Huutoniemen kirkko

Ideoi iloa Huutoniemelle

Tarvitsemme iloa ja toivoa! Osallistu kilpailuun ja ideoi toiveikas viestilakana Huutoniemen kirkon ulkoseinälle ripustettavaksi.

- Mietimme Huutoniemen alueneuvostossa, miten saisimme luotua iloa ympäristöömme ja miten kirkon aluetta voitaisiin elävöittää. Syntyi Idea kirkon seinälle ripustettavasta viestilakanasta, jossa olisi ohikulkijoita puhutteleva kuva tai teksti, kertoo alueneuvoston puheenjohtaja, rovasti Maaria Perälä.

Seurakuntalaiset mukaan

- Tarvitsemme siis hyviä ideoita! Avaammekin seurakuntalaisille kilpailun banderollin sisällön ideoimiseen. Huutoniemen alueneuvosto käy määräaikaan mennessä tulleet ehdotukset läpi ja päättää sen jälkeen, otetaanko ideoista jokin toteutukseen. Toteutuneen ehdotuksen antaja palkitaan, Perälä kannustaa.

Kilpailuun osallistujat palkitaan etäkahvein ja valmiiksi banderolliksi asti toteutuneen idean antaja saa 50 euron lahjakortin valitsemaansa liikkeeseen.

Lähetä oma ideasi 9. huhtikuuta mennessä joko sähköpostitse osoitteeseen vaasan.suomalainen.seurakunta@evl.fi tai postitse osoitteeseen Vaasan suomalainen seurakunta, Maaria Perälä, PL 78, 65101 VAASA.

kappalainen, rovasti

Huutoniemen-Ristinummen alueen vastaava pappi. Seurakunnan tavoittava työ.