Cross

Kauppapuistikko 4, 65100 Vaasa
044 480 8425 (vahtimestari), 044 480 8424 (vahtimestari)

Matala valkoinen tiilirakennus jossa isot ikkunat tejppauksella Lähetyssoppi ja Cross

Nuorisotila Cross keskellä kaupunkia tarjoaa monipuoliset tilat nuorille ja opiskelijoille. Nuorisotilat uudistettiin peruskorjauksessa vuonna 2010. Huoneistossa on oma kokoontumistila nuorille ja nuorille aikuisille. Tilakapasiteetti on 120 hengelle. Nuorekkaissa tiloissa on esiintymislava, keittiö, kioski, pelipöytiä, oma kotiteatteri-/TV-tila sekä nuorten aikuisten tilassa oma kokous- ja kotiteatterijärjestelmä av-välineineen sekä pieni keittiö. Nuorisotiloissa on hyvät äänentoistojärjestelmät sekä induktiosilmukka. Liikuntaesteiset on hyvin huomioitu toimitiloissa. Turvallisuusjärjestelmät, kuten turvakamerat, on toimitiloissa hyvät.

Lähetyssoppi

Samoista tiloista löytyy myös Vaasan suomalaisen seurakunnan Lähetyssoppi. Lähetyssoppi keskittyy villatavaran myyntiin, kuten sukkiin, lapasiin, myssyihin ja huiveihin sekä vauvannuttuihin. Lisäksi myyntiin tulee erilaisia pieniä lahjatavaraksi sopivia tuotteita, kuten pussukoita, lämpöeristettyjä pieniä eväskasseja ja muuta pientä kivaa. Kaikki tuotteet ovat vapaaehtoisten käsin tekemiä ja tuotteiden valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat uusia.

Lähetyssoppi on avoinna ti-pe klo 10-17.

Linkki nuorisotila Crossin pelastussuunnitelmaan (toinen www-sivusto)

Kauppapuistikko 4, 65100 Vaasa

Iltapäiväolkkari

Crossin ovet ovet auki kaikille 13 - 20-vuotiaille

Kauppapuistikko 4, 65100 Vaasa

Säkkituolikirkko

Nuorten aikuisten oma jumalanpalvelushetki. Pohdiskelua sanan äärellä ja rentoa yhdessäoloa.