Ajankohtaista

Uutislistaukseen

Lahjoita lapsille Vaasassa -joulukampanja

Vaasan suomalainen seurakunta on aloittanut joulukampanjan, jolla kerätään vaasalaisille lapsille lahjoituksia. Keräys on avattu Kotimaanapu.fi-verkkopalveluun. Lahjoituksilla ostetaan lahjakortteja vaasalaisiin liikkeisiin ja lahjakortit jakaa saajilleen diakoniatyöntekijät. Lahjakorteilla voi hankkia tarpeellisia vaatteita, leluja ja kirjoja. Keräys on avoinna 24.12. saakka.

Sydämenmuotoinen palava kynttilä

-    Joulu on vaikeaa aikaa, jos perheen huoltajilla on työttömyyttä, pitkäaikaissairautta tai ylivelkaantumista. Haluamme ilahduttaa sellaisten vaasalaisten perheiden lapsia, sanoo Vaasan suomalaisen seurakunnan diakoni Anna-Liisa Kiviaho-Leinonen. 

Seurakunnan diakoniatyön kautta jaettiin vuonna 2020 noin 200 joululahjaa diakoniatyön asiakasperheisiin. Tämän joulun keräystuotolla saadut lahjakortit annetaan niille perheille, jotka ovat saaneet taloudellista tukea seurakunnan diakoniatyöltä vuoden 2021 aikana. 
 
-    Toimitamme perheille lahjakortteja, koska perhe voi silloin hankkia lahjoja, jotka ovat lapsille varmasti mieluisia. Tämä on ekologisempaa kuin ostaa lahjoja, jotka eivät olekaan mieluisia ja jäävät käyttämättä. Vältymme myös ison pakettimäärän kuljettamiselta diakoniatyön eri toimipisteisiin ja joulupaperia säästyy, Kiviaho-Leinonen tietää. 
 

Suora linkki lahjoitussivulle Kotimaanapu.fi-verkkopalvelussa

 

26.11.2021 09.18