Yhteisvastuukeräys 2022 nostaa esiin nuorten kokeman hädän ja toivottomuuden 

Lahjoita minulle huominen

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräys auttaa koronapandemian seurauksista kärsiviä lapsia ja nuoria. Kampanjassa huomioidaan erityisesti noin 15–19-vuotiaita nuoria, joista löytyy merkittävä määrä etäopiskelun ja eristäytymisen haasteista kärsineitä sekä yksinäisyyttä, ahdistusta ja toivottomuutta kokeneita nuoria. Lahjoittamalla Yhteisvastuukeräykseen voit antaa kasvavalle ikäpolvelle valoisamman tulevaisuuden. 

Tuotosta 40 prosenttia jää nuorten hyväksi Suomessa tehtävään työhön seurakuntien sekä Lasten ja nuorten keskuksen toiminnan kautta. 60 prosentilla avustetaan kehittyvien maiden katastrofialueiden asukkaita Kirkon Ulkomaanavun työn kautta. 

”Lapset ja nuoret ovat arvokkainta, mitä meillä on. He ovat meidän tulevaisuutemme kaikkialla maailmassa. Me yhdessä voimme pitää huolta, että jokaisen lapsen ja nuoren rinnalla on turvallisia aikuisia”, vetoaa vuoden 2022 yhteisvastuupiispa Mari Leppänen. 

Keräyksen aloittaa Vaasassa starttimessu Huutoniemen kirkossa sunnuntaina 6.2.2022 klo 10. Jumalanpalvelukseen voi osallistua myös seurakunnan Youtube-kanavalla (linkki kanavalle). Keräys päättyy 31.12.2022.

Paikallinen lahjoituskohde Vaasassa 

Keräystuotosta 20 % jää kotiseurakuntaan. Helmikuussa sivuillamme oli avoinna kysely, jolla kerättiin ajatukset paikallisesta toiminnasta ja sen tarpeista. Kyselyllä autettiin  suunnittelemaan, miten Vaasaan jäävä osuus käytetään! Yhteystiedot jättäneiden kesken arvottiin pizzalahjakortti ja voittajalle ilmoitettiin henkilökohtaisesti, lisäksi voittajan nimi on julkaistu seurakunnan verkkosivulla.

Lahjoita!

Auttaa voit monella eri tapaa: osallistumalla seurakunnan tapahtumiin (linkki seurakunnan tapahtumakalenteriin) liittymällä yhteisvastuukerääjien joukkoon tai lahjoittamalla rahaa suoraan. Verkkolinkkimme tai Mobile Pay -numeromme kautta tehdyt lahjoitukset kerryttävät Vaasan suomalaisen seurakunnan keräystulosta, ja niistä osa ohjautuu paikalliseen avustamiseen.

VERKKOPANKISSA: Vaasan suomalaisen seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen linkin kautta: yhteisvastuu.fi/vaasaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (linkki) 

MOBIILISTI: Vaasan suomalaisen seurakunnan Yhteisvastuun Mobile Pay -lahjoituksen numero on 83461

PANKIN kautta lahjoitettaessa Yhteisvastuun tilit ovat:

  • Aktia FI82 4055 0010 4148 41,
  • Nordea FI16 2089 1800 0067 75 ja
  • OP FI14 5000 0120 2362 28.
    Jos lahjoitat pankin kautta, lisää lahjoitukseesi seurakunnan viitenumero 307567 

Muut lahjoitustavat

Muista lahjoitustavoista on kerrottu sivulla yhteisvastuu.fi/lahjoitaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (linkki)

Lue lisää sivulta Yhteisvastuu.fi (linkki)

Kiitos lahjoituksestasi!


Kirkkopalvelujen keräysluvat RA/2020/639 ja ÅLR/2021/8126.
 

Pojan rintakuva, kasvojen päällä teksti Lahjoita mulle huominen. Pojan ulkonäkö viittaa etniseen taustaan.