Palosaaren kirkko

Tilavaraukset:

Palosaaren kirkon voi varata kasteita, vihkimisiä ja hautajaisia varten seurakuntien kirkkoherranvirastojen kautta.

Linkki Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuille
Linkki Vähänkyrön seurakunnan kirkkoherranviraston verkkosivuilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Linkki Vasa svenska församlingin verkkosivulle PastorskanslietLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkoa voidaan myös varata tilaisuuksia ja konsertteja varten. Nämä varaukset tehdään Vaasan seurakunatyhtymän tilavarausten kautta puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisen tilavarauslomakkeen kautta.

Puhelinpalvelu arkisin klo 9.30–11.30, 044 480 8403
sähköposti: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Linkki Vaasan seurakuntayhtymän sähköiseen tilavarauslomakkeeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Palosaaren kirkossa pidetään suomenkielisiä jumalanpalveluksia sekä viikottain englanninkielisiä jumalanpalveluksia. Kirkkoon kokoonnutaan säännöllisesti konsertteihin ja kirkollisiin toimituksiin.

Jugendtyylinen A.W. Stenfors suunnittelema Palosaaren kirkko on rakennettu vuonna 1910. Alttaritaulu ”Kristus Betaniassa” on Alexandra Frosterius-Såltin maalaama vuonna 1912.

Kirkkosalissa ja urkulehterillä on istumapaikat 400 hengelle.

Tiloissamme on kokoontumisrajoituksia koronapandemian takia. Tilojen kokoontumisrajoitukset on koottu yhdelle sivulle.

Linkki verkkosivulle, jossa kokoontumisrajoitukset Vaasan seurakuntayhtymän tiloissa koronapandemian takia

Kirkon takaosassa on lastenpaikka joka on sisustettu pehmeällä matoilla, istuintyynyillä ja lasten kokoisilla tuoleilla, pöydällä ja alttarina toimivalla kaapilla. Siellä on leluja, kirjoja ja piirustustarvikkeita.

Kirkossa on wc ja inva-wc-tilat, sekä morsiushuone.

Liikuntaesteisille kirkkosaliin kulku on järjestetty sakasti sisäänkäynnistä.

Kirkossa on 30 + 1- äänikertaiset urut (V. Virtanen), sekä piano ja sähköpiano. Kirkkosalissa on äänentoistojärjestelmä miksereineen ja induktiosilmukka.

Linkki Palosaaren kirkon pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Palosaaren seurakuntatalon aulassa on sydäniskuri.

Palosaaren kirkko on avoinna aina, kun siellä on tilaisuuksia ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
wc wc

Sunday Service

Ilta lähteellä

Sunday Prayer

Welcome to church

Virsiä kaipaukseen ja toivoon

Pyhäinpäivän aaton laulutilaisuudessa musiikkiesitykset ja laulettavat virret kantavat kaipauksessa ja toivossa.

Yhteisvirsiä ja niiden lomassa musiikkiesityksiä. Tilaisuutta ovat toteuttamassa kanttorit Johanna Välimäki ja Tarja Viitanen, kappalainen Terhi Nissilä sekä nokkahuilisti Viena Yrjänä.

Sunday Prayer

Sunday Service

Isovanhemmat ja lapsenlapset kirkkoseikkailu

Lapsilla on oikeus tutustua kirkkoon.

Etelä-Pohjanmaan Poliisilaulajien konsertti

Poliisit täyttävät Palosaaren kirkon riemukkaalla laulullaan.