Kohti parempaa parisuhdetta

Hyvän parisuhteen eteen kannattaa tehdä töitä. Seurakunnan parisuhdetyön tarkoitus on tukea ja vahvistaa parisuhdetta, parantaa puolisoiden vuorovaikutusta ja perhe-elämän arkea. Toiminta on tarkoitettu kaikille vaasalaisille avio-, avo- ja seurusteleville pareille.

Vaasan suomalainen seurakunta järjestää Pariaikaa pariskunnille -päivää sekä Parisuhderetriittiä. Pariaikaa pariskunnille -päivässä keskitytään kahdenkeskiseen aikaan, tehdään pieniä paritehtäviä puolison kanssa ja kerätään voimia arkeen. Parisuhderetriitti on yhdistelmä hiljaisuuden retriittiä ja parisuhdekurssia ja siinä parisuhteen asioita työstetään vain yhdessä puolison kanssa.

Solmuja parisuhteessa -parineuvonta

Solmuja parisuhteessa -parineuvonta on tarkoitettu parisuhteen solmuihin, toistuviin ristiriitoihin ja eroa harkitseville. Parineuvontaan pariskunta tulee yhdessä. Tapaamisia on 8 kertaa 1,5 - 2 h kerrallaan. Materiaalimaksu sisältää tapaamiset, neuvonnan ja Solmuja parisuhteessa -kirjat.

Lue lisää Solmuja parisuhteessa -parineuvonnasta

Parisuhdepäivä Hehkua arkeen - kipinää parisuhteeseen

la 21.11. klo 10 - 15

Tervetuloa hoitamaan parisuhdetta. Parisuhdepäivä toteutetaan verkkoluentona ja on maksuton. Päivän vetävät Sari ja Marko Autio (kasvutila.fi).

Ohjelma:

• ​​​​​klo 10 - 12 alustus ja työskentelyä
  • klo 12 - 13 lounastauko
  • klo 13 - 15 alustus ja työskentelyä

Lisätietoa ja ilmoittautuminen ke 18.11. mennessä: anne.bexar@evl.fi tai puh. 044 480 8221.

Pariskunta pitelemässä toisiaan kädestä kesäisessä kaupunkimiljöössä.
Pariskunnan kädet pitelemässä palapelin yhteensopivia palasia.

Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Huutoniemen - Ristinummen alue, lapset ja perheet, parisuhteet, Solmuja parisuhteessa -parineuvoja