Ajankohtaista

Uutislistaukseen

Tapahtuma-alan ammattilaisten avustusanomukset verkon kautta

Oletko tapahtuma-alan ammattilainen ja menettänyt työmahdollisuuksiasi pandemian takia? Kesän aikana voit hakea suoraan avustusta Työt kielletty -keräyksen tuotosta osoitteesta https://bit.ly/avustushakemustyotkielletty.

Ääniteknikko seisoo yksin rakennuksen edessä. Tapahtumateollisuuden ja Kotimaanavun logot.

Kotimaanapu toteuttaa yhteistyössä Tapahtumateollisuus ry:n kanssa valtakunnallisen Työt kielletty -keräyksen, jolla on kerätty lahjoitusvaroja tapahtuma-alalla työskenteleville ja heidän perheilleen. Vaikka koronatilanne rokotusten myötä hiukan helpottaakin, on kesältä yhä peruttu runsaasti tapahtumia.

Kesän loma-aikana avustukset on nyt avattu verkon kautta suoraan haettaviksi. Aiemmin avustusta on voinut hakea seurakuntien diakoniatyöntekijöiden kautta.

Apu toimitetaan perille konkreettisesti Kotimaanavun kautta lahjakortteina. Avustuksia jaetaan niin pitkään, kunnes kaikki lahjoituksin saatu tuotto on jaettu sitä tarvitseville.  

Tarvitset Y-tunnuksen tai verkkosivun

Sähköisellä avustushakemuksella vastataan vain niiden tapahtuma-alan ammattilaisten hakemuksiin, jotka toimivat Y-tunnuksella tai joilla on olemassa verkossa kotisivu tapahtuma-alaan liittyvään työhön. 

 

Mikä Kotimaanapu?

Lue lisää Kotimaanavun toiminnasta verkkosivuilta osoitteessa www.kotimaanapu.fi/

 

Linkki avustusanomusten sivulle: https://bit.ly/avustushakemustyotkielletty.

8.7.2021 09.00