Viestintätoimisto

vaasan.viestintatoimisto@evl.fi

Seurakuntalehti Loisto ilmestyy kolmesti vuodessa. Lehti sisältää kattavasti tietoa seurakuntaelämästä ja toiminnasta.

Lehti jaetaan mainoskiellottomiin suomenkielisiin kotitalouksiin Vaasassa. Mikäli et saa lehteä, sen voin noutaa seurakunnan toimitiloista, kirkkoherranvirastosta, kirjastoista ja kansalaisinfosta. Jakeluhäiriöt: vaasan.viestintatoimisto@evl.fi. Ilmoita häiriöilmoituksen yhteydessä tarkka postiosoite, mihin jakelu on jäänyt suorittamatta.

Loiston verkkolehden voit lukea etusivun linkistä tai viestinnän sivuilta. Julkaisemme myös yksittäisiä lehden artikkeleita Lehteri.fi:ssä, joka on seurakuntalehtien yhteinen julkaisualusta.

Loisto 1/2020

Loisto 3/2019

Loisto 2/2019

Loisto 1/2019

Lehden toimituskuntaan kuuluvat Oili Airaksinen-Ojala, Tuulikki Kouhi,  Sanna Malkavaara, Marie Mattila, Juha Rantala ja Mirjam Silvén. Päätoimittaja on Arto Lehtineva ja toimitussihteeri Sari Mäenpää.

Esitteet

Viestintätoimisto toimittaa suomenkielisiin kotitalouksiin pääsiäis- ja jouluesitteen.

Pääsiäisesite 2020

Lue lisää seurakunnan ajankohtaisista uutisista

vastaava tiedottaja
Viestintäpalvelut
Koulukatu 26, 2. krs
65100 Vaasa

Viestinnän suunnittelu ja kehittäminen, seurakuntalehti Loiston toimitussihteeri, joulu- ja pääsiäisohjelmat, mediapalvelu, kirkolliset Vaasan Ikkuna

tiedottaja
Viestintäpalvelut
Koulukatu 26, 2. krs
65100 Vaasa

Graafinen viestintä, verkkopalvelu, sosiaalinen media, Pohjalaisen kirkolliset.