Viestintätoimisto

vaasan.viestintatoimisto@evl.fi

 

Viikoittaiset tapahtumatiedot

Seurakunnan toimintatiedot päivittyvät verkkopalvelumme toimintakalenteriin. Toimintakalenterin tapahtumatiedoista vastaavat työntekijät. 

Ilmaisjakelulehti Vaasan Ikkunassa julkaistaan viikoittain seurakunnan tapahtumailmoitus. Ilmoituksen toimittaa vastaava tiedottaja Sari Mäenpää. 

 

 

Seurakuntalehti Loisto ilmestyy kolmesti vuodessa: vuonna 2021 touko-kesäkuun vaihteessa, elokuussa ja marraskuussa.  Lehti sisältää kattavasti tietoa seurakuntaelämästä ja toiminnasta. Elokuun lehdessä 2 / 2021 esitellään seurakunnan säännöllisesti kokoontuvat eri-ikäisille suunnatut ryhmät. 

Lehden jakelu muuttuu osoitteelliseksi

Vuodesta 2021 Loisto-lehti jaetaan osoitteellisena seurakunnan jäsentalouksiin.  Lehden voi myös noutaa seurakunnan toimitiloista, kirkkoherranvirastosta, kirjastoista ja kansalaisinfosta. Jakeluhäiriöt: vaasan.viestintatoimisto@evl.fi. Ilmoita häiriöilmoituksen yhteydessä tarkka postiosoite, mihin jakelu on jäänyt suorittamatta.

Loiston verkkolehden voit lukea etusivun linkistä tai viestinnän sivuilta. Julkaisemme myös yksittäisiä lehden artikkeleita Lehteri.fi:ssä, joka on seurakuntalehtien yhteinen julkaisualusta.

Uusin Loisto-lehti

Loisto 3 / 2020

Arkisto

Loisto 2/2020

Loisto 1/2020

Loisto 3/2019

Loisto 2/2019

Loisto 1/2019

Lehden toimituskuntaan kuuluvat Oili Airaksinen-Ojala, Tuulikki Kouhi,  Sanna Malkavaara, Marie Mattila, Juha Rantala ja Mirjam Silvén. Päätoimittaja on Arto Lehtineva ja toimitussihteeri Sari Mäenpää.

Vaasan Ikkunan tapahtumaliite

Seurakunnan kevään toiminnan esittelevä tapahtumaliite julkaistaan tammikuussa Vaasan Ikkunassa. 

Esitteet

Viestintätoimisto toimittaa suomenkielisiin kotitalouksiin pääsiäis- ja jouluesitteen. 

Uutiset

Osoitteet ja kanavat

Ota yhteyttä

vastaava tiedottaja
Viestintäpalvelut
Koulukatu 26, 2. krs
65100 Vaasa

Viestinnän suunnittelu ja kehittäminen, seurakuntalehti Loiston toimitussihteeri, joulu- ja pääsiäisohjelmat, mediapalvelu, kirkolliset Vaasan Ikkuna

tiedottaja
Viestintäpalvelut
Koulukatu 26, 2. krs
65100 Vaasa

Graafinen viestintä, joulu- ja pääsiäisesitteiden taitto, verkkopalvelu, sosiaalinen media.