Lähettimme maailmalla

Vaasan suomalaisella seurakunnalla on 14 nimikkolähettiä eri puolilla maailmaa.

• Saara ja Tomas Bengtsson, Bangladesh (Kylväjä),  kylienkehittämishanke, seurakuntatyö
  • Hanna Oja-Nisula, Tansania (SLS),  Raamattukoulun opettaja ja nuorisotyön kehittäminen
    Oja-Nisula Hanna

• Marja-Liisa ja David Ezzine, Ranska (SANSA), radiotyössä
    Lue Marja-Liisa Ezzinen blogia Studio Almorsalin työstä

• Seppo ja Mari Paulasaari, Israel (SLS), lapset Pyry, Liina, Roosa ja Tuuli Jerusalemin Shalhevetjah keskuksen Toiminnanjohtajana ja isäntänä.

• Hiroaki ja Päivi Yoshimura, Japani (SLEY), lapset Johanna ja Essai, seurakuntatyössä Tokiossa

• Ari ja Suvi Salminen, Saksa (SEKL) ja lapset Petrus, Merete ja Matteus, turkkilaistaustaisten keskuudessa seurakunta- ja evankelioimistyössä.
  • Päivi ja Ilkka Repo, Namibia (SLS) Ilkka Eteläisen Afrikan aluepäällikkö ja Päivi alueellinen tiedottaja ja kirkon lapsityö.

• Kaisa ja Jukka Sadeharju, Papua-Uusi-Ginea (SEKL) Kaisa sairaanhoito- ja raamatunkäännöstyössä, Jukka

Lähettien elämää ja työtä pääset seuraamaan lähetyssihteerin kautta muutaman kerran vuodessa lähettien kirjeistä. Lähettien kirjeet saat muutaman kerran vuodessa ilmoittamalla osoitteesi läjetyssihteerille. Kirjeiden saanti ei edellytä kannatusmaksua.

Ystävyysseurakuntamme: Bungon seurakunta Tansanian Morogorossa.