Kuvabanneriin on kirjoitettu Mitä sulle kuuluu?

Pappi Palosaaren kampuksella

Opiskelijoiden ja henkilöstön tukena

Opiskelijoita varten Palosaaren kampuksella on läsnä ja tekee työtä ammattikorkeakoulun ja yliopiston oma pappi, Timo. Kun elämässä on vaikeaa tai jos muuten kaipaat keskustelukumppania, älä epäröi tulla Timo juttusille. Voit ottaa yhteyttä esim. pohtiessasi ihmissuhteitasi, elämän mielekkyyttä / uskonnollisia asioita tai kun opiskelu/työ tuntuu raskaalta tai uupumus uhkaa. Ei ole niin pientä asiaa, josta ei voisi papille jutella. Timo on korkeakouluilla kaikkia opiskelijoita ja henkilökuntaa varten, vakaumuksesta riippumatta. Papin apu on maksutonta.

Vastaanotot
Vastaanotot ovat toistaiseksi tauolla. Voit olla yhteydessä Whatsappin kautta.

Muut palvelut

Korkeakoulupappi Timo on mukana kampuksen elämässä, sen erilaisissa tapahtumissa, tutor-koulutuksissa jne. Timoa voi pyytää kouluttamaan tai luennoimaan esim. opiskelijan hyvinvointiin, monikulttuurisuuteen, uskontoihin, uskontodialogiin, ihmissuhteisiin ja kriiseihin liittyvissä aiheissa. Myös yksityisrippikoulu ja kirkolliset toimitukset onnistuvat.

Koulukatu 26
65100 Vaasa

Korkeakoulut, maahanmuuttajatyö, Palosaaren - Gerbyn alue.