Lähettimme maailmalla

Vaasan suomalaisella seurakunnalla on 14 nimikkolähettiä eri puolilla maailmaa.

• Saara ja Tomas Bengtsson, Bangladesh (Kylväjä),  kylienkehittämishanke, seurakuntatyö
  • Hanna Oja-Nisula, Tansania (SLS),  Raamattukoulun opettaja ja nuorisotyön kehittäminen
    Oja-Nisula Hanna

• Marja-Liisa ja David Ezzine, Ranska (SANSA), radiotyössä
    Lue Marja-Liisa Ezzinen blogia Studio Almorsalin työstä

• Seppo ja Mari Paulasaari, Israel (SLS), lapset Pyry, Liina, Roosa ja Tuuli Jerusalemin Shalhevetjah keskuksen Toiminnanjohtajana ja isäntänä.

• Hiroaki ja Päivi Yoshimura, Japani (SLEY), lapset Johanna ja Essai, seurakuntatyössä Tokiossa

• Ari ja Suvi Salminen, Saksa (SEKL) ja lapset Petrus, Merete ja Matteus, turkkilaistaustaisten keskuudessa seurakunta- ja evankelioimistyössä.
  • Päivi ja Ilkka Repo, Namibia (SLS) Ilkka Eteläisen Afrikan aluepäällikkö ja Päivi alueellinen tiedottaja ja kirkon lapsityö.

• Kaisa ja Jukka Sadeharju, Papua-Uusi-Ginea (SEKL) Kaisa sairaanhoito- ja raamatunkäännöstyössä, Jukka

Voit tukea nimikkolähettien toimintaa liittymällä kannatusrenkaaseen. Rahat kanavoituvat nimen perusteella valitsemasi lähetin tukemiseen. Kannatusrenkaan tili on Danske Bank FI92 8000 1200 6715 10 DABAFIHH. Kirjoita viestikenttään lähetin sukunimi, jolle kannatuksen osoitat.

Lähettien elämää ja työtä pääset seuraamaan lähetyssihteerin kautta muutaman kerran vuodessa lähettien kirjeistä. Lähettien kirjeet saat muutaman kerran vuodessa ilmoittamalla osoitteesi läjetyssihteerille. Kirjeiden saanti ei edellytä kannatusmaksua.

Ystävyysseurakuntamme: Bungon seurakunta Tansanian Morogorossa.