Viestintätoimisto

vaasan.viestintatoimisto@evl.fi

Seurakuntalehti Loisto ilmestyy kolmesti vuodessa: vuonna 2020 touko-kesäkuun vaihteessa, elokuussa ja lokakuussa.  Lehti sisältää kattavasti tietoa seurakuntaelämästä ja toiminnasta. Elokuun lehdessä 2 / 2020 on esitelty seurakunnan säännöllisesti kokoontuvat eri-ikäisille suunnatut ryhmät.

Lehti jaetaan mainoskiellottomiin suomenkielisiin kotitalouksiin Vaasassa. Mikäli et saa lehteä, sen voin noutaa seurakunnan toimitiloista, kirkkoherranvirastosta, kirjastoista ja kansalaisinfosta. Jakeluhäiriöt: vaasan.viestintatoimisto@evl.fi. Ilmoita häiriöilmoituksen yhteydessä tarkka postiosoite, mihin jakelu on jäänyt suorittamatta.

Loiston verkkolehden voit lukea etusivun linkistä tai viestinnän sivuilta. Julkaisemme myös yksittäisiä lehden artikkeleita Lehteri.fi:ssä, joka on seurakuntalehtien yhteinen julkaisualusta.

Loisto 2/2020

Loisto 1/2020

Loisto 3/2019

Loisto 2/2019

Loisto 1/2019

Lehden toimituskuntaan kuuluvat Oili Airaksinen-Ojala, Tuulikki Kouhi,  Sanna Malkavaara, Marie Mattila, Juha Rantala ja Mirjam Silvén. Päätoimittaja on Arto Lehtineva ja toimitussihteeri Sari Mäenpää.

Esitteet

Viestintätoimisto toimittaa suomenkielisiin kotitalouksiin pääsiäis- ja jouluesitteen.

Tutustu Lasten ja koululaisten syksyyn 2020 (pdf)

Lue rippikouluesite 2020-2021 (pdf)

Lue lisää seurakunnan ajankohtaisista uutisista

vastaava tiedottaja
Viestintäpalvelut
Koulukatu 26, 2. krs
65100 Vaasa

Viestinnän suunnittelu ja kehittäminen, seurakuntalehti Loiston toimitussihteeri, joulu- ja pääsiäisohjelmat, mediapalvelu, kirkolliset Vaasan Ikkuna

tiedottaja
Viestintäpalvelut
Koulukatu 26, 2. krs
65100 Vaasa

Graafinen viestintä, verkkopalvelu, sosiaalinen media, Pohjalaisen kirkolliset.