Ajankohtaista

Uutislistaukseen

Koronapassi käyttöön Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa

Asiasta päätti Vaasan seurakuntayhtymän seurakuntien johtoryhmä 1. joulukuuta. Päätös perustuu Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston 25.11. antamaan määräykseen sisätilojen kohdennetuista kokoontumisrajoituksista. 

Koronapassin kysyminen on vaihtoehtona voimassa oleville koronarajoituksille. Kauneimpiin Joululauluihin osallistujilta koronapassi tarkistetaan tilan ovella. Koronapassia ei tarkisteta alle 16-vuotiaalta. Kauneimpiin Joululauluihin osallistuminen edellyttää voimassa olevaa koronapassia. Jos voimassa olevaa koronapassia ei ole, yhteislaulutilaisuuksiin ei voi osallistua. Henkilöllisyystodistus on syytä ottaa mukaan tilaisuuksiin. 

Kauneimmat joululaulut -lumikuva_M-0.jpg

Koronapassi tarkistetaan yli 16-vuotiailta Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissaHenkilömäärärajoitukset sekä koronapassin käyttöönotto eivät koske jumalanpalveluksia tai kirkollisia toimituksia esim. kasteita, vihkimisiä tai hautaan siunaamisia. 
Mikäli olet osallistumassa konserttiin, kannattaa varmistaa konsertin järjestäjältä etukäteen vaaditaanko tilaisuudessa koronapassia vai ei. 
Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Koronapassin saa tulostettua tai tallennettua matkapuhelimeen Omakannasta osoitteesta kanta.fi. Sen voi esittää paperisena tai matkapuhelimesta. Koronapassia edellytetään kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä osallistujilta. Koronapassin tarkastuksen yhteydessä tarkastetaan osallistujan henkilöllisyystodistus. 
Edellytämme, että osallistut tilaisuuksiin oireettomana. Lisäksi pyydämme käyttämään kasvomaskia, välttämään tungosta ja huolehtimaan käsihygieniasta. 

 

Myös Vasa svenska församling tarkistaa osallistujilta koronapassit Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa. 
Vähänkyrön seurakunnan Kauneimmissa joululauluissa osallistujamäärä on rajoitettu sataan henkilöön, joten niissä ei tulla tarkistaman koronapassia. 

 

Linkki Omakanta.fi-palveluun 

 

2.12.2021 09.47