Kerhot ja muu säännöllinen toiminta

Seurakunta järjestää viikottain kokoontuvia kerhoja ja muuta säännöllistä toimintaa kouluikäisille tytöille ja pojille. Osa kerhoista ovat teemakerhoja, kuten sähköautokerhot ja sählykerhot. Osa kerhoista on taas yleiskerhoja, joissa on ohjelmaa vaihtuvin teemoin kuten esimerkiksi leivotaan, askarrellaan, leikitään, pelataan jne.
Viikkotoiminta on maksutonta ellei toisin mainita!

Kerhoihin ei tarvise ilmoittautua, mutta kerholaisen osallistujakortin voi täyttää tästä linkistä.

HUUTONIEMEN–RISTINUMMEN ALUE

Ristikka, Jyrsijänkatu 2

Sählykerho 1-6-luokkalaisille  ti klo 17-18. Kerho alkaa4.9. Mukaan liikuntavaatteet ja vesipullo, sisäpelikengät suositeltavat. voi ottaa mailan ja suojalasit, mutta erikseen ei tarvitse hankkia, kerhosta saa lainaksi. Vanhemmet erityisesti kerholaisen ensimmäisellä kerralla tervetuloa yleisöksi. Kerhonohjaajana Tomi Hakkarainen

Vanhan Vaasan pappila, Pappilankatu 2

Kerho 1-6-luokkalaisille tiistaisin klo 13-16. Kerhossa on sekä vapaata oleskelua että ohjattua toimintaa. Kello 14.30 pidetään hartaus ja nautitaan välipala. Kerhossa voi ohjelman lisäksi pelata biljardia, pöytäfutista, pingistä, lautapelejä, pleikkari kolmosta, askarrella, piirtää jne. mitä yhdessä sovitaan. Ohjelmallinen aika sijoittuu klo 13-15 välille. Voit tulla kerhoon siihen aikaan kun haluat. Kerho alkaa 4.9. Kerhonohjaajana Tomi Hakkarainen

Tyttökerho 1.–6.-lk. Ohjelmassa leikkejä, kilpailuja, pelejä, askartelua, joskus kokkausta ja hartaus. Keskiviikkoisin 16.30-18.

Huutoniemen seurakuntakeskus, Kuninkaantie 1

Kerho 1-6-luokkalaisille torstaisin klo 13-16. Kerhossa on sekä vapaata oleskelua että ohjattua toimintaa oheisen aikataulun mukaan. Kello 14.15 on hartaus ja välipala. Kerhossa voi ohjelman lisäksi ajaa 45 metriä pitkällä sähköautoradalla, pelata biljardia, pöytäfutista, pingistä, lautapelejä, pleikkari kolmosta, askarrella, piirtää jne. mitä yhdessä sovitaan. Ohjelmallinen aika sijoittuu klo 13-15 välille. Voit tulla kerhoon siihen aikaan kun haluat. Kerho alkaa 6.9. Kerhonohjaajana Tomi Hakkarainen. Ensimmäisellä kerralla  6.9. kerho on auki myös klo 16-18, jolloin voi tulla vanhemman kanssa tutustumaan! Pientä tarjoilua myös vanhemmille.

Tiedustelut

Hakkarainen Tomi
nuorisotyönohjaaja, Vaasan suomalainen seurakunta
Puhelin:+358 44 480 8243
Osoite:Vaasanpuistikko 3 E, 3. krs, 65100 Vaasa

Varhaisnuorisotyö Huutoniemen - Ristinummen alue

Hakkarainen Tomi e

KESKIKAUPUNGIN ALUE

Metsäkallion seurakuntakoti, Metsäkallionkatu 18 A

Tyttökerho 1.–6.-lk. ti klo 12–16. 1.-6. luokkalaisten tyttöjen kerho, jonne voi tulla suoraan koulupäivän jälkeen. Ohjelmassa mm. pelejä, leikkejä, askartelua, kokkausta, hartaus ja välipala. Alkaa 4.9. Kerhon ohjaajana Arja-Riitta Iilahti.

Onkilahden koulu, Vuorikatu 7, liikuntasali

Poikien sählykerho 4–6-lk. (alk. ilm. myöh.) joka toinen keskiviikko parittomilla viikoilla. Mukaan liikuntavaatteet ja vesipullo, sisäpelikengät suositeltavat. voi ottaa mailan ja suojalasit, mutta erikseen ei tarvitse hankkia, kerhosta saa lainaksi.

Suvilahden ala-aste, Teirinkatu 2, kerhohuone

Poikien toimintakerhot 1.–4.-lk. ke klo 12-15, alkaa 5.9.  Kerhossa mahdollisuus muun muassa ajaa sähköautoradalla, pelata biljardia, ilmakiekkoa pöytäfutista. Kerhossa on myös kerhohartaus. Kerhonohjaajana Tomi Hakkarainen

Suvilahden ala-aste, Teirinkatu 2, liikuntasali

Poikien sählykerho 1.–4.-lk. joka toinen keskiviikko parillisilla viikoilla, kello 14-15. Mukaan liikuntavaatteet ja vesipullo, sisäpelikengät suositeltavat. voi ottaa mailan ja suojalasit, mutta erikseen ei tarvitse hankkia, kerhosta saa lainaksi. Kerhonohjaajana Tomi Hakkarainen

Suvilahden seurakuntakoti, Uumajankatu 2

Tyttöjen toimintakerho 1.–6.-lk. ke klo 12–16. Jatkuu 17.1. 1.-6. luokkalaisten tyttöjen kerho, jonne voi tulla suoraan koulupäivän jälkeen. Ohjelmassa mm. leikkejä, pelejä, kilpailuja, askartelua, hartaus ja välipala. Kerhonohjaajana Arja-Riitta Iilahti.

Tiedustelut

Iilahti Arja-Riitta