Tyhjän sylin ilta kutsuu hiljentymään

25.10.2019 11.20

mural-1347673_1920_L.jpg

Vaasan suomalainen seurakunta järjestää torstaina 31. lokakuuta Palosaaren kirkossa klo 18 alkaen Tyhjän sylin illan. Ilta on tarkoitettu jokaiselle, joka kaipaa lasta - joko menetettyä tai vielä syntymätöntä lasta.

Illassa on musiikkia ja rukousta sekä mahdollisuus sytyttää kynttilä kaipauksen merkiksi.

Illan päätteeksi on kahvi- ja teetarjoilu sekä mahdollisuus luottamukselliseen keskusteluun työntekijöiden kanssa. Seurakunnan työntekijöistä mukana ovat pastorit Anne Bexar ja Timo Kaukomaa sekä diakoni Päivi Ahvenvaara. Musiikista vastaavat Valtteri Tuomisto piano ja Päivi Ahvenvaara sello.