Vauvakirkko

Vauvakirkko Vaasan kirkko

Kolmen vartin vauvakirkko on erityisesti vuonna 2018 kastetuille seurakuntamme jäsenille. Aamupala tarjolla klo 9 alkaen kryptassa.
Vauvakirkosta saa muistoksi lapsen oman kastekyyhkyn. Ei kirkkokahveja.

Aamupalaa on tarjolla kirkon kryptassa klo 9 alkaen.
Vauvakirkossa köröttelemme ja laulamme lastenlauluja ja -virsiä, ja kaikki ovat tervetulleita alttarille siunattavaksi.
Muistoksi vauvakirkosta saat oman kastekyyhkysi kirkossa olevasta kastepuusta.
Seurakunnan vauva- ja taaperomuskarilaiset ovat mukana vauvakirkossa.

Mikäli ei pääse paikalle vauvakirkkoon, voi kastekyyhkyn noutaa maaliskuun loppuun saakka kirkkoherranvirastosta.

Sunnuntaina 3.2. alkaa Yhteisvastuukeräys. Tämän vuoden keräyksellä yhteisvastuuvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa.

Koulukatu 26-28

Miesten lounas

Toimintaa miehille

Hietalahden seurakuntakoti