Vauvakirkko

Vauvakirkko Vaasan kirkko

Kolmen vartin vauvakirkko on erityisesti vuonna 2018 kastetuille seurakuntamme jäsenille. Aamupala tarjolla klo 9 alkaen kryptassa.
Vauvakirkosta saa muistoksi lapsen oman kastekyyhkyn. Ei kirkkokahveja.

Aamupalaa on tarjolla kirkon kryptassa klo 9 alkaen.
Vauvakirkossa köröttelemme ja laulamme lastenlauluja ja -virsiä, ja kaikki ovat tervetulleita alttarille siunattavaksi.
Muistoksi vauvakirkosta saat oman kastekyyhkysi kirkossa olevasta kastepuusta.
Seurakunnan vauva- ja taaperomuskarilaiset ovat mukana vauvakirkossa.

Mikäli ei pääse paikalle vauvakirkkoon, voi kastekyyhkyn noutaa maaliskuun loppuun saakka kirkkoherranvirastosta.

Sunnuntaina 3.2. alkaa Yhteisvastuukeräys. Tämän vuoden keräyksellä yhteisvastuuvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa.

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren taaperomuskari

1-3 vuotiaiden muskarissa musisoidaan, loruillaan, lauletaan sekä hiljennytään. Ryhmään on ollut ennakko ilmoittautuminen, kysy vapaita paikkoja puh. 044 480 8250

Hietalahden seurakuntakoti

Hietalahden tenavatuokio

Perhekerhossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä lastenohjaajien johdolla.

Huutoniemen seurakuntakeskus

Koululaisten toimintakerho