Kohti parempaa parisuhdetta

Hyvän parisuhteen eteen kannattaa tehdä töitä. Seurakunnan parisuhdetyön tarkoitus on tukea ja vahvistaa parisuhdetta, parantaa puolisoiden vuorovaikutusta ja perhe-elämän arkea. Toiminta on tarkoitettu kaikille vaasalaisille avio-, avo- ja seurusteleville pareille.

Vaasan suomalainen seurakunta järjestää Pariaikaa pariskunnille -päivää sekä Parisuhderetriittiä. Pariaikaa pariskunnille -päivässä keskitytään kahdenkeskiseen aikaan, tehdään pieniä paritehtäviä puolison kanssa ja kerätään voimia arkeen. Parisuhderetriitti on yhdistelmä hiljaisuuden retriittiä ja parisuhdekurssia ja siinä parisuhteen asioita työstetään vain yhdessä puolison kanssa.

Solmuja parisuhteessa -parineuvonta

Solmuja parisuhteessa -parineuvonta on tarkoitettu parisuhteen solmuihin, toistuviin ristiriitoihin ja eroa harkitseville. Parineuvontaan pariskunta tulee yhdessä. Tapaamisia on 8 kertaa 1,5 - 2 h kerrallaan. Materiaalimaksu sisältää tapaamiset, neuvonnan ja Solmuja parisuhteessa -kirjat.

Lue lisää Solmuja parisuhteessa -parineuvonnasta

 

Parisuhderetriitti 21.-22.11.

Parisuhderetriitissä yhdistyvät parisuhdekurssin ja hiljaisuuden retriitin elementit. Annamme aikaa ja tilaa kuulostella, miten levollinen hiljaisuus voi hoitaa ja rikastuttaa yhteyttämme puolisoina. Ohjelmarungon muodostavat yhteiset rukoushetket. Ohjaajaparin virikepuheita parisuhteen kysymyksistä työstämme vain oman puolison kanssa.

Retriitin ohjaajina toimivat Sari ja Marko Autio Kirkkonummelta. Sari työskentelee opettajana sekä työnohjaajana ja kouluttajana. Marko on perheneuvoja ja psykoterapeutti. Molemmat ovat myös pappeja.

Retriitti alkaa lauantaiaamuna ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. Retriittiin voi osallistua myös vain lauantaipäiväksi.

Retriitin hinta koko ajalta on 70 €/ pariskunta (täysihoito ja ohjelma).
Jos osallistutte vain päiväksi, hinta on 35 €/ pariskunta (päivän ruokailut ja ohjelma).

Ilmoittaudu tästä 6.11. mennessä.

Pariskunta pitelemässä toisiaan kädestä kesäisessä kaupunkimiljöössä.
Pariskunnan kädet pitelemässä palapelin yhteensopivia palasia.

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Huutoniemen - Ristinummen alue, lapset ja perheet, parisuhteet, Solmuja parisuhteessa -parineuvoja