Merkkipäivät ja onnittelukäynnit

Seurakuntamme haluaa muistaa teitä merkkipäivänänne. Kun vietät erityistä juhlapäivää, voit pyytää papin tai diakoniatyöntekijän tervehdyskäynnille luoksesi.

Vaasan suomalaisen seurakunnan diakoniatyöntekijä tai pappi vierailee 80, 85, 90, 95 ja 100 vuotta täyttävien seurakuntalaisten luona. Yli satavuotiaille viedään syntymäpäivätervehdys joka vuosi. Lisäksi seurakunta onnittelee 60- ja 75-vuotiaita syntymäpäiväkortilla. 70 vuotta täyttävät kutsutaan henkilökohtaisella kutsulla yhteiseen juhlajumalanpalvelukseen ja kakkukahveille.

Työntekijät ottavat etukäteen yhteyttä, jolloin voi kertoa, milloin sopii tulla. Seurakunnalle voi myös ilmoittaa, jos ei halua vastaanottaa onnittelukäyntejä tekevää pappia tai diakonia. Seurakunnan työntekijää voi pyytää käymään muinakin merkkipäivinä tai muulloinkin kuin merkkipäivinä. Työntekijän kutsuminen ei edellytä juhlia ja täytekakkua tai mitään erityisjärjestelyjä.

Seurakunta muistaa myös juhlapäiväänsä viettäviä 4-, 7- ja 10-vuotiaita kutsumalla heidät yhteisille syntymäpäiväjuhlille.

Koulukatu 26, 2. kerros
65100  Vaasa

Avoinna arkisin klo 9-15.
to 22.6. klo 9-12
suljettu perjantaisin 19.6.-13.8.