Ajankohtaista

Uutislistaukseen

Hautahaku.fi-sovellus auttaa haudan löytämisessä

Pyhäinpäiväksi avautuva Hautahaku.fi-sovellus helpottaa hautapaikan löytymistä Vaasan seurakuntayhtymän hautausmailta. Hautahausta löytyy noin 38 000 Vaasan seurakuntayhtymän hautausmaille haudatun vainajan tiedot.

 

Mallihakunäkymä palvelusta

Hautaa haetaan vainajan sukunimen perusteella ja hakua voi rajata syntymä- ja kuolinvuoden tai hautausmaan mukaan.

Hautahaku palvelee kaikkia ihmisiä, joiden läheinen on haudattu Vaasan seurakuntayhtymän hautausmaille. Hautahausta löytyvät Vaasan Uusi hautausmaa ja Vanha hautausmaa sekä Vähänkyrön hautausmaa. 

Hautaa haetaan vainajan sukunimen perusteella, ja hakua voi rajata syntymä- ja kuolinvuoden tai hautausmaan mukaan. Palvelun sisältämä karttapalvelu näyttää haudan sijainnin hautausmaalla. Hautahaku.fi toimii selaimella tai mobiilipäätelaitteella.  

Hautahaku.fi-palvelusta ei löydy vainajan tietoja, mikäli:
•    haudan hallinta-aika on päättynyt,
•    mikäli hautauksesta on kulunut alle kuukausi aikaa,
•    vainajat, joita ei ole hautakartan tietokannassa tai
•   hauta on osa historiallisista haudoista.
 

Hautahaku.fi on ollut käytössä Helsingin seurakuntayhtymällä ja otetaan käyttöön pyhäinpäiväksi Vaasan seurakuntayhtymän lisäksi myös Seinäjoen seurakunnan ja Espoon seurakuntayhtymän hautausmailla.  

Hautahaku-palvelusta kerätään palautetta ja palvelua tullaan kehittämään ja päivittämään saadun palautteen pohjalta kohti parempaa käyttäjäkokemusta. 

Siirry tästä linkistä Hautahaku.fi-palveluun 

4.11.2021 11.27