Kaikukortin graafinen tunniste, joka muodostuu värikkäistä kuvioista.

Kaikukortti

Kaikukortilla parannetaan kaupunkilaisten mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään, urheilutapahtumiin ja liikunnan harrastamiseen. Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja kulttuuri- ja liikuntatapahtumiin sekä kulttuuri- ja liikuntapaikkoihin, kuten konsertteihin, teattereihin ja museoihin. Kortilla voi myös hankkia kurssipaikkoja Vaasan kansalaisopisto Alman kursseille. 

Kenelle kaikukortti on tarkoitettu?

Kaikukortti on tarkoitettu tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville henkilöille ja perheille, jotka ovat asiakkaana Vaasan kaupungin perusturvan palveluissa tai muussa Kaikukorttia jakavassa yksikössä ja yhteisössä.

Kortti on tarkoitettu yli 16-vuotiaille sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaille, joiden ei ole taloudellisen tilanteensa takia mahdollista käyttää kulttuuri- ja liikuntapalveluita. 

Seurakunnassa Kaikukortin saamisen edellytyksenä on, että on diakoniatyön asiakas.

Kortti on henkilökohtainen ja maksuton.

Kaikukortti on voimassa vuoden 2021 loppuun.

Tiedustele korttia asioinnin yhteydessä diakoniatoimistossa. Linkki diakonian yhteystietoihin. 

Mihin Kaikukortti käy?

Kaikukortti käy moniin Vaasan kaupungin kulttuuri-, urheilu- ja liikuntakohteisiin. Kaikukortilla voi hankkia myös Vaasan kansalaisopisto Alman kurssipaikkoja. 

Tarkemmin tietoja kaikukorttikohteista Vaasan kaupungin www-sivuilta: linkki Vaasan kaupungin verkkosivuille. 

Voit käyttää Kaikukorttiasi millä tahansa Kaikukortti-alueella Suomessa. Eri alueiden Kaikukortti-sivuille pääsee Kulttuuria kaikille -palvelun Kaikukortti-sivun kautta: www.kaikukortti.fi

Lisätietoa Kaikukortista valtakunnallisesti: www.facebook.com/kaikukortti