Nuortenleirit

Nuortenleirit ovat rippikoulun käyneille nuorille tarkoitettuja viikonloppuleirejä, joita järjestetään seurakunnan omissa leirikeskuksissa. Nuortenleirille lähdetään pitämään hauskaa yhdessä muiden kanssa, hiljentymään hetkeksi elämän suurten kysymysten äärelle ja keräämään voimia arjessa jaksamiseen. Seuraava nuortenleiri on helmikuussa 1.-3. päivä Österhankmossa ja se toteutetaan yhteistyössä Isonkyrön rovastikunnan seurakuntien kanssa!

Megajatkis

Megajatkis on kesän huipennus - tai syksyn aloitus. Mega on huikea jatkoripari ja leiriviikonloppu Österhankmossa syyskuussa. Megajatkikselle ovat tervetulleita erityisesti kaikki tänä vuonna rippikoulun käyneet nuoret ja isoset. Ilmoittautuminen ja lisätietoja leiristä löytyy täältä.

Maata näkyvissä-festarit

Pohjoismaiden suurimmat kristilliset nuortenfestarit järjestetään vuosittain Turussa marraskuussa. Festareilla on ohjelmaa laidasta laitaan. Musiikki on pääosissa, mutta viikonlopusta löytyy myös muunlaista esittävää taidetta, pingisturnaus ja suomen suurin nuortenilta! Vuoden 2019 festarit järjestetään 15.-17.11.2019. Ilmoittautuminen festareille syys-lokakuun aikana!

RuskaGospel

Gospelmusaa kuuluu myös pohjanmaalla! Lähde mukaan päiväretkelle Ylihärmään tapamaan satoja nuoria, nauttimaan hyvästä musiikista ja kokemaan kristittyjen yhteyttä.