Pappi tavattavissa

Koronavirusepidemianajan poikkeustila aiheuttaa useita muutoksia seurakunnan toimintaan. Mikäli haluat keskustella kanssamme, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli tarvitset ehtoollista, ota yhteyttä. Järjestämme tarvittaessa yksityisen ehtoollisen.

Papin tavoitat arkisin klo 9 - 16 numerosta 044 480 8220  tai henkilökohtaisista numeroista.

Papit keskustelevat kanssasi mielellään elämästä ja uskosta. Heidän kanssa voit sopia kotisi ja perheesi tärkeistä juhlien ja perhetapahtumien toimittamisesta kuten kasteista, häistä tai hautajaisista. Papin voi pyytää antamaan sairaalle ehtoollista tai pitämään rukoushetken.

► Saat yhteyden pappiin joko suoraan soittamalla ja sopimalla tapaamisajan. Myös kirkkoherranviraston kautta on varattavissa aika papin tapaamiselle tai kotikäyntikutsulle.

► Arkipäivisin päivystävä pappi on tavattavissa kirkkoherranvirastossa.

Seurakunnan pappeja on läsnä ja tavattavissa