Yhteisvastuukeräys 2021

Eniten vanhuudessa yllätti köyhyys.

Yhteisvastuukeräyksen 2021 tuotolla autetaan köyhyydestä kärsiviä vanhuksia Suomessa ja kehittyvien maiden kriisialueilla. Valtakunnallinen keräys alkaa sunnuntaina 7.2.2021.

Lahjoita!

Auttaa voit monella eri tapaa: osallistumalla seurakunnan tapahtumiin, liittymällä yhteisvastuukerääjien joukkoon tai lahjoittamalla rahaa suoraan. Verkkolinkkimme tai Mobile Pay -numeromme kautta tehdyt lahjoitukset kerryttävät Vaasan suomalaisen seurakunnan keräystulosta, ja niistä osa ohjautuu paikalliseen avustamiseen.

VERKKOPANKISSA: Vaasan suomalaisen seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen linkin kautta: yhteisvastuu.fi/vaasaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (linkki)

MOBIILISTI: Vaasan suomalaisen seurakunnan Yhteisvastuun Mobile Pay -lahjoituksen numero on 83461

Muut lahjoitustavat

Muista lahjoitustavoista on kerrottu sivulla yhteisvastuu.fi/lahjoitaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (linkki)

Apu ohjataan tarvitseville

Yhteisvastuun tuotosta 40 prosenttia jää Suomeen. Puolet kotimaan osuudesta käytetään omassa seurakunnassamme taloudellisessa ahdingossa olevien ikäihmisten tukeviin toimiin. Toinen puoli jaetaan Kirkon diakoniarahastolle ikäihmisten taloudelliseen auttamiseen ja Seurakuntaopiston kokoamalle kansanopistoverkostolle ikäihmisten digitaalisia taitoja kehittävään kurssitoimintaan. 60 prosenttia Yhteisvastuun tuotosta ohjataan kansainväliseen apuun Kirkon ulkomaanavunLinkki avautuu uudessa välilehdessä (linkki) katastrofirahaston kautta.

Lue lisää sivulta Yhteisvastuu.fi (linkki)

Yhteisvastuun lööppiuutismainen markkinointikuva.