurakuntakeskus, Kappelinmäentie 8, Vaasa