Ruoka-apu

Seurakunta jakaa EU-ruokaa ja järjestää ilmaisia lounaita. Käy ensin diakoniatyöntekijän vastaanotolla. Ota mukaan tositteet, joista ilmenee taloudellinen tilanne, esimerkiksi toimeentulotukipäätös.

Diakoniaruokailu kevät 2019

Diakoniaruokailu järjestetään kolme kertaa viikossa. Kevätkausi alkaa loppiaisen jälkeen 8.1.2019. Maksuttomaan ruokailuun oikeuttavat ateriakortit anotaan etukäteen oman alueen diakoniatyöntekijöiltä.

• tiistaisin 8.1. lähtien klo 12–13 Ristinummen seurakuntakeskuksessa, Kappelinmäentie 8.
  • keskiviikkoisin 9.1. lähtien klo 12–13 päiväkeskus Treffiksessä, Raastuvankatu 28.
  • torstaisin 10.1. lähtien klo 12–13 ja Palosaaren seurakuntakeskuksessa, Kapteeninkatu 14–16.

Kevätkauden yhteinen päätösjuhla on Palosaaren kirkossa torstaina 16.5.2019 kello 12.

Vaasan seurakuntayhtymän ruokapankki

Ruokapankin apua voi hakea seurakuntien (suomenkielisen-, ruotsinkielisen- ja Vähänkyrön seurakunnan) diakoniatyöntekijöiden vastaanotoilta. Asiakkaaksi hakeutuminen edellyttää henkilökohtaista tapaamista diakoniatyöntekijän kanssa. Yhteiskunnan tukitoimiin ruoka-avun saaminen ei vaikuta. Ruokapankin apua voivat saada ne henkilöt / kotitaloudet, joiden perustoimeentulo ei ole riittävä.

Ruoka-apu on tilapäistä apua, ja se täydentää yhteiskunnan tarjoamia tukimuotoja väliaikaisena ratkaisuna. Ruoka-apu on maksutonta.

Ruokapankin tuotteet ovat osaksi EU-ruokaa ja osaksi seurakuntayhtymän rahoittamaa. Tuotteet ovat peruselintarvikkeita.

Haluatko lahjoittaa tuotteita tai rahaa Ruokapankille?

Voit ottaa yhteyttä Ruokapankin työntekijään puh. 044 480 8262. Ruokapankki ottaa rahalahjoituksia vastaan tilille: FI92 8000 1200 6715 10 viesti: Ruokapankki.

Ristinummen seurakuntakeskus, kuva ulkopuolelta, Kappelinmäentie 8, Vaasa
Ristinummen seurakuntakeskus, Kappelinmäentie 8, Vaasa