Keskikaupungin eläkeläisten kevätretki

Sinä keskikaupungin eläkeläinen, lähde kevätretkellä tutustumaan lähiseurakuntien uusiin seurakuntataloihin Vähäänkyröön ja Laihialle tiistaina 14.5. Bussikuljetus lähtee Metsäkallion seurakuntakodilta klo 9 - Vuorikadulta klo 9.10. - Koulukakatu 26 klo 9.20 - Pitkäkatu 77 klo 9.30 - Korkeamäki - Rinnakkaistien pysäkit - Patteriniementien klo 9.40. Retken hinta 20 € sisältää lounaan, päiväkahvit ja kuljetuksen. Ilmoittautuminen 1.-29.4. verkkolomakkeella, tai puhelimella ma-ke 1.-3.4. klo 9-11 numeroon 044 4808 269/Kinnunen.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.