Cross

Nuorisotila Cross keskellä kaupunkia tarjoaa monipuoliset tilat nuorille ja opiskelijoille. Nuorisotilat uudistettiin peruskorjauksessa vuonna 2010. Huoneistossa on oma kokoontumistila nuorille ja nuorille aikuisille. Tilakapasiteetti on 120 hengelle. Nuorekkaissa tiloissa on esiintymislava, keittiö, kioski, pelipöytiä, oma kotiteatteri-/TV-tila sekä nuorten aikuisten tilassa oma kokous- ja kotiteatterijärjestelmä av-välineineen sekä pieni keittiö. Nuorisotiloissa on hyvät äänentoistojärjestelmät sekä induktiosilmukka. Liikuntaesteiset on hyvin huomioitu toimitiloissa. Turvallisuusjärjestelmät, kuten turvakamerat, on toimitiloissa hyvät.

Lähetyssoppi

Samoista tiloista löytyy myös Vaasan suomalaisen seurakunnan Lähetyssoppi. Lähetyssoppi keskittyy villatavaran myyntiin, kuten sukkiin, lapasiin, myssyihin ja huiveihin sekä vauvannuttuihin. Lisäksi myyntiin tulee erilaisia pieniä lahjatavaraksi sopivia tuotteita, kuten pussukoita, lämpöeristettyjä pieniä eväskasseja ja muuta pientä kivaa. Kaikki tuotteet ovat vapaaehtoisten käsin tekemiä ja tuotteiden valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat uusia.

Lähetyssoppi on avoinna ti-pe klo 10-17.

Linkki nuorisotila Crossin pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
wc wc

Tansania-piiri

Vaasan suomalaisen seurakunnan Tansania-piiri on aktiivinen naisten ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset.
Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa.
Tervetuloa sinä, joka olet kiinnostunut toiminnallisesta ryhmästä ja toiminnan kautta hyväntekeväisyydestä.

Säkkituolikirkko

Tervetuloa rentoon nuorten aikuisten sanajumikseen!

Käynti nuorten aikuisten tilaan Kirjastonkujan puolelta.

Perjantaikävely

Kokoontumisen aluksi lyhyt info urheilulähetyksestä ja päivän Sana kahvin lomassa. Tämän jälkeen noin tunnin kestävä kävely yhdessä sovittua reittiä. Vapaaehtoinen kolehti urheilulähetykselle Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.

Katulähetyksen pyhäkoulu

Katulähetyksen pyhäkoulu kokoontuu Nuorisotila Crossissa klo 17-18.
Parillisten viikkojen maanantaina.

Nuorten aikuisten hartaushetki

Tervetuloa rentoon nuorten aikuisten hartaushetkeen!

Käynti nuorten aikuisten tilaan Kirjastonkujan puolelta.

Perjantaikävely

Tansania-piiri

Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa.