Leirit

Nuortenleirit

Nuortenleirit ovat rippikoulun käyneille nuorille tarkoitettuja viikonloppuleirejä, joita järjestetään seurakunnan omissa leirikeskuksissa. Nuortenleirille lähdetään pitämään hauskaa yhdessä muiden kanssa, hiljentymään hetkeksi elämän suurten kysymysten äärelle ja keräämään voimia arjessa jaksamiseen.

Selviytyjät Österissä 6.-8.9.

Rippikoulun käyneille nuorille tarkoitettu viikonloppuleiri. Pääpaino pienryhmissä tehtävässä kilpailuissa ja syksyn aloittamisesta. Ilmoittautuminen elokuussa. Muut tiedot päivittyvät kesän aikana. Leiriä suunnitellaan yhdessä nuorisotila Crossissa keskiviikkona 26.6. klo 17.

Tiedustelut: Lotta Fredman puh. 044 480 8248.

Nuortenleiri Österissä 1.-3.11.

Rippikoulun käyneille nuorille (14-20 –vuotiaille) tarkoitettu viikonloppuleiri, jossa tarjolla hauskaa ohjelmaa, hyvää seuraa sekä seurakuntayhteyden kokemista. Muut tiedot päivittyvät lähempänä leiriä.

Tiedustelut: Tiia Tervonen puh. 044 480 8246.