Huutoniemen kirkko

Kirkko rakennettu isoista sementtipaloista.

044 480 8462 vahtimestari

044 480 8463 vahtimestari-siivooja

550

Professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelema Huutoniemen kirkko on rakennettu vuonna 1964 ja kirkko edustaa 1960-luvun modernismia, minimalistista arkkitehtuuria.

Kirkkosali on omaperäinen ja elävä tila, joka kauniilla tavalla liittyy rakennuksen kokonaismuotoon. Valo lankeaa korkealla sijoitetusta kolmionmuotoisesta ikkunasta suoraan alttarin ympäristöön.

Kirkkosalissa on istumapaikat 350 hengelle. Kirkkosalin yhteydessä on kaksi seurakuntasalia, joissa on istumapaikat 120 ja 100 hengelle.

Kirkossa on 23-äänikertaiset urut (Kangasalan Urkutehdas). Kirkkosalissa on äänentoistojärjestelmä miksereineen ja induktiosilmukka. Seurakuntasaleissa on piano.

Kirkon takaosassa on lastenpaikka joka on sisustettu pehmeällä matoilla, istuintyynyillä ja lasten kokoisilla tuoleilla, pöydällä ja alttarina toimivalla kaapilla. Siellä on leluja, kirjoja ja piirustustarvikkeita.

Rakennuksessa on myös monipuoliset kerhotilat, diakonian vastaanottotilat sekä jakelukeittiö, jossa on kahvi- ja ruokakalusto.

Linkki alasivulle, jossa enemmän tietoa kirkon historiasta ja kuvia

Kiinteistössä on kameravalvontajärjestelmä.

Liikuntaesteisille on pysäköintialue ja sisäänkäynti Mannerheimintie 2.

Huutoniemen kirkon aulassa on sydäniskuri.

Tiedustelut ja varaukset:

044 480 8403 Tilaisuuksien ja konsettien varaukset arkisin klo 9.30–11.30.

vaasan.tilavaraukset@evl.fi Linkki tilanvarauslomakkeeseen
Sydäniskuri Sydäniskuri
Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc
Äänentoistolaite
Kastemalja

Huutoniemen pyhäkoulu

Tervetuloa messun aikana kokoontuvaan pyhäkouluun!
Lapset siirtyvät messusta alkuvirren ja -siunauksen jälkeen pyhäkoulunohjaajan johdolla pyhäkouluun ja palaavat messuun ennen ehtoollista.
Tervetuloa pienimmätkin lapset oman vanhemman kanssa.

Messu

Tervetuloa messuun. Tammikuun viimeisenä pyhänä vietämme rippikoulusunnuntaita ja kutsumme kirkkoon erityisesti rippikoululaisia ja heidän perheitään. Messun aikana on pyhäkoulu lapsille. Kirkkokahvit.

Tuomasmessu

Tervetuloa Tuomasmessuun! Mukana Tuomaskuoro Valtteri Tuomiston johdolla. Iltatee tarjolla.

Huutoniemen Iltaperhekerho

Avoin perhekerho, jossa jaetaan lapsiarkea yhteisen tekemisen lomassa. Iltaperhekerho kokoontuu tiettyinä torstai-iltoina klo 17.30-19.00 Huutoniemen kirkolla.

Huutoniemen pyhäkoulu

Tervetuloa messun aikana kokoontuvaan pyhäkouluun!
Tervetuloa pienimmätkin lapset oman vanhemman kanssa.

Kynttilänpäivän messu ja Yhteisvastuun starttimessu

Messu on samalla Yhteisvastuukeräyksen starttimessu. Messun jälkeen nautitaan kirkkokahvit. On myös mahdollisuus ostaa hienoja yhteisvastuutuotteita. Messun aikana pyhäkoulu lapsille.
Mukana Kamarikuoro Canticum Maris

Diakonia-ja palvelupiiri

Tule mukaan auttamaan ja tekemään diakonityötä!

Äiti Teresa-piiri

Äiti Teresa -piirissä tehdään käsitöitä. Käsityöt lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tule mukaan tekemään diakoniatyötä.