Kuvabanneriin on kirjoitettu Mitä sulle kuuluu?

Pappi Palosaaren kampuksella

Opiskelijoiden ja henkilöstön tukena

Opiskelijoita varten Palosaaren kampuksella on läsnä ja tekee työtä ammattikorkeakoulun ja yliopiston oma pappi, Tiina. Kun elämässä on vaikeaa tai jos muuten kaipaat keskustelukumppania, älä epäröi tulla Tiinan juttusille. Voit ottaa yhteyttä esim. pohtiessasi ihmissuhteitasi, elämän mielekkyyttä / uskonnollisia asioita tai kun opiskelu/työ tuntuu raskaalta tai uupumus uhkaa. Ei ole niin pientä asiaa, josta ei voisi papille jutella. Tiina on korkeakouluilla kaikkia opiskelijoita ja henkilökuntaa varten, vakaumuksesta riippumatta. Papin apu on maksutonta.

Vastaanotot
- Palosaaren kampuksella tiistaisin klo 13 - 15 Fabriikissa, F116 (Yliopistonranta 10)
- VAMK:ssa keskiviikkoisin klo 13 - 15, WA1128 (Wolffintie 30)
Voit myös olla yhteydessä ja sopia ajan luottamuksellista keskustelua varten joko kampuksella tai seurakunnan tiloissa.

Muut palvelut

Korkeakoulupappi Tiina on mukana kampuksen elämässä, sen erilaisissa tapahtumissa, tutor-koulutuksissa jne. Tiinaa voi pyytää kouluttamaan tai luennoimaan esim. opiskelijan hyvinvointiin, monikulttuurisuuteen, uskontoihin, uskontodialogiin, ihmissuhteisiin ja kriiseihin liittyvissä aiheissa. Myös yksityisrippikoulu ja kirkolliset toimitukset onnistuvat.

seurakuntapastori

Korkeakoulut, monikulttuurisuustyö, Palosaaren - Gerbyn alue. Instagram: @korkeakoulupappi_tiina

Mobiililinkki whatsapp