Ajankohtaista

Uutislistaukseen

Tiina Keinänen asetetaan kappalaisen virkaan

Ensi pyhänä 10.10. klo 10 Vaasan kirkon messussa asetetaan kappalaisen virkaan seurakuntapastori Tiina Keinänen. "Olen hyvin kiitollinen seurakunnalta saamaani kutsuun tulla tekemään kutsumukseni mukaista työtä", Keinänen sanoo.

Messua ovat toimittamassa Tuomo Klapuri, Tiina Keinänen ja lääninrovasti Petri Hautala. Musiikista vastaavat Arto Ristolainen ja Johanna Välimäki. Messuun voi osallistua myös seurakunnan Youtube-kanavalla sekä Sundom TV:n kanavapaikalla.

 

Tiina Keinänen

"Olen 37-vuotias pappi, äiti, aktivisti, wannabe-raamatuntutkija ja ikuinen runotyttö. Perheeseeni kuuluvat puoliso, 6-vuotias Edith ja 1-vuotias Elias. Harrastan lukemista, puutarhanhoitoa (sekä patriarkaatin nakertamista)."  

Mitä virka ja virkaan asettaminen merkitsevät? 

"Olen pappi henkeen ja vereen, ja olen hyvin kiitollinen, että olen saanut kutsun seurakunnalta tekemään sisäisen kutsumukseni mukaista työtä. Virkaanasettamisessa liityn katkeamattomaan, apostoliseen kirkon perinteeseen. Se tarkoittaa parhaimmillaan, että Jumalan valtakunnan työ ei koskaan ole yksilön varassa. On hyvin koskettavaa, että seurakunta varustaa palvelijansa matkaan rukouksella ja siunaamisella." 

 

Tiina Keinänen asetetaan kappalaisen virkaan su 10.10. Vaasan kirkon messussa. Tervetuloa sunnuntaina kirkkoon siunaamaan pastoria tehtäväänsä! 

 

 

Linkki seurakunnan Youtube-kanavalle

6.10.2021 13.29